- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов с турчин..
Ох, Сапунджи...Патка си...И правописа го няма...Епа, бягай по-добре, че да намалим броя на неграмотните поне!
последен епизод майПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Coco Chanel <3
ОМГда ви имам и мисленето на повечето от вас... с този расизъм до никъде няма да стигнете .. любовта не пита .. щом той й дава това,от което тя има нужда какъв е проблема? .. били сме под турско робство .. еми добре ама какво са виновни днешните турци.. та те не са живели тогава .. с какво право ги съдите ? всякаш не са хора , а вие сте велики така ли? .. влюбила се в турчин,убийте я с камъни .. друг въпрос е,че някои турци в България не се държат добре с българския народ и още са във филма,че са нещо повече от нас .. ама вие също живеете във филм .. преодолейте расизма си .. не смятам,че ще ви е в особена полза за напред .. и освен това сте с огромни предрасъдъци .. как можете да говорите така за хора,които дори не познавате? та вие с какво се различавате от тях ..
![]()
![]()
![]()
Пийс !
Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
kvi pravila we da ne bida ima pravilo koeto ta spira da pi6e6 kfot si iska6..ama q sa uspokoi.. ne6to ti e pre6traknalo..ako 6e za6titaa6 aftorkata i pi6i na li4no ahayx minaa mi centralno ko i ima i kfo 6e pi6a hah kato ne ti haresvat mneniqta mi ili na nqkoi dr potrebitel ..ebala sum mu maikata ne dei da 4ete6 ..golemi filosofi si4ki dea
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от NothingSpecial
подкрепям те с две ръце ;]]
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Я научи българския и родовете и тогава казвай кой,какъв е,защото в случая ти пишеш на шльокавица и не разпознаваш родоветеПървоначално написано от vladiiii
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз пък не.Първоначално написано от Krisiity
Да, имам предразсъдъци и какво? Осъди ме.
И защо да преодолявам расизма си? Той не ми пречи
Аман от носители на мир...
Смешни сте.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
И с какво съм смешна ? че имам мнение и си го изразявам ли .. че не съм расистка като повечето от вас и не се вкарвам в излишни филми .. за това ли ?еми добре щом казваш .. мир да има
![]()
^^
Спри се, толерантната. ;D
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
че аз к'во съм казала,просто изразих мнение .. за кво е темата ? nevermind have fun![]()
До авторката: дано турският ти е по-добре от българския.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
хахах сякаш те е страх от тази цялата супер сериозна връзка... и аз имах връзка с едно такова момче преди време и имахме мн приятна връзкано с цялата история за бягане и т.н. ако ще и българин да е пак бих се изплашила и бих го зарязала
![]()
![]()
И ти му вярваш...![]()
Скъпа на турчин вяра да нямаш...В приказките са много сладкодумни и когато успеят да те откъснат от всичко...приятели, семейство, когато видят че си им се вързала и че не ти пука за нищо друго освен за него (мазния гаден турчин) такъв удар ще ти нанесе така ще ти се изсмее в лицето че ще се чудиш от каде ти е дошло...
БЯГАЙ на далеч и хич недей да го поглеждаш