.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Срам и страх

Момиче съм на 17 год.. Вече доста време съм с момче, което е на 18 год. За 1 година го обикнах страшно много и искам той да ми бъде първия. Но ме възпират две неща :
    1.Това, че той е ходил с доста красиви момичета и аз се комплексирвам, защото не съм до там красива.Срам ме е от тялото ми ... имам малък бюст, чувствам дупето си прекалено голямо и това ме притеснява. Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя) ... Въпроса ми е - трябва ли да ме е срам от това, което съм и дали той ще ми хареса и недостатъците? Толкова ли е важно за момчетата (или поне повечето), момичето да има големи и пищни цици?

2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ?

Благодаря за отделеното време ...
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Супер фен

Re: Срам и страх

Цитирай Първоначално написано от MaLchYyY
    Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя)
    Значи ти смяташ,че имаш малък бюст и твърде голямо дупе и мислиш,че той си представя огромни цици и (квото там дупе му харесва...щото тва да е по-голямо не значи,че няма да е хубаво или няма да се хареса на някого,но както и да... аз съм момиче и не мога да ти кажа от мъжка гледка точка. )
    Но да се върна на въпроса...
    Той не е сляп!!! Ако момчето иска да спи с теб вече е на ясно какво да очаква (Освен ако не го прикриваш по някъв начин)

А и ти каза,че от година си с него. За това време не ти ли е доказал привързаността(може би обичта) и че държи на теб,че се съмняваш така?

Успокой се малко ! Знам добре как се чувстваш защото и мен ме спираше един комплекс да бъда с момиче но в крайна сметка видях ,че проблъмът ми е бил в главата а не в органите ми .
    Перфектни хора няма , примири се с това което ти е дал Бог . За мен лично не е от особено значение момичето да има големи цици , хубави крака и тн. Може да ги има но да е тъпа като селска джапанка .
    Ако сте от 1 година заедно и ако той те обича ще те приеме такава каквато си със всичките ти недостатъци . Дерзай и смело напред .

Моето мнение се покрива напълно с по-горните.Смятам,че щом е с теб толкова време е видял и нещо друго в теб,не само крака,лице,и цици.Важното според мен не е външният вид ,а човешкото.Така,че помисли и над това и недей да се комплексираш от заобикалущите те силиконови барбита

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя)
    Значи ти смяташ,че имаш малък бюст и твърде голямо дупе и мислиш,че той си представя огромни цици и (квото там дупе му харесва...щото тва да е по-голямо не значи,че няма да е хубаво или няма да се хареса на някого,но както и да... аз съм момиче и не мога да ти кажа от мъжка гледка точка. )
    Но да се върна на въпроса...
    Той не е сляп!!! Ако момчето иска да спи с теб вече е на ясно какво да очаква (Освен ако не го прикриваш по някъв начин)

А и ти каза,че от година си с него. За това време не ти ли е доказал привързаността(може би обичта) и че държи на теб,че се съмняваш така?

Ами да може да се каже, че го прикривам обича ме да но не това ме притеснява, а самата мен Въпроса е там че според мен, той заслужава много повече от мен и точно от там идва притеснението ..
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Цитирай Първоначално написано от buzka
    Моето мнение се покрива напълно с по-горните.Смятам,че щом е с теб толкова време е видял и нещо друго в теб,не само крака,лице,и цици.Важното според мен не е външният вид ,а човешкото.Така,че помисли и над това и недей да се комплексираш от заобикалущите те силиконови барбита
    Като гледам бившата му приятелка ми се плаче .. Външно е перфектна

Град
    Paradise
    ^^ Ама не е останал с нея, нали? Иска теб. Жените сме тъпи и не можем да схванем, че едно момче търси да има дупе все пак. Да е стегнато и хубаво, но не да е купчина кокали та като я плесне закачливо да му остане синка. Я се стегни, за да е с теб година и нещо 100% те харесва и иска точно такава, каквато си.

Ако имаш желание да му е добре на него пак ще му хареса. Не мисля, че по-добрия вариант е да е с някоя мн хубава, но да стои като замръзено пиле...
    Иначе остави го той да преценява какво заслужава

Аз мисля,че изобщо не трябва да се притесняваш.
    За бялото течение-аз също го имам,какво ли не сам пила-нищо не помогна,но това изобщо не ми пречи на сексуалния живот.Колкото до тялото,всяко момиче вижда в себе си недостатъци,които другите не могат за забележат.Той е с теб повече от година и вече трябва да си сигурна,че те обича такава каквато си,иначе щеше да си остане при предишните момичета.Не се притеснявай от тялото си.

