Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от haritov
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
И аз подкрепям LadyDi .Кфо мислиш ,че ако толкоз много се обичат и ако като пораснат са още заедно тоя резак няма да иска да я потурчи ли?Ай бягайте от тука за кфо той не стане християнин?

П.П. Колкото за гърците само ще ви напомня ,че Сърбия и Гърция се обединяват срещу България през Междусъюзническата война....
Израза ''потурчи'' го упутреби грешно

и защо обръщате въпроса на расова и религиозна основа?
предимно всички сме хора
ди да те питам ако бях турчин щеше ли да ме мразиш?

а до послеписа ти ще доложа нещо

годината е 1916

В Добруджа се водят войни за освобождението и където се бият български и турски войски срещу румънски и руски
България се присъединява към Централните Сили ,защото получава обещание да и се върнат загубените територии след берлинският мирен договор ако войната се спечели от Централните Сили.Мисля ,че на всички не им е харесвало това ,че се бият рамо до рамо с турци ,но просто на война те води инстинкта за оцеляване

Не съм расист ,но просто турците нещо отвътре ме кара да не ги харесвам.Не всички са лоши хора ама тези в България като Доган насъскват цялото мюсюлманско население срещу българите.Те искат да превземат България. Просто заради определени хора и действията им не мога да харесам турците.
Относно религиите аз съм си християнин и не мога да си представя да си сменя вярата.Не мога да повярвам ,че някой хора биха
Не ме карай да ти изнасям лекции по история има и други причини.

Тук не говорим кой иска да ни превземе бе човек къде гаджето и е казало ние ще ви превземем?
Ако обичаш пиши по темата

И кой по ягодите те пита дали ги харесваш дали ще си сменяш вярата къде авторката е засегнала този въпрос

токова си самовглъбен в идете си че говориш наизуст

В света има много случаи като нашия с българи и турци

например поляци и руснаци

за теб може полякиня да се омъжи за руснак но за поляка е срам и позор

и за какво не харесваш турците че са синове на бащите си ли?