Здравейте имам въпрос за огледалатаМного смешна тема ама е сериозна.Бе значи У нас например нормалното и в коридора и в банята си е съвсем наред и формата на тялото ми и прическата и лицето ми и се харесвам.Обаче има огледала които ме правят по-слаб,а други малко по-масивен(ДАЙТЕ ПРИМЕРИ ЗА ТАКИВА)..например алуминииевите дограми ме праат по-слаб бати...Имах проблем от акне вече нямам и нямам петна по лицето но на места ми е съвсем малко по-зачервено от нормалното...Обаче има някои мн гадни огледала които ясно се изтъкват тея петна и дори не ги бях виждал на други..А на огледала кадето са пряко от слънчева светлина отново се виждат тези петна доста повече.Нормално ли е например тези петна от такива петна да изглеждат по зачервени отколкото в пряката действителност.
Кажете си мнението!и ми отговорете на някои от въпросите ми!
абе ти не6то куха ли си моито мнени за теб е ТИ СИ 4ОВЕК С ПЕТНААААААААААААААААААААА ААААА ДЕТО И ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ6 ИМА6 ГИИ ГАСИИ ТЕМИТЕ ПУСКАТЕ
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ей ташак не ма обиждай щи кажа че тва дето го каза че съм човек с петна от кадето и да се погледне не е вярно!Но на силна слънчева светлина наистина си личат повечко.та въпроса ми беше : като се гледам на огледало което се отражава и слънчева светлина по-различно ли е от действителността.
мерси дори мн кратък отговор мисля че е изчерпателен до някаква степен.
Мисля че светлината от едно огледало което отражава слънчевата светлина е по-силна от действителната![]()
до някъде... да!Първоначално написано от _wait_and_bleed_
xax
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
+++Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Вие на 300 страница ли отивате бе![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.