Почвам направо ... не ми се смейте ако може
почти на 18 съм, до сега не съм бил с момиче
адски съм притеснителен към новите запознанства изобщо, но особено много - когато става въпрос за момиче. сдухвам се (замръзвам), когато говоря с момичета и се притеснявам адски много, дори и да ги познавам от дълго време...
сякаш имам подсъзнателно чувство, че ще имаме връзка и че ще ме държи към нея завинаги, ще ме притеснява постоянно, ще иска 24/7 да сме заедно, не знам и аз как да го опиша това чувство, което ми е постоянно в главата когато общувам с което и да е момиче. Може и да не е точно такова, но в момента на такова го описвам.

Когато момиче седи до мен, гледам настрани и не говоря много, притеснен съм, понякога се изпотявам, не намирам лесно обща тема за разговор, просто не мога да завържа разговор... мълчалив съм

Това не се проявява при момчетата, т.е. с тях се запознавам по-лесно
не, не съм от лявата страна, определено

комплекси ли имам, не знам, не смятам, че имам. не се определям като грозен, 185/90 съм

не знам защо не става работата ... повечето от познатите ми си имат приятелки, но ме е срам да ги попитам за съвет, за да не ми се подиграват, затова се обръщам към интернет...

моля ви за насока, решил съм да променя начина си на живот, крайно време е! Какво да правя?