*Стар ник - sladkata_bebz

хаха от момчетата .. има 3 типа :

1- цицоман
    2- Дупеман
    3- Комбиниран

ако си попаднала на дупеман (като мен ) няма да имаш проблем

Цитирай Първоначално написано от DarkBass

1- цицоман
    2- Дупеман
    3- Комбиниран

Дай Боже ... Но май е 1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момиче сериозно си се вкарала в някакъв филм..Успокой се ако не те харесваше нямаше да седи 1 година с теб. И повярвай ми не можеш да си прикриеш бюста и дупето .Той 100% ги е забелязал и щом е с теб значи те харесва

--------------------------------------------------------

Всеки има някакви притеснения преди да се съблече пред някого от другия пол...Аз също съм ги имала ,но с времето отлетяха.Връзката ми с човека ,пред когото реших да се съблека още продължава.Вече 2 години сме заедно и нямаме абсолютно никакви притеснения един от друг.
    Сигурна съм ,че и той има някакви недостатъци ,но ти просто си влюбена и не ги виждаш или няма да ти направят впечатление.Относно бялото течение - купи си вагинален душ ,помага много
    Да обичаш значи да страдаш!

Голям фен Аватара на revolver

1- цицоман
    2- Дупеман
    3- Комбиниран

+
    Аз съм комбиниран

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от revolver

1- цицоман
    2- Дупеман
    3- Комбиниран

+
    Аз съм комбиниран
    +1 За комбинираните

--------------------------------------------------------

Защо само стряскате момичето още повече?

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Защо само стряскате момичето още повече?
    Защото искат да откача вече ... Страшно много съм се вманиачила в това как изглеждам Преди не бях такава ....

Ако решиш - пиши на лична да ти кажа някои неща.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм виж сега .. 1 година изобщо не е малко .. за тази една година съм УБЕДЕНА, че на него му е пределно ясно как изглеждаш и какво ти е тялото (дори и да не те е виждал гола) .. И въпреки, че знае те е приел такава каквато си .. това, че в твоите очи не си достатъчно красива за него не значи, че в неговите не си точно такава!!! Повярвай ми ..

Град
    Cazzaniga
    Спокойно ... сигурен съм , че ще те хареса ! Обаче има нещо друго дето ме притиснява от една година сте заедно (доколкото разбрах от описанието ) и ти не си му казала, че имаш необеснимо бяло течение !?! Това е доста странно ... Грешка ще е да започнете да го правите преди да си му казала !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Голям фен
    щом сте заедно от година съм сигурна че той добре познава формите на тялото ти. предполагам че контактите ви не се ограничават до целувка по бъзката от 30см разстояние Това че предишните са били красиви нищо не значи, сега той е с теб и това е няй -важното. Щом дупето ти те притеснява прави упражнения и ще се стегне за бялото течение щом лекарите са ти казали че няма проблем значи няма проблем просто се измий добре преди да започнете и вс ще е ОК

Супер фен Аватара на mOBSCENE

2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ? Ами че и аз имам.Незнаех,че е проблем Защо да е възмутително?!Какво имаш предвид?Той как ще разбере ,че имаш?Това е нещо,което не би трябвало да те притеснява.

Благодаря за отделеното време ... Пак заповядай.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

хмм... щом той е с теб толкова време .. предполагам ти си най-хубавата в очите му ... и мисля че те е виждал поне по бански ... дали ако имаше някакъв проблем е нямало да си проличи тогава...
    и не се притеснявай... ако наистина те обича не би те зарязал както и да изглеждаш

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ако те обича, каквато и да си в действителност ще си перфектна в неговите очи

Цитирай Първоначално написано от Cazzaniga1
    Спокойно ... сигурен съм , че ще те хареса ! Обаче има нещо друго дето ме притиснява от една година сте заедно (доколкото разбрах от описанието ) и ти не си му казала, че имаш необеснимо бяло течение !?! Това е доста странно ... Грешка ще е да започнете да го правите преди да си му казала !
    Еми ще се наложи да му кажа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си