- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност?
Знам че има такива теми ежедневно , но някоя която много да ми помогне не можах да намеря . Правих секс с един боклук , който първо не беше усетил , че тъпия презерватив се е скъсал и второ бил изправен пред дилемата да го извади или не и решил да не го... час може би час и половина след това изпих ескапел. Тази красива случка стана в петък , а в събота трябваше да ми дойде ... е да ама още не е ! Един от въпросите ми е кога мога да си направя тест ?! Възможно ли е да ми закъснява от хапчетата ?!
Възможно е да ти закъснява от хапчето.
Зависи от теста.Някои отчитат след десетия ден, други след четиринадесетия.Sure Check e след 14тия ден.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от djuki
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата![]()
![]()
![]()
![]()
От хапчето е бъди спокойна, не си бременна най-вероятно ще ти дойде до ден два.
Ето нека тази случка да покаже на всички ни , че секса с боклуци не е полезен![]()
--------------------------------------------------------
а ти как разбра, че той е разбрал, че е скъсан?![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Може боклукът сам да и е казалПървоначално написано от Macallan
![]()
--------------------------------------------------------
сиг е от хапчето...няма нужда от притеснение още сега![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
дали може да закъснява от хапчето ти аз не мога да кажа ... съжалявам не съм толкова компетентен, но тест може най-рано 1 седмица след акта ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
сега ако може ... заради неговата безотговорност аз нося последствията ... не ми казвайте че е трябвало през 2 мин да го карам да го вади и да го оглеждам тъпия презерватив е негова отговорност да го гледа и да внимава ... моята вина е в избора на партнъор ...
Мерси на тези , които ми отговориха ... все още не ми е дошло , ще почакам още 2 дни и ще си направя тест
Донякъде се чудя защо си пила Ескапел, при положение, че цикълът ти е редовен (с такова впечатление останах, като казваш кога е трябвало да дойде), но пък от друга страна те оправдавам за това, че си се "застраховала".
Струва ми се раничко за тест.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от djuki
Поне другия път ще си опичаш акъла..ама разбирам те напълно.
Не те виня..Човек се учи от грешките си.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ами редовен е в последно време , но все пак той свърши в мен , а не мисля да рискувам рано ми е още за такива неща ... а теста ще го направя 1 седмица след гафа и после на втората седмица пак за мое лично успокоениеПървоначално написано от kalpazanka
бе да не си праела![]()
коой те е карал
Отговорността е на двамата.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...