Какви пищови сте правили? Пишeтe каквито се сетите![]()
![]()
малки, средни, големи.. сини, червени, зелени, жълти.. какви ти трябват?
Еммм
1) пишеш на чина
2) пишеш на листче, което слагаш под друго бяло листче, което ти седи на бюрото
3) взимаш си несесер и криеш пищова вътре, и г-жаа докато раздава на другите контролните, вадиш лисстчето и го слагаш по твоя лист
и те така![]()
Снимаш на телефона страници и после даваш зуум и гледаш. Или си научаваш..![]()
На малкстове
на средни листове
на големи листове
на чина
на рацете
направа от учебника
вътре в учебника
на голям лист под тетрадката
ЦАРСКИ ПИЩОВИ
и още кви ли не просто неси спомням вече от време на време ползвам по някой малък и тва е
Първоначално написано от mrtn
Точно и ако ме хване викам че някой нещастник ми звъни и за да не прекъсвам часа му затварям![]()
![]()
![]()
А веднъж тая ме хвана и понеже е по млада и не се връзва много (по биология госпожата) и телефона аз на стотната съм излязъл от снимката седи на стола до джоба ми и тя вика ' Що телефона ти е изваден' и аз 'ааа еми много са ми плитки джобовете и както съм се обегнал...' и тя дойде до мен огледа аз го прибрах и тя ми вика ' Гледай на другото контролно да не са ти плитки джобовете на панталоните'![]()
![]()
![]()
![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
при една госпожа аз правех царски пищови
по физика госпожата винаги ни караше да си слагаме чантите отзад за да не преписваме но аз си криех листче с отговорите в джоба на якето
по химия под листа за 4ернова
по математика бях писала на един лист за 4ернова с безцветен химикал и след това с фенетче си ги гледах![]()
![]()
Т`ва щи свърши ли работа?
Аз мисля ,че ако го насочиш към главата си и натиснеш онова черникото ще спасиш много хора от още един идиот! Направи добро
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
тая пък.. тшшшшшшшшшшшш, ама оуууууу, к'ва си ти бе? земи го лапни дулото ти и натисни спусъка. по-добре ще е. идиоти има и винаги ще има, но такива като теб трябва да изчезнат.
За какво са ти пищови, като си имаш знаещо другарче?![]()
за разказвателните - царски
математика, физика.... - формулите на телефона или на листче скрито някъде
но най- често всичко на телефона
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
малее само като видя,че debilit0oOo e писала и получавам сърцебиенеПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Ти получаваш ама тук е права.Всеки знае как се пише пищовПървоначално написано от linaXX
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
ами за мен това със споделянето на пищовите е леко безсмислено...всеки си знае номерата на учителите и как да се измъкне,доколко може да настъпи границат,без да му пишат 2ка и т.н.Аз имах една госпожа,при която беше МНОГО трудно да се преписва,имаше орлов поглед и още 1вия месец написа няколко двойки и наплаши всички,а имах и господин,дето се навеждаше под чина,взимаше пищова,разглеждаше го и ми го връщаше.А днес една само ни гледаше как преписваме(личеше си че вижда) и ни се смееше тайничко
![]()
А иначе снимка на телефона е досста ефективно,ако си с часовник може да пробваш да пъхнеш някакво малко листче под него,или просто на листчета под чина и на стола
телефон над 2 мегапиксела, снимаш кфот искаш, после четеш... 100% не могат да те хванат... казваш че са ти пратили SMS![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от someonerandom
![]()
![]()
хора
по-тихо че някой учител който в момента си няма работа може да чете форума![]()
zapisvam go na telefona si kvoto trqbva da pisha na kontrolnata i na drygia den sas slushalkite pusnata kosa i si go slusha i prepisvam![]()
1. pi6tovite ne sa za men a prosto pitam kakvi ste pr
2. elito0o0o0 moje6 tva ne6to da si go navre6 v ****. kato ne ti e interesno ne pi6i be nameri nek1de dr da pi6e6 takia prostotiii!!! :P
Вярно ще стане абсолютната гавра,ако някой учител без работа сега си стои и ни чете идеите![]()
![]()
6te kajem 4e praim idei za karti4ki za daskali![]()
Вие изобщо не ме вълнувате к`во мислите за мене. ясноо? Кат не сте съгласни с мен си заврете мнението си за мен отзад!
говоря там на lubomirky и linaXX![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
чувал съм за разни много добри пищови за момичета...слагаш листче под чорапогащника примерно...или пък се правиш че ти тече носа и си зимаш кърпички...пишеш на тях и ги намачкваш..и го остааш на чина...по някое време се правиш че си бършеш носа и преписваш всичко...ама аз не се занимавам с такива неща....с годините съм станал ловък и мога да преписвам директно от учебника или тетрадката