- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов с турчин..
soriii ama sam si 4ista blgarka moite hora![]()
Израза ''потурчи'' го упутреби грешноПървоначално написано от BlueFace
и защо обръщате въпроса на расова и религиозна основа?
предимно всички сме хора
ди да те питам ако бях турчин щеше ли да ме мразиш?
а до послеписа ти ще доложа нещо
годината е 1916
В Добруджа се водят войни за освобождението и където се бият български и турски войски срещу румънски и руски![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хора, стига сте оплювали момичето. ВИНАГИ има изключения, поне един турчин от всички на тая планета може да е грамотен, хубав, културен, съвременен и нормален... Представете си, че тя е намерила точно него. Вместо да се запитате как така някво младо момиче ще бяга извън България и ще зарязва бъдещето си, заради някво момче, вие обърнахте най-голямо внимание на това, че е турчин!
По темата : Цял живот ще се влюбваш и разлюбваш. Не проваляй всичко, само защото си влюбена. Намери друг начин да сте заедно или по-добре се откажете.... Съдба!
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
момеееее,по -неграмотен пост наскоро не бех виждала,ааам нема да заствам на твоя страна,падам си расистка![]()
![]()
![]()
и как написа България с малка буква,ткиа като тебе да се махат,върви си с тоя и не се явясвай.
![]()
НЕ ЛИЧИПървоначално написано от vladiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова простотия на едно място събрана не бях виждала никога !!! Вие сте ебаси ОЛИГОФРЕНИТЕ чесно!!!
No matter where you go, there they are...
България се присъединява към Централните Сили ,защото получава обещание да и се върнат загубените територии след берлинският мирен договор ако войната се спечели от Централните Сили.Мисля ,че на всички не им е харесвало това ,че се бият рамо до рамо с турци ,но просто на война те води инстинкта за оцеляванеПървоначално написано от haritov
![]()
Не съм расист ,но просто турците нещо отвътре ме кара да не ги харесвам.Не всички са лоши хора ама тези в България като Доган насъскват цялото мюсюлманско население срещу българите.Те искат да превземат България. Просто заради определени хора и действията им не мога да харесам турците.
Относно религиите аз съм си християнин и не мога да си представя да си сменя вярата.Не мога да повярвам ,че някой хора биха![]()
--------------------------------------------------------
Аз пък съм си горд шовинист и ако зависеше от мене всите щяха да минат под ножа.
Не ме карай да ти изнасям лекции по история има и други причини.Първоначално написано от BlueFace
Тук не говорим кой иска да ни превземе бе човек къде гаджето и е казало ние ще ви превземем?
Ако обичаш пиши по темата
И кой по ягодите те пита дали ги харесваш дали ще си сменяш вярата къде авторката е засегнала този въпрос
токова си самовглъбен в идете си че говориш наизуст![]()
В света има много случаи като нашия с българи и турци
например поляци и руснаци
за теб може полякиня да се омъжи за руснак но за поляка е срам и позор
и за какво не харесваш турците че са синове на бащите си ли?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Идете на кастинг за следващия турски сериалПосле си купете баклава и станете дебели, аре по живо по здраво
![]()
И аз съм с турчин и сме вече 1 и почти 6 месеца заедно.И нас се опитваха да ни разделят - родителите му.Баща му го заплаши да го изгони.Не си говориха 1 месец.Сега са в добри отношения, но не знаят, че ходи с мен.Майка му няма против де, и никой друг, но баща му да.
Няма смисъл да бягате, не позволявайте никой да ви раздели!![]()
И не слушай расистите![]()
Тук някои хора са толкова сляпи ама толкова сляпи,че незнам дали от слепота или наистина са си толкова прости.Събудете се бе !!!!! Събудете се,пак ви казвам.Защо всеки човек в България който изповядва мюсюлманската религия и незнае една дума на турски,дори незнае къде се намира Турция бива наричан "Турчин" ? ЗАЩО ??? Ами по тая логика нека да ги наричаме АРАБИ ? Кво ще кажете ? Наиситна,има турци дето помеждуси говорят на турски и незнаят дори книжовния български език но не всички мюсюлмани в Бългаpия са такива !!! С една дума аз ви говоря за "ПОМАЦИТЕ" те не са турци а бългато-мохамедани !!! Запомнетего веднъж та за винаги да ви влезе в болните глави и мозъци.Направо нямам думи
![]()
Това е нещо съвсем различно и не виждам защо го намесваш тук.Първоначално написано от UNITED
Както каза BlueFace, ако не се лъжа - има турци и турци. Българските турци, тези като Доган, са именно корена на анти-турските движения в България. Не може ти да плащаш на турци, избягали по време на преселенията по Живково време, с български паспорти, да идват и да гласуват за теб, само и само да завземеш властта. Това да ти говори нещо? Ако помаците са с българско самосъзнание, защо гласуват за Доган? Това е потурчване на българския народ, момче, само че политическо. Не идват да ни колят с ятаганите и да ни изнасилват. Вместо това ни завземат от вътре. Кога ще си отвориш очите? Турция никога не е приела факта, че България е откъсната от нея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
LadyDi Напълно те разбирам ама напълноПървоначално написано от LadyDi
Въобще не отричам,че отново се опитват да превземат България но ми е болно защото има помаци които гласуват за различни партий дори има такива които мразят ДПС аз лично съм свидетел на такива неща даже като минавам през "турски села" виждам плакати на ГЕРБ,АТАКА и т.н Та да си доискажа мисълта... болно ми е защото затова,че има хора мюсюлмани които са далеч от мисълта за превземането на България и т.н които народа подценява.Не трябва да е така просто не трябва.. но за съжаление Българите сме отмастителни,зли и ненаситни
Няма да споря,все пак всеки си има мнение.. но има мнения които понякога не трябва да се изказват (не говоря конкретно за някое в темата)
![]()
Поздрави !!!
