.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Моля ви помогнете мии

Здравеите!Про4етох доста не6та но искам и аз да попитам не6то:аз съм на 15 години,приятелят ми съ6то.Тои иска да го направим но мен ме спира сяка6 не6то:имам 4уството 4е 6те предам хората които са ми говорели толкова мн да не лягам с мом4е.Please помогнете ми!!!!

Ако ви се иска и на двамата, не виждам какво ти пречи, аз съм момче на 18, сестра ми е на 17 и двамата го правим от долу-горе твойта възраст. Винаги съм и казвал, че щом го желае, аз нямам нищо против, подкрепям я и даже съм и дал доста полезни съвети

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна

Re: Моля ви помогнете мии

Цитирай Първоначално написано от aninceto94
    да не лягам с мом4е
    само с това момче или изобщо да не лягаш с момчета
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

ми по принцип с мом4ета просто не искам да предам хората които оби4ам тфа е

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ^Еми щом и двамата го искате не виждам какъв е проблема,освен,че не искаш да "предадеш" хората,които са ти казвали "да не лягаш с момчета" (или ако го направиш - няма да им кажеш )..Все пак това - някой ден ще ти се случи..
    незнам какво да ти кажа..Ако го искате направете - ако не Не
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Много интересно как ще предадеш хората,които обичаш.Всеки прави секс рано или късно.Ако си готова го направи или изчакай година/две.Пък ако родителите са тези хора,които не искаш да предадеш,да ти кажа,че ти винаги ще си им дете и за тях тази мисъл,че правиш секс няма да им е особено приятна.Така че,когато се решиш можеш да отидеш и да кажеш на майка ти,сигурно ще оцени искреността ти и ще ти даде съвет.

*Стар ник - sladkata_bebz

зависи какво хора ще предаваш ... все пак това си е твоя избор и те нямат нищо общо ... така представяш нещата , че ако утре ти кажат да се метнеш от 20 етаж ти дори няма да се замислиш ... Ако го искаш го направи , но все пак внимавайте

Голям фен Аватара на skuck
    тъз пък!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ебаси ебаси к'ва причина измисли .. По - добре да беше казала, че те е страх или нещо от този род, а не, че ще предадеш хората, които са ти говорили "толкова много да не лягаш с момче" ..

За мен си малка на 15, но за да не си отворят пак големите усти повечето те съветвам хубаво да си помислиш дали наистина го искаш от вътре? Дали желаеш това момче сексуално .. и дали си готова да поемеш отговорност за действията си .. ии гледай после да няма тема "бременна ли съм" ..

Голям фен
    ако си момиче е съвсем в реда на нещата да си лягаш с момчета. предполагам хората, които са ти го казали не са имали предвид никога, а просто да изчакаш да пораснеш и да го направиш с някой отговорен, който знае какво прави. Ест че 15-годишния ти приятел ще иска да го направите разгонен е и му се плаче за секс сигурно. Ако не се чувстваш готова недей да го правиш . 1я ти път трябва да е тогава, когато можеш да изкрещиш "вътре", а не той да те убеждава и да ти се моли щото вече сте големми и сте готови и много влюбени. Няма да предадеш никого ако правиш секс, само внимавай да не предадеш себе си. ! И използвайте ПРЕЗЕРВАТИВ за да не пишеш после тема "приятелят ми незнаеше какво прави и сега съм бременна"

Щяла да предаде хората, които обича. Най - новата простотия, ти си решаваш сама за себе си, ако ти се е*** , се мятате... Не трябвало да спиш с момчета... ако са приятелки ,бас хващам ,че завиждат щот са гадни и дебели такива, които не могат да си намерят момчета да ги оправят. Ай използвайте кондом и всичко е 6+

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Тъпа си.
    Легни си с момиче.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ще умреш девствена,ако го караш така...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    лъжеш ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    лъжеш ..
    ти си ми опитното зайче.
    Станислава

Здравеите!Про4етох доста не6та но искам и аз да попитам не6то:аз съм на 15 години,приятелят ми съ6то.Тои иска да го направим но мен ме спира сяка6 не6то:имам 4уството 4е 6те предам хората които са ми говорели толкова мн да не лягам с мом4е.Please помогнете ми!!!!
    Ти с баща ти не си ли спала...

моля т1 с@ н1д31 д@ п16и6 с ц1фри4к1,4е става зл1е.

ТЪП ЖЕНСКИ ИНДИВИД
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Враца

1.Пиши като хората и ПРАВИЛНО , че адски ме вбесяваш.
    2.Не си готова за секс на 15 години .... не робувай на приятеля ти кажи му следващия път "I got the pussy , I make the rules"
    3.Aко не с момче с кво да си лягаш ?
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

^ 3:С плюшкЪъъ бЙеЕЕЕе
    Станислава

Град
    Враца
    мали .. не се сетих мерси
    ПП: от къде зимаш тези маймунки
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

http://www.laymark.com/ Ама ги цъкам с 1 програмка. Имам сигурно над 5000 емотикони
    Станислава

мисля, че това е като няккъв сбъднат мой сън ..

Ъъъ... Ко?
    Станислава

Xм..и кои са тези хора които ще предадеш..?Абсолютно никой няма да предадеш,защото да правиш секс е едно от най-нормалните неща ,а и неможе да останеш стара мома Друг е въпроса дали си готова за това..Ако наистина се чустваш готова и обичаш приятеля си давай смело... :P

Град
    My empire of Dirt.

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    1.Пиши като хората и ПРАВИЛНО , че адски ме вбесяваш.
    2.Не си готова за секс на 15 години .... не робувай на приятеля ти кажи му следващия път "I got the pussy , I make the rules"
    3.Aко не с момче с кво да си лягаш ?

"You have a pussy
    I have a dick-h-h-h-h...
    So what's the problem?
    Let's do it QUICK!

Take me now before's too late.
    Life's too short so I can't wait
    Take me now, oh, don't you see
    I WANNA LOOSE MY VIRGINITY!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми