.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тъпия цикъл

Омръзна ми вече хора Нали бяхме ваканция една седмица тъпия цикъл неможа да ми дойде тогава, а ми дойде в Неделя По-принцип ми тече много, но пък нямам болки или пък ако имам те са съвсем леки и не се усещат иначе ми е по 5 дни ... Днес като бях да училище и нарочно отидох с едното ми яке понеже е такова дълго и ако се изцапам да не се гледа.. слагах си превръзки сякакви от големите на Always най-вече и нестава нищо .. постоянно се цапам първите дни и ся тая седмица в даскалото напрао само с якето си седя и всички ме гледат едно странно Омръзна ми само се цапам Днес като се прибрах от даскало и като си свалих якето от зад по панталона цялата с кръв ами утре сигурно пак ще е същото .. Удома примерно ако съм си не се цапам толкова понеже пред 10 мин съм във WC-то , но на даскалото не става така Или пък ако отсъствам то всеки месец по една седмица мн уроци се изпускат така офф иска ми се да бях момчее ужас направо не го пожелавам на никой мн е гадно Как да направя така, че да не се цапам и на вас случвало ли ви се е ? На 13 съм
    Незнаех в кой раздел.......но мисля че е тук

Голям фен Аватара на stelit0
    ами то няма на4ин след като организма ти изхжърля толкова кръв зна4и толкова не можеш дда промени6 ни6то, а за това 4е се цапа6 пробвай с превръзки за след бременност те са по 3см.някаде и ако и тогава о6те е така си купи памперси

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    ами то няма на4ин след като организма ти изхжърля толкова кръв зна4и толкова не можеш дда промени6 ни6то, а за това 4е се цапа6 пробвай с превръзки за след бременност те са по 3см.някаде и ако и тогава о6те е така си купи памперси
    е чак до памперси няма да се стига

Супер фен Аватара на zoreto
    чувала съм за витамин це ,ама май не е мн полезно да си тровиш организма с какви ли не хапчета,колкото и да помагат са толкова и отрова

Град
    в света на приключенията ..
    пий витамин Ц и течението ти ще намалее;мисля
    иначе от колко години имаш цикъл?
    в началото е нормално да е така малко гадно положението и да се леят реки
    как се изразих самоо...... не е истина

Цитирай Първоначално написано от clever
    от 1 година имам мн рано ми дойде според мен
    Иначе ще опитам с витамин Ц то като бях болна и докторката ми изписа да пия и тогава бях в цикъл наистина намаля обаче на другия месец ми дойде много по-късно

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Apricote
    Иначе ще опитам с витамин Ц то като бях болна и докторката ми изписа да пия и тогава бях в цикъл наистина намаля обаче на другия месец ми дойде много по-късно

само витамин Ц ли ти е изписала или и други лекарства ,защото може и от тях да ти закъснява?Много мой проятелки пият витамин Ц и са доволни ,дано и на теб да помогне

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Apricote

само витамин Ц ли ти е изписала или и други лекарства ,защото може и от тях да ти закъснява?Много мой проятелки пият витамин Ц и са доволни ,дано и на теб да помогне
    Ами не е само витамин Ц там и някакви други (забравих им името) , но ще пия витамин Ц поне само 1и 2 ден после вече нататък не тече толкова

Град
    в света на приключенията ..
    нормално е след като си била болна на др месец да ти дойде мн късно и да ти е обилен
    и при мен става така
    споко
    другия месец ще ти е по-леко течението
    няма никакъв проблем да пиеш витамин Ц

Град
    Силистра
    Наскоро пила ли си антибиотици? Ако си е нормално да ти закъснее и да е по-обилен! А иначе пробвай с в.Ц!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Наскоро пила ли си антибиотици? Ако си е нормално да ти закъснее и да е по-обилен! А иначе пробвай с в.Ц!
    ами октомври бях болна пих антибиотици, но си ми дойде обаче по-късно и течеше мн малко а пък тоя месец ми закусня със 3 дни и ся ми тече по много..

Ами незнам какво да те посъветвам. И аз съм на 13 и вчера като се върнах от у-ще ми дойде за първи път тъй като нямах превръзки взех от майками една, а по-късно ходих до магазина да си купя всъщост на мене ми тече малко тъй като ми е за първи път но използвай по-големите и памучни превръзки

Пробвай да ходиш на у-ще с Always Night т.е. превръзка за през нощта,дори на Always имаше с 4 крилца

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Чувала съм,че с Витамин Ц намалява..

Или да сменяш превръзката си на 1-2часа
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си