- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов с турчин..
за какво са виновни?Първоначално написано от BlueFace
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За какво някой да ги оправдава? Аз съм пристрастна и не мисля,че те имат място в България,но няма за какво да ги оправдава някой.Те не са направили повече или по- малко за да скапят България от циганите,а всъщност и от самите българи...Оф,а уж нямаше да се меся.....Първоначално написано от BlueFace
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Циганите както виждам не се намесват в управлението на БЪЛГАРИЯ.А нас българите управниците са ни довели в това положение.Но едно е сам да си виновен за това къде си , а съвсем друго е да си правиш ТУРСКА партия в БЪЛГАРСКИЯ парламент... Единственото което мога да кажа е ,че сме алчен народ и искаме власт и когато я получим се самозабравяме.Държавницит са пример за това ....Първоначално написано от sweet_sorcerer
Аз спирам да пиша в тази тема ,защото казах всичко каквото исках .
--------------------------------------------------------
смЕрт се казва!Първоначално написано от Chameleon
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
смЕрт за теб!Първоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
шегувам се, мечКо
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Do ya have a problem,whore?Първоначално написано от nadeto0405
ООООООО МЛЪКНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!! Тук модератори има ли бе, каде сте бе, хора невиждате ли какво става писна ми да чета глупости от 8 страници нищо конкретно по темата само простотия и нищо друго.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
то на нас все турците ни виновни че сме на това дередже ние вина нямаме![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
То на нас, българите все някой ни е виновен, че не можем да просперираме...Ако не са турците, ще са някои други.Не съм привърженичка на такива връзки между българи и турци, но момичето иска адекватен съвет, а не упреци и тъпи подмятания....
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Какво ми говориш врели некипели,че парите не са важни.Нали самата ти казваш,че вуйчото е "богатичък",следователно това добре те устройва.Който ги приказва тия глупости,че парите нямат значение и може да е щастлив и в плевня просто няма друго извинение за глупостта си.Ооо да,личи ти,че си имаш фирма.Тежко им горко на твоите клиенти.Като гледам колко добре се справяш и с българския направо ми иде да се гръмна.Никой не е идеалне и всеки прави грешки,но не може да допуснеш 10 правописни грешки в едно изречение.Чакай,изречение ли казах?То няма точка даже.Успех в плевнята.Дано да има интернет там,за да може да ни напишеш как е семейният живот.Първоначално написано от vladiiii
като е турчин,патката му рязана ли е![]()
Неграмотна овца ... (с и без извинение)!!!
Бягай в ТурцияТам може би ще се появи някой индивид,който да ти разбира неграмотно написаните постове
Пффф ...
![]()
![]()
![]()
Имала фирма,чичо му (или к'ъвто беше там) на оня бил богат ... Що за пропаднало същество,без самочувствие и себеуважение трябва да си,че да чакаш някой друг (и то човек,с когото нямаш нищо общо) да те издържа?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
negramoten si ti
hyaxyayxhyayh eм ко да кажим веПървоначално написано от _crazy_baby_
If I played you like a toy?
Ама давате съвети ... велики сте в тва отношениеВи еба форума счупен
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O RLY ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Какъв съвет трябва да й дадем?Първоначално написано от kofti_nick
![]()
ще правя квото си искамПървоначално написано от nadeto0405
![]()
If I played you like a toy?
чеваресте бЕгай в Турция, моля ти се![]()
Coco Chanel <3
21:00, БТВ - Сакъз Power! ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
МИнджи повер!Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Coco Chanel <3
Ще правиш каквото искаш някъде другаде където няма правила, а тук има и трябва да се спазват а сега за наглия си отговор ще съжалявашПървоначално написано от buuu
No matter where you go, there they are...