- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам и страх
Не ме е виждал по бански ...Първоначално написано от s7uFx
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
е па правете го на тъмно... А бе момиче к'во ми се губиш такава?! Щом като е избрал да е с теб,значи го желае! Направи го без да го мислиш и ще видиш,че няма нищо страшно...![]()
Станислава
Абсолютно всяко момиче се е гледало в огледалото или си е мислело,че нещо не й е наред дали циците са малки,дали паласки има,дали задника е голям,или едната срамна устна и е по малка и тнт и тнт. истината е,че мъжете тия неща нито ги мислят,нито ги забелязват,така че спокойно и не си мисли глупости. А освен това от опит ти казвам,че е по-добре да не му гледаш бившите кви са и да не се сравняваш,щото става голям филм![]()
![]()
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Май това ми е грешката. И филма става голямПървоначално написано от bossychick
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Първоначално написано от MaLchYyY
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Da филма е голям...Както всички казаха нищо ти няма,щом сте заедно толкова време,значи те харесва..Защо гледаш бифшите му нали е с теб значи ти си No.1 спокойно ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
а защо не си е останал с нея като е перфектна а???Я недей да се подценяваш вдигни глава високо и бъди каквато сиПървоначално написано от MaLchYyY
Всеки има по нещо което не харесва в себе си,но това е!!!Момчето все пак е с теб,а не с друга така,че си го дръж здраво и недей да се тормозиш от това как е изглеждала предишната му приятелка.
не се притеснявай не мисля че ти е чак толкова лош задника![]()