- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гарниер рол-он
Вчера вечерта намазах едно място (под окото, на бузата ) с Гарниер рол-он против пъпки.Имаше малка пъпка и след 1 час мястото се зачерви.Не го пипах , на сутринта станах и беше все още червено (нещо подобно на розово, като нова кожа).Намазах го с нивеа софт кремче, сега ми е все още така , не ме боли като го натискам но, като че ли е по-топло от другата кожа.Гадно , сякаш имам синка и всички ме питат дали съм се била.Нещо да кажете с какво ще ми мине и защо така се е получило, защото рол-он съм го позовала на други места и не се поучавало така.![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
не знам дали здравето ще помогне в тови случей :P
Просто аз
Ами .. има едни бели кремчета .. на нивеа .. те изсушават кожата .. и прегарят пъпките .. помагат за всичко ! ..
![]()
Нивеята не овлажнява ли кожата >?
Използвай крем 'Здраве' убедена съм, че ще ти помогне..
И престани да се мажеш с тези глупости, който рекламират![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Благодаря, вече ми мина , явно съм си изгорила кожата .
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
и аз имам рол-она на гарниер и като се намажа под брадичката винаги се зачервява ..Първоначално написано от SunLov3
мен от тоя рол-он започна да ми се бели кожата ..![]()
така че не го препоръчвам ..
моята също започна да се бели.. но точно в тва е ефекта .. лющи се кожата и отдолу е чиста без белези..Първоначално написано от meriLinka
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )