- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SMS(Sin miedo a sonar)
Темичка за всички фенове на SMS(Sin miedo a so
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
веднъж бях принуден да го гледам тва... пъъъълна глупост
Аз не можах да го издържа до края. Отначало ме кефеше, ама като се натрупаха сериите, към 80-та някъде, супер много започнаха да се повтарят и го превърнаха в сапунка.
Всъщност дадоха ли го целия по бтв?
даам преди много време го даваха от 15:30 и аз му бях голяма фенка гледах го да последния епизод и наистина си ме кефеше това сериалче
сега го дават по BTV Comedу но все немога да го хвана![]()
be free..
Ще си го дръпна от замундата и ще го изгледам с нови силиТака като знам, че вече всички серии са излезли и ще има край - става.
П.С. а Марои Касас си беше най-як, няма спор ;р Той има 2 нови филма (стравнително нови) и се намират в тракерите, но за съжаление не разбирам испански : ( , а изглеждат да са прилични филмчета
"Mentiras y gordas"(този доколкото схаванах нещата от тубата е сериозен - наркомански някакъв) , "Fuga de cerebros" (комедия)
блааааа![]()
ПО тая пиятелката на главният актьор (оня вечно с проблемите) ми изтичаха очите еххх... само заради нея го гледах нощно време повторението![]()
хаха какво харесвате на Хави Еду е по хубав![]()
Before you die you see The Ring...
Отначало ми харесваше.. После ми стана много тъп. Пък и сега с тези повторения по BTV Comedy ми става още по-тъп.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
И аз така мисляПървоначално написано от xxph0biaxx
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от raduna
дам точно ... аз си го теглех, ама после спрях