Защото хората си обичат страната и искат да я запазят...Дай всички да се оженим за турци и туркини ,да приемем исляма и може да си подарим историята на Македония те и без тва половината я откраднаха...Можем да се обеденим с Турция ако искате???![]()
![]()
От тези българи-мохамедани много малко се възприемат като Българи.Не е важно дали си мюсюлманин или будист ,ли християнин,важното е да осъзнаваш ,че си българин и да обичаш страната си. А тези мюсюлмани в България имат Турско самосъзнание,те не искат да са българи.
Аз лично не мога да приема връзките между турци и българи![]()
Q K . - .
(\_,' YP '.
./\. турците
UNITED, и аз съм съгласна с теб. Но не обиждай българите, че сме злобни, отмъстителни и ненаситни. Мисля, че това, което ни е причинила Турция, ни дава пълното основание да бъдем огорчени. Навсякъде е така. Омразата и ненависта между нациите съществува не само между България и Турция. Но докато го има един Доган, който да постъпва по този начин... това анти-турско настроение никога няма да изчезне от съзнанието на българина.
Иначе на мен турците не ми пречат. Стига да си живеят мирно и кротко и да не се опитват да ни вгорчават живота.
Колкото до nadeto0405, доста се чудих дали да ти отговоря на поста или да си замълча и да те оставя заблудена. Накрая реших само да ти кажа, че си заблуденаЕдин проблем никога не може да бъде ЕДНОСТРАНЕН. Винаги е многопластов и винаги трябва да бъде решаван на всяко ниво, за да бъде разплетен докрай. Не можем да сме коне с капаци и да си кажем - да, аз се съсредоточавам върху това, че петното върху ризата ми е червено и трябва да го махна, но няма да обръщам внимание на това, че все още върху ризата ми капе червено вино. Надявам се да си схванала метафората. Ако не си - здраве да е. Дано не се налага никога да я схващаш. Просто си се родила достатъчно назад във времето от тези неща, за да не можеш да ги усетиш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
hubu de .. za6to triabva da se podigravate ... kvi sa tiq komentari ..
idi v turciq a/u .. pff .. momi4eto iska pomo6t za tova ni pi6i... a vie samo za6toto e bilo s tur4in i vednaga se podigravaite .. glupavo e![]()
Първоначално написано от killah666
България ,драги съфорумници, е страна която е можела да бъде една от великите сили в Европа.Имаме такава богата история,която вместо да съживим ,потъпкваме.Липсата на добри лидери ни е докарало до ниво в което управляващите са алчни копелета които гледат само собствените си интереси.Двете робства и след това великите сили които виждат заплаха в новоосвободената България и отнемат толкова много територии ,са ни докарали до тук.Искам да ви кажа,че имаме една страхотна държава която се управлява от свине ,но ние трябва да я обичаме и вместо само да седим и да недоволстваме и да оплюваме да направим нещо ,за да може това да се промени.Младите хора на БЪлгария са тези които могат да го направят,но уви както всички виждаме малко останаха хората не засегнати от всеобщата деградация. Аз наистина вярвам ,че нещата ще се променят![]()
Така че ,драги ми съфорумници, вместо да оплювате българското ,обичайте го и обичайте страната си![]()
В подписа на някой имаше нещо от сорта на "в България който иска съвет му обясняват колко е тъп"(не е точен цитата) и е прав.Айде стига с тъпите мнения и убидите,всички четем вестници и гледаме телевизия и вече видяхме до какво може да доведе една неразбрана връзка,особенно на тази възраст.Ако някой няма какво адекватно да каже,да не спами само глупости. Евала за LadyDi и всички,които се включиха на място.
А по темата - моето мнение за такава връзка не е положително,защото съм малко нещо расист и за това ще си го запазя за себе си![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Нали това ти говоря.Те се възприемат като турци не като българи.Ако си турчин страната ти не е България ,а Турция... Както каза LadyDi българите мохамедани и емигриралите турци се насъскват срещу българите от Доган и неговите подчинени..И докато има турци в българският парламент нищо няма да се промени!!!!Само когато България се управлява от българи нещата ще се нормализират.Първоначално написано от nadeto0405
![]()
обърнахте го на политика май
Еми кфо да се прай много чувствителна тема ми е тази за турците...А и както гледаш вече ги и оправдаха...Дай да им простим всичко и им предадем страната ...Те не са виновни ....Първоначално написано от haritov