.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Херпесиииииии :@

Мразя херпеситееее Но започнаха да ми излизат много често .. Ходила съм на кожен и бях на антивирусни-антибиотици около половин година,сега пак ги започнах,защото херпесите не спират да излизат .. През ноща пак ми е излязъл херпес,а най-гадното е,че утре имам Рожден ден .. Попринцип това не пречи на самочувствието ми (не че съм надута или нещо такова,просто не се отразява кой знае колко на самочувствието ми..не ми е приятно но...).Ако някой има същия или подобен проблем или иска да изрази мнение нека пише!
    П.С извинявам се,ако има подобна тема,но просто се чуваствам гадно и исках да напиша една тема !
    П.С става въпрос за херпеси около устата .
    П.С Рекламират някакви лепенки по телевизията,ако някой ги е пробвал нека даде мнение и за тях.

Супер фен Аватара на zoreto
    честно казано никога на съм имала подобно нещо (де ,че искам да имам),но вож тези лепенки може да са ефикиасни ама трябва да пробваш
    знам от познати,че това помагало
    http://www.shmidt-n.eu/main/page.php?5

hottie
    Guest
    Явно имунната ти система е много отслабнала. Може би ти трябват някакви имуностимулатори, но предписани от лекар.

Мс и на двамата/двете.
    Заедно с антивирусните -антибиотици,пия и хапчета за подсилване на имунната система!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чакай малко, какви антибиотици пиеш за херпесите?!?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Има едно за мазане Ацик се казва,7-8 лв от аптеката,мисля че помага 1 път ми се е налагало,но това че ти излизат толкова често не е никак добре! посъветвай се с някой по разбиращ от нас!
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си