- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче което е с 5 години по малко от мен
izlishna, отговаряш си на ника.Сантиментални? Тълковен речник? Не използваш думи, като не им знаеш значението? Възприемаш? Асимилираш? Пишеш на кирилица?
Shtom sym napisala dumata znachi i znam znachenieto.. i nqqm kirilica 6tot sym v daskalo .. v kraina smetka shte si pisha kakto iskam.. I stiga ste spamili temite na momcheta.. iska syveti i mneniq ... za kfo pishesh izobshto v temata sled kato ne govorish po vyprosa a trygvash da mi pravish zabelejki .. hoi se grymni i da ne me zanimaashПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Аз съм казвала, каквото имам да казвам. То няма и значение вече какво ще се каже по темата, като авторът си е зарязал темата на произвола на съдбата.
А ти, млада госпожице, защо ходиш на училище? Какъв е смисълът? Ти тук правопис и пунктуация не признаваш, да не си помислям за класните ти работи.Иначе много интересен подход. Когато някой ти направи забележка, вместо да се опиташ да вникнеш и да си вземеш някаква поука, тръгваш направо да обиждаш като първата селянка. То, че човекът е произлязъл от маймуните, произлязъл е, ама не вярвах, че такава тежка форма на първобитност съществува още. Сега очаквам лично съобщение, в което поздравяваш всички жени от рода ми и естествено, закана за бой.
О, не! Извинявай, ти с "парзняри"(??) не се занимаваш. Поклон пред Кралицата!
![]()
Значи постарах се да прочета всички коментари ( макар и повечето да бяха излишни) и реших и аз да кажа моито мнение. Аз съм на 14 години и миналата година беше се получила същата случка. И с момчето се получиха нещата излизахме говорихме си на теми където другите 13 годишни дори незнаят за какво става въпрос и се разбирахме прекрасно. Е да след извесно време скъсахме ама заради него защото той замина извън България и нямаше как. Не мисля че има значение разликата в годините и ако тя е поне малко на акъл колкото теб (както казваш ти) може и да се получи... Пич пробваи пък каквото стане...
Извинявам се ако има грешки ама нямам фонетика и пиша на БГ и ми е трудно ...![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Просто не.
Не е правилно,малка е.Не мисли,като другите,не харесва нещата,които те харесват..сто процента съм сигурна,че не е така!Не можеш да ми кажеш,че тя се движи в компанията само на 15-16+ и прочие..има деца около нея,правят си детските работи и се занимават с такива неща...радвам се,че има акъл,но не е като една 16годишна 100%!
Макар че подкрепям казаното в една песен:
"Hold the person that you love closely if they're next to you
The one you love, not the person that'll simply have sex with you"
,все пак просто няма да е същото..малка е-нито свирки,нито секс,нито купони,нито късни излизания и прочие...![]()
[quote="mArMaLaDkA"]Аз съм казвала, каквото имам да казвам. То няма и значение вече какво ще се каже по темата, като авторът си е зарязал темата на произвола на съдбата.
А ти, млада госпожице, защо ходиш на училище? Какъв е смисълът? Ти тук правопис и пунктуация не признаваш, да не си помислям за класните ти работи.Иначе много интересен подход. Когато някой ти направи забележка, вместо да се опиташ да вникнеш и да си вземеш някаква поука, тръгваш направо да обиждаш като първата селянка. То, че човекът е произлязъл от маймуните, произлязъл е, ама не вярвах, че такава тежка форма на първобитност съществува още. Сега очаквам лично съобщение, в което поздравяваш всички жени от рода ми и естествено, закана за бой.
О, не! Извинявай, ти с "парзняри"(??) не се занимаваш. Поклон пред Кралицата!
[/quot]
Що не постнеш някоя тема за кирилица и правописни грешки ;д Като учителка ли се изявявашМился че се справям доста добре на класните си раоти и не искам да ми правиш забележки! А да, и не мога да разбера теб какво те притеснява аз как пиша ? Ще си пиша както реша
не мислиш ли .. Както аз не ти каам да пишеш по някъф начин, не се опитвай да ме командваш и ти .. щот ми е писнало от такива разбирачи като теб .. И не не съм почнала първа да обиждам.. ама не разбрах защо оная шматка ме изкара смешна .. щот си казах мнението ли кфо ? Нали за тфа е тоя форум за да си казваме мненията .. като на вас не ви харесва моето не го четете .. Просто не се е намерил някой до сега, да ви каже колко сте нахални, че се месите във всяко мнение.. казахте си вашето, сега оставете и другите да си кажат техните мнения! А и да не забравя, че колкото да ми се правите на надути, вървежни, нахакани и нз. още кви - просто се спрете, че пред мен не минавате за някфи оргинални
Просто не сте попаднали на човек с когото да се заяждате
Живейте си жалкия живот и не ми коментирайте мнението, защото си е мое и кфот и да прайте няя го промените
!
Край! Дълбоко засегната съм и чувствам как форумния ми рейтинг спада! Отивам да си кълцам вените на ситни лентички с пилата ми за нокти.
Мога да ти помогнаПървоначално написано от mArMaLaDkA
ако искаш ще ти ги нарежа с раждясал нож
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей тъпи комплексарчета айде оставете izlishna на мира. Много сте прости и ограничени бе идиотчетазначии... 1-во Момчето щом си е харесало момичето вие няма как да знаете дали тя е за него или не какво като е по малка. какво да кажем за момичетата на 17 години които се хващат с чичковци на по 30г. защо не тръгнете тях да съдите бе комплексари такива. 2ро Това е форум и всеки е свободен да изказва мнение по темата а не да тръгвате да не обиждате един др. 3то има си модератори които ще правят проблеми за писането на бг или не хващатети ли... вие сте простите щот седите