- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов с турчин..
обременени от едно далечно минало ... Само българите ли сме хора...? Турчин , Испанец , Германец .. каква е разлика
аз не бих могла да бъда с турчин -може би и аз съм обременена но момичето е широкоскроено .... или поне така изглежда
Авторке , Ти така си преценила а въпроса на къде отиват нещата не питай нас , а себе си !![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Ее й? Какво като е Турчин? - Харесва и нека е с него ..
Стига с тези разбирания от преди 10000 години .. гледайте си бъдещето! Миналото няма да ви отведе до никъде .. само омраза![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Мойто момиче настоящето гледаме не миналотоПървоначално написано от Aniiiii
То да беше само заради 500-те години робство...
![]()
--------------------------------------------------------
Ами давай да тръгваме с турците, да привестваме новините на "майчин" език по БЪЛГАРСКАТА национална телевизия и паментина на "незнайния турски войн", издигнат в БЪЛГАРСКИ град.Първоначално написано от Aniiiii
Изпитвам безкрайно съжаление към такива като теб. Бъди модерна - отиди в Турция !
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ааааааааааааа асиктир![]()
![]()
If I played you like a toy?
Много Перла гледате двамата.
А иначе не мога да разбера вие българи ли не можете да си намерите,мургаво ли си търсите..но твой си е избора.Бягаи от България,само че няма да успееш : трябват ти един куп документи,че заминаваш извън границите на държавата ни,защото си непълнолетна(вероятно),май а ти и баща ти ще те намерят и ще те направят на нищо,а ако не те намерят ще е още по-зле,защото ще водиш мизерен животец с твоя любим.Приемам,че не знаеш турски,така че ще ти е още по-трудно,нямаш гражданство там,ъъъ..къде ще спите и живеете?Ами откъде пари?Някой от вас работи ли?Абе..ти изобщо мислиш ли?!Дори няма да излезеш от тук,камо ли да живееш някъде другаде...
И какво ги хвалите толко тия турци?И как няма да сме против тях,след като все още се гласят да си присвоят България?Ами да,така е,защото само фактА,че имаме турски новини и села,дори градове населени предимно с турци е ужасяващ.Но да,нека си правим и семейства с тях.Да приемем турската вяра и фамилия.Нека..нали сме модерни хора в съвременно общество.На който му изнася да си ходи в Турция.Тук е България.
НА 21 СЪМ .ИМам си и фирма благодарение на тоя човек а няма да мизерствам защото вуичому е там и е доста богатичак моио момче и не важно дали си богат или беден парите неса в основата и без пари може да си богат и да си шаслия парите неправят шастиие за лубовта граници няма и плевнята е хубава
7ичайте към Босфора![]()
![]()
![]()
Официално обявявам темата за ебавка.
Хора прави сте, че България си е България! И аз мисля че новините на Турски са безкрайно излишни ..
Но все пак, защо тряя да има все омраза и т.н
Всички сме хора, еднакви сме. И те имат глава и ръце и крака.
Ако тя намира нещо привлекателно в него, защо да не бъде с него?!?
Какво казвате вие? Че Българин трябва да се омъжи само за Българка и обратно ли?? Ако не са идвамата Българи .. Край, това ги прави ужасно лоши хора![]()
И BTW изказвам си мнението, нито искам да съм "Модерна", нито е нужно да испитвате "съжаление" към мен![]()
Не, не казваме, че българин трябва да се ожени за българка.
Казваме, че българин/българка НЕ ТРЯБВА да се жени за туркиня/турчин.
Окей, това предполагам го казваш заради войната между Бг. и Турция?Първоначално написано от LadyDi
Други причини имаш ли?
Не казвам, че това ее незначима причина, Но аз гледам някъкси позитивно (бъдещето), Не обичам да се връщам в спомени назад (или в миналото). Това винаги води дооо нещо лошо ..
И съжалявам, че мнението ми е различно от твоето ( и много други хора де) , но не мисля че искам да си го променя.
