.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Ох, Сапунджи...Патка си...И правописа го няма...Епа, бягай по-добре, че да намалим броя на неграмотните поне!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А в пондрелник - "Перлаа"!
    последен епизод май
    Coco Chanel <3

ОМГ да ви имам и мисленето на повечето от вас... с този расизъм до никъде няма да стигнете .. любовта не пита .. щом той й дава това,от което тя има нужда какъв е проблема? .. били сме под турско робство .. еми добре ама какво са виновни днешните турци.. та те не са живели тогава .. с какво право ги съдите ? всякаш не са хора , а вие сте велики така ли? .. влюбила се в турчин,убийте я с камъни .. друг въпрос е,че някои турци в България не се държат добре с българския народ и още са във филма,че са нещо повече от нас .. ама вие също живеете във филм .. преодолейте расизма си .. не смятам,че ще ви е в особена полза за напред .. и освен това сте с огромни предрасъдъци .. как можете да говорите така за хора,които дори не познавате? та вие с какво се различавате от тях ..

Пийс !

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    ООООООО МЛЪКНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!! Тук модератори има ли бе, каде сте бе, хора невиждате ли какво става писна ми да чета глупости от 8 страници нищо конкретно по темата само простотия и нищо друго.................
    hyaxyayxhyayh eм ко да кажим ве
    еми като нямаш к'во да кажеш НЕДЕЙ да пишеш!
    ще правя квото си искам
    Ще правиш каквото искаш някъде другаде където няма правила, а тук има и трябва да се спазват а сега за наглия си отговор ще съжаляваш

kvi pravila we da ne bida ima pravilo koeto ta spira da pi6e6 kfot si iska6..ama q sa uspokoi.. ne6to ti e pre6traknalo..ako 6e za6titaa6 aftorkata i pi6i na li4no ahayx minaa mi centralno ko i ima i kfo 6e pi6a hah kato ne ti haresvat mneniqta mi ili na nqkoi dr potrebitel ..ebala sum mu maikata ne dei da 4ete6 ..golemi filosofi si4ki dea
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от NothingSpecial
    ОМГ да ви имам и мисленето на повечето от вас... с този расизъм до никъде няма да стигнете .. любовта не пита .. щом той й дава това,от което тя има нужда какъв е проблема? .. били сме под турско робство .. еми добре ама какво са виновни днешните турци.. та те не са живели тогава .. с какво право ги съдите ? всякаш не са хора , а вие сте велики така ли? .. влюбила се в турчин,убийте я с камъни .. друг въпрос е,че някои турци в България не се държат добре с българския народ и още са във филма,че са нещо повече от нас .. ама вие също живеете във филм .. преодолейте расизма си .. не смятам,че ще ви е в особена полза за напред .. и освен това сте с огромни предрасъдъци .. как можете да говорите така за хора,които дори не познавате? та вие с какво се различавате от тях ..

Пийс !

подкрепям те с две ръце ;]]
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: ............

Цитирай Първоначално написано от vladiiii
    negramoten si ti
    Я научи българския и родовете и тогава казвай кой,какъв е,защото в случая ти пишеш на шльокавица и не разпознаваш родовете
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Krisiity

Пийс !

Аз пък не.
    Да, имам предразсъдъци и какво? Осъди ме.
    И защо да преодолявам расизма си? Той не ми пречи
    Аман от носители на мир...
    Смешни сте.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Krisiity

Пийс !

Аз пък не.
    Да, имам предразсъдъци и какво? Осъди ме.
    И защо да преодолявам расизма си? Той не ми пречи
    Аман от носители на мир...
    Смешни сте.

И с какво съм смешна ? че имам мнение и си го изразявам ли .. че не съм расистка като повечето от вас и не се вкарвам в излишни филми .. за това ли ? еми добре щом казваш .. мир да има

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    ^^

Спри се, толерантната. ;D
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

че аз к'во съм казала,просто изразих мнение .. за кво е темата ? nevermind have fun

Супер фен Аватара на vesinka899
    застреляй се

По-добре недей.

До авторката: дано турският ти е по-добре от българския.
    О б и ч а м.

disappointed. aggrieved.
    Hope.
    U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.

хахах сякаш те е страх от тази цялата супер сериозна връзка... и аз имах връзка с едно такова момче преди време и имахме мн приятна връзка но с цялата история за бягане и т.н. ако ще и българин да е пак бих се изплашила и бих го зарязала

Голям фен Аватара на gret4ety

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    И ти му вярваш...
    Скъпа на турчин вяра да нямаш...В приказките са много сладкодумни и когато успеят да те откъснат от всичко...приятели, семейство, когато видят че си им се вързала и че не ти пука за нищо друго освен за него (мазния гаден турчин) такъв удар ще ти нанесе така ще ти се изсмее в лицето че ще се чудиш от каде ти е дошло...

БЯГАЙ на далеч и хич недей да го поглеждаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си