Омръзна ми вече хора Нали бяхме ваканция една седмица тъпия цикъл неможа да ми дойде тогава, а ми дойде в Неделя По-принцип ми тече много, но пък нямам болки или пък ако имам те са съвсем леки и не се усещат иначе ми е по 5 дни ... Днес като бях да училище и нарочно отидох с едното ми яке понеже е такова дълго и ако се изцапам да не се гледа.. слагах си превръзки сякакви от големите на Always най-вече и нестава нищо .. постоянно се цапам първите дни и ся тая седмица в даскалото напрао само с якето си седя и всички ме гледат едно странно Омръзна ми само се цапам Днес като се прибрах от даскало и като си свалих якето от зад по панталона цялата с кръв ами утре сигурно пак ще е същото .. Удома примерно ако съм си не се цапам толкова понеже пред 10 мин съм във WC-то , но на даскалото не става така Или пък ако отсъствам то всеки месец по една седмица мн уроци се изпускат така офф иска ми се да бях момчее ужас направо не го пожелавам на никой мн е гадно Как да направя така, че да не се цапам и на вас случвало ли ви се е ? На 13 съм
Незнаех в кой раздел.......но мисля че е тук