.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от s7uFx
    хмм... щом той е с теб толкова време .. предполагам ти си най-хубавата в очите му ... и мисля че те е виждал поне по бански ... дали ако имаше някакъв проблем е нямало да си проличи тогава...
    и не се притеснявай... ако наистина те обича не би те зарязал както и да изглеждаш
    Не ме е виждал по бански ...
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    е па правете го на тъмно... А бе момиче к'во ми се губиш такава?! Щом като е избрал да е с теб,значи го желае! Направи го без да го мислиш и ще видиш,че няма нищо страшно...
    Станислава

Абсолютно всяко момиче се е гледало в огледалото или си е мислело,че нещо не й е наред дали циците са малки,дали паласки има,дали задника е голям,или едната срамна устна и е по малка и тнт и тнт. истината е,че мъжете тия неща нито ги мислят,нито ги забелязват,така че спокойно и не си мисли глупости. А освен това от опит ти казвам,че е по-добре да не му гледаш бившите кви са и да не се сравняваш,щото става голям филм
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Цитирай Първоначално написано от bossychick
    Абсолютно всяко момиче се е гледало в огледалото или си е мислело,че нещо не й е наред дали циците са малки,дали паласки има,дали задника е голям,или едната срамна устна и е по малка и тнт и тнт. истината е,че мъжете тия неща нито ги мислят,нито ги забелязват,така че спокойно и не си мисли глупости. А освен това от опит ти казвам,че е по-добре да не му гледаш бившите кви са и да не се сравняваш,щото става голям филм
    Май това ми е грешката. И филма става голям
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Re: Срам и страх

Цитирай Първоначално написано от MaLchYyY
    Момиче съм на 17 год.. Вече доста време съм с момче, което е на 18 год. За 1 година го обикнах страшно много и искам той да ми бъде първия. Но ме възпират две неща :
    1.Това, че той е ходил с доста красиви момичета и аз се комплексирвам, защото не съм до там красива.Срам ме е от тялото ми ... имам малък бюст, чувствам дупето си прекалено голямо и това ме притеснява. Страх ме е, че той ще спре да ме харесва и ще си промени мнението за мен, защото ще види че не съм перфектна (Както си представя) ... Въпроса ми е - трябва ли да ме е срам от това, което съм и дали той ще ми хареса и недостатъците? Толкова ли е важно за момчетата (или поне повечето), момичето да има големи и пищни цици?

2.Втория ми въпрос е към момичетата... Имам бяло течение от малка. Ходила съм на сумати лекари, казаха ми че нищо ми няма. И сега това трябва ли да ме притеснява и няма ли да е неловко, неудобно и възмутително ?

момичето е путката,без путка няма секс.
    бялото течение не е болест.
    оня тряя да го е срам че сере ):

Благодаря за отделеното време ...
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    In the middle of Nowhere
    Da филма е голям...Както всички казаха нищо ти няма,щом сте заедно толкова време,значи те харесва..Защо гледаш бифшите му нали е с теб значи ти си No.1 спокойно ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от MaLchYyY
    Цитирай Първоначално написано от buzka
    Моето мнение се покрива напълно с по-горните.Смятам,че щом е с теб толкова време е видял и нещо друго в теб,не само крака,лице,и цици.Важното според мен не е външният вид ,а човешкото.Така,че помисли и над това и недей да се комплексираш от заобикалущите те силиконови барбита
    Като гледам бившата му приятелка ми се плаче .. Външно е перфектна
    а защо не си е останал с нея като е перфектна а???Я недей да се подценяваш вдигни глава високо и бъди каквато си Всеки има по нещо което не харесва в себе си,но това е!!!Момчето все пак е с теб,а не с друга така,че си го дръж здраво и недей да се тормозиш от това как е изглеждала предишната му приятелка.

сд

не се притеснявай не мисля че ти е чак толкова лош задника

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си