.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

черни точки

знам,це има много теми за това ноо искам да попитам моля ви кажете нещо ефикасно против тези гадости имам по челото малко,по носа и брадичката!УЖАС!За почистване ползвам най-новия скраб на гарниер,ноооо....... МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ няма значение дали домашно приготвена или не ПОМОЩ!

СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ ПРИ МЕН [!]

Така .. не можеш да ги накараш да спрат да излизат !
    Можеш само да си ги махаш ..
    1 ) Правиш си парна баня .. Как става това ? Много лесно - сгряваш си вода .. докато не започне да ври силно .. слагаш я на масата ( подлагаш дъска отдолу ) , надвесваш си главата и се покриваш с кърпа .. стоиш около 5-6 минути ..
    2 ) Стискаш си черните точки ..
    3 ) Наплискваш си лицето със студена вода, за да се затворят порите ..
    4 ) Мажеш се с крем за лице .

Това е от мен .. надявам се да съм помогнала !

Сода бикарбонат.

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ ПРИ МЕН [!]

Така .. не можеш да ги накараш да спрат да излизат !
    Можеш само да си ги махаш ..
    1 ) Правиш си парна баня .. Как става това ? Много лесно - сгряваш си вода .. докато не започне да ври силно .. слагаш я на масата ( подлагаш дъска отдолу ) , надвесваш си главата и се покриваш с кърпа .. стоиш около 5-6 минути ..
    2 ) Стискаш си черните точки ..
    3 ) Наплискваш си лицето със студена вода, за да се затворят порите ..
    4 ) Мажеш се с крем за лице .

Това е от мен .. надявам се да съм помогнала !
    И аз имам ЧЕРНИ ТОЧКИ -да и това е вариант^^^ .Много продукти съм ползвала но те само до някъде ги махат,а не напълно а и плюс това излизат след около половин ден (поне при мен).

Аз ги стискам и нямам никакъв проблем ,въпреки,че излиза подкожна мазнина и е малко гнусно .После само си чистя лицето със ексфолиант и нямам пролем.

Последният (И най-добър вариант) е да отидеш на козметик ,защото там хората разбират и със такива неща се занимават.

А...или дерматолог,само че, той няма да ти чисти лицето,а ще ти даде някаква нутрикозметика и / или нещо за почистване(тоници,млека ,води,гелове,кремове,лосион и и т.н).

Разбери не се прецаквай да се поддаваш на рекламите.
    Просто това е една дупчица запълнена с мърсотия и никой,ама никой продукт не може напълно да ги махне тия гадостиииии .

Иначе аз ползвамПак казвам,че никой продукт не може да ги махне напълно)

3 в 1-то
    Един ексфолиант с бял чай на Ейвън и един на Солютшънс(Пак на Ейвън)
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Ooh, ooh …

^ Сори ако има правописни грешки
    Body, body all night long
    Ooh, ooh …

Голям фен Аватара на cveteto64
    Сега като се замисля не е добра идея да отидеш на дерматолок...да вярно, че ще ти предпише ефикасен продукт, но изобщо няма да се погрижи да ти почисти лицето...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Правя си пилинг маска веднъж седмично /взела съм си на Регал/, отделно лицето го мия два пъти дневно с Ексфолиак гел /крем вече не ползвам от 2 години/, а от мои приятелки бях чула за процедури с масло от гроздови семена- след къпане подсушаваш лицето, намазваш с маслото, мокриш една хавлия за лице с топла вода /поносимо топла, не гореща!/ и покриваш лицето. Няколко пъти изплакни хавлията и я наложи върху лицето, докато напълно отстраниш маслото.

Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Сега като се замисля не е добра идея да отидеш на дерматолок...да вярно, че ще ти предпише ефикасен продукт, но изобщо няма да се погрижи да ти почисти лицето...
    Но от друга страна въпросният специалист е квалифициран, докато козметичките, предписващи лосиони против какво-ли-не биха могли да нанесат повече вреди, отколкото полза.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Но от друга страна въпросният специалист е квалифициран, докато козметичките, предписващи лосиони против какво-ли-не биха могли да нанесат повече вреди, отколкото полза.
    Извинявам се за грешката Не съм съгласна все пак да си козметик не е шега работа и не бих могла да подценявам работата на никой, било то квалифициран специалист или не.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Опитвам се да ти кажа, че посещението при козметик за почистване на лицето не изключва автоматично консултацията с дерматолог. Едно е да се довериш на човек с медицинско образование и специализация, съвсем друго е да се довериш на човек, изкарал курс и дръзващ да поставя диагнози и продава лосиончета без нужната квалификация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си