Всеки си има глава на раменете, да мисли за себе си![]()
Войната? Смяташ, че война, водена преди повече от 100 години е причината? Та аз не съм била дори замислена тогава.Първоначално написано от Aniiiii
Май не си наясно със ситуацията в България днес. Радвам се на оптимизма и позитивизма ти, но това, което се случва около нас не е за пренебрегване. И за твое собствено добро, те съветвам да си отвориш очите и да се поогледаш.
Какво ще кажеш за новините на турски език? Да, знам, че не ти ХАРЕСВАТ. Но посочи ми друга модерна държава, от европейския съюз, а и не само от него, в която по националния ефир да предават новини на езика на страната, която ни е държала в робство 500 години, която е колила, бесила, изнасилвала и опожарявала наред предците ти? Ако ти си способна да преглътнеш това, заради вярата си в едно прекрасно бъдеще, аз не мога.
Паметник на незнайния турски войн? Какво е направим този турски войн ЗА България, че да заслужи да бъде овековечен в нашите земи???
Свали розовите очила. Не подхождат на една БЪЛГАРКА.
Между другото си права - Не знам много много за това какво става в България. А и да ти кажа, не е от голямо значение за мен точно сега . Всъщност гоборех общо както за Турци, Роми, Гърци, Руснаци .. и т.н.Първоначално написано от LadyDi
Знам, че обстоятелствата с Турция са различни, Но ако това я прави авторката щастлива, и той и дава всичко което тя иска .. е ок.
Аз нямам против срещу такива хора.
Между другото чухте ли за Ромчето и Българското момиче скочили пред влака? Та това е ужасно .. само заради тъпото разделение между народите ..
Всички идваме от едно мястоо .. това никой не може да го успории
Жалки сте..! Какви са тези расистки разбирания?? Да не се намираме в джунглата, че да се делим на племена....?
Предполагам си чела Ромео и Жулиета,знаеш за какво се разказва.Първоначално написано от LadyDi
Много късно осъзнават двата рода грешките си нали?
И да те питам: защо според гърците грък не трябва да се жени за българка?
Моляте отговори ми на втория въпрос!
Давам ти жокер:Цар Симеон Велики,Крум,Иван Асен 2,Цар Петър и още много други подбни жокери те до един са ги клали.
Най-много ме кефи жокера Цар Симеон Велики ,който избива всички пленници пред вратите на Солун и после дава телата им за харана на кучетата,които яли с голям апетит.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо да ти отговарям? Това си е право на гърците.Първоначално написано от haritov
И ние сме клали, това е вярно и имат пълно право да не ни харесват. Но и ние не ги харесваме, какво. Беломорска Тракия си е наша територия, каквото и да ми говориш.
И какво общо има Ромео и Жулиета в случая? Двама 15-годишни, които все още не са осъзнали кои са ценностните неща в живота.
И тази история за ром и българка, дето скочили под влака изобщо не ми я навирайте в очите. Ако някой се беше погрижил за възпитанието на децата, нямаше да се стигне до там.
А за връзката на българска с турчин... мислите ли, че ако се съберат, тя ще си остане българка, ще си остане християнка??? Хайде... живи и здрави, радвайте се на турците си, на циганите си, а аз си оставам расиста с чиста съвест пред себе си.
Защо ли подрепям LadyDi с 2 ръце? Ми много си е право момичето. Как изобщо е допустимо да имаме шибани новини на турски? Но шибаните политици. Агония за тези които са ни поробили 500 години.
Time is all I got
Първоначално написано от RedLabel
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бее яя не се занимавай с тоя! ..Първоначално написано от vladiiii
![]()
I don`t care .. ;] ..
И аз подкрепям LadyDi .Кфо мислиш ,че ако толкоз много се обичат и ако като пораснат са още заедно тоя резак няма да иска да я потурчи ли?Ай бягайте от тука за кфо той не стане християнин?
П.П. Колкото за гърците само ще ви напомня ,че Сърбия и Гърция се обединяват срещу България през Междусъюзническата война....
--------------------------------------------------------
Не ме разбра какво искам да ти кажа но ккато и да е по този въпрос няма да споря спорил и предиПървоначално написано от LadyDi
същата песен на нов глас ще е говорим едни и същи неща по тази и останалите подобни теми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.