.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

;( всичките ми проблеми на куп ;[

...

Град
    Видин (:
    Всичко това е ужасно, което ти се случва, но мога да ти кажа само едно ДРЪЖ СЕ!! Споделяй с гаджето и с времето нещата ще се опраявт. Доколкото до родитеите и аз съм имала такива моменти..много е гадно Добре правиш, според мен че не секараш с родителите, защото ако секараше щеше да е по зле. Ако искаш да споделяш с някой-насреща съм.
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

нещо друго? стана ви навик да си съчините една историйка на идване?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Blackfish
    Всичко това е ужасно, което ти се случва, но мога да ти кажа само едно ДРЪЖ СЕ!! Споделяй с гаджето и с времето нещата ще се опраявт. Доколкото до родитеите и аз съм имала такива моменти..много е гадно Добре правиш, според мен че не секараш с родителите, защото ако секараше щеше да е по зле. Ако искаш да споделяш с някой-насреща съм.
    Напълно съгласна съм..Наистина кето ти се случва е ужасно..Най-добре кажи на гаджето ти какво се случва в училище с теб..Или пък изобщо не обръщай внимание на този циганин..(но мисля,че ще ти е трудно да го направиш)
    Бъди силна..Дръж се на крака

lubomirky може и да е истинска историята..Това,че ти нямаш такива проблеми - не значи,че и другите нямат
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Вчера го намерих в skype и днес се държа по добре .. Каза ни просто оо едно здрасти няма ли да ми кажеш и си подава ръката и аз го хванаш и тои ме дръпна и това беше .. ;дд .. понякога е ужасен .. понякога .. немога да го позная ..

И аз имах такъв "познат"... Дразни ме, натиска ми се... Абе тъпак! Един ден му казах някои неща дето наистина ги мислех и го затъпих много лощо. От тогава не ми е проговорил.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Повече от фен
    Олеле..
    в нашето даскало също има един такъв..ужасно е ,разбирам те ;сс
    И лошото е ,че никой неможе да помогне..на него не му пука..нито от директор..нито от ...абе никой . . ;\\

За родителии..при мен положението не е така и не мога да дам мнение ;xh .. В смисъл аз мога да дам ,но не знам какво е..и просто няма да има смисъл ;х

SK0RP10N
    Guest
    И все пак с 1400 лева (общо) едно семейство живее повече от добре...
    Ако можеш, сложи малко пепел от тютюн в пиенето на баща ти и ще видиш [/list]

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Успокой се всичко ще мине При мен вкъщи всички върви супер,в училище горе-долу бхих казала,но като цяло нещата са добре. Нали знаеш?!Всяко зло за добро.Споделяй с гаджето си и се дръж.Това е един период който ще отмине и ще дойде друг-по добър.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    На колко си-гаджето ти на колко е?-ся ако имаш годинките сериозно ти говоря-отиди при гаджето си та поне семейните дразки да оправиш,начи другият вариант е да кажеш на някого как те бият ваште и те заплашват-имам гривна против насилието,"говори с приятел"(може да кажеш и за оня от даскалото там) телефон ше ти дам ако се интересуваш
    иначе тоа мангал ко прай на училище д'ге-кажи на директора-може да звучи бебешко и мазно-но да тва е начина
    а тва с биенето у вас е мнооо сериозно може те убият ако ударят на гадно място,нз нз
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    нещо друго? стана ви навик да си съчините една историйка на идване?
    Някой е прав ми се струва. Вместо да се връзвате, погледнете въпросния потребител каква тема е пускал в предните страници.

между другото .. това с Митко .. ( тъпака) се опрай ;дд а с наще не говоря и си ми е екстра .. Когато митко посегна най-нагло го нахраних .. и той ми каза :Повтори .. и аз го повторих и той вика .. тцтц .. и ме остай ;dd

WaitForMe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    И все пак с 1400 лева (общо) едно семейство живее повече от добре...
    Ако можеш, сложи малко пепел от тютюн в пиенето на баща ти и ще видиш [/list]
    какво значи добре ??? ти ВъОБще Имаш ли си представа какво е Добре ?!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от Blackfish
    Напълно съгласна съм..Наистина кето ти се случва е ужасно..Най-добре кажи на гаджето ти какво се случва в училище с теб..Или пък изобщо не обръщай внимание на този циганин..(но мисля,че ще ти е трудно да го направиш)
    Бъди силна..Дръж се на крака

lubomirky може и да е истинска историята..Това,че ти нямаш такива проблеми - не значи,че и другите нямат
    извинявам се за перфектния ми живот..

Град
    Таити
    1400лв .... 300лв за наем 600лв (примерно) за ток вода телефон парно... и остават 600лв които остават за семейството.... не мисля че това е малко... има семейства с 600лв общ бюджет изкарват месеца.... А относно даскалото ти....ще кажеш ли поне годни или кой клас си... Гаджето ти е опоратата ти дано не останеш и без него,че сигурно тогава ще станеш някое застреляно Емо и ше искаш да си режеш венитеее .. якооооооооооо
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си