- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета как обичате да ви... :Д
Какво да е станало .. не виждаш ли къде им е разликата не стига, че ти го казаха пък и мен питаш ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Аз не съм казала, че са две коренно различни игри, но казах, че предпочитам да играя Халф .. какво пак ми повдигаш букви а??
![]()
п.с. Ако играем ще те бия ..![]()
![]()
п.с.2 до сега цъках бту ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не аз тръгнах да ги сравнявам в началото. И ако ми кажеш че Warcraft не е класика,трябва да си спал зимен сън през последните 15 годиниПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Westside rollin' all day, every day
Warcraft и CS кой ли не е играл ...И двете са много добри игри , но не може да се сравнява first person shooter с стратегия![]()
Аз лично предпочитам CS пред Half Life .AWP rullz![]()
--------------------------------------------------------
някой за ЦС?Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
BlueFace ние не ги сравняваме по жанрове,а по големия интерес който има масовата геймърска аудитория към тяхПак осрахме темата ама карай
![]()
Westside rollin' all day, every day
ам сега това е тема за това как момичетата обичат да ги лижат или за спор коя е най-играната игра![]()
![]()
Хубаво е, че старателно анализирахте компютърните игри, но на човека доста малко народ му отговори...![]()
сладоледа да го духа, щом жената не е суха
пс. AWP > all
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
AlokiNn от кой град си?Първоначално написано от AlokiNn
абе който го може си го можеобикновено тези,които се целуват добре...и лижат добре
![]()
няма момиче, на което да не му харесва и да ну му е приятно да му правят френска...освен ако не е фригидно...Иначе всяка има различни предпочитания, някои по-нежно, други по-грубо...
П.П LittleDude готова съм да те бия на цс 1.6![]()
Човек, осъзнаваш ли, че само в това изречение намирам 5 правописни и пунктуационни грешки ? Поработи малко над Езиковата си култура... един полезен съвет от менПървоначално написано от isthislove
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
лудо![]()
ебати простаците сте бееедайте малко по-нежно бе идиоти ! пфууууууу
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Хора айде да се организираме за едно ЦСче да удуарим а, всички желаещи да ми пишат по едно ЛС да се уговорим надявам се да се събреме за 2в2 или 3р3 защо не и повече![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Супер,дай като ни дойде някаква глупост на ум и ВЕДНАГА да постваме по форумите.Еми,ти сама каза,че има хиляди такива теми.И малката госпожица просто искала да попита.Първоначално написано от isthislove
Божеееее,аман от безумие на този свят!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
абе има си доста такива теми![]()
Просто аз
Е може и да е момичето!!Първоначално написано от revolver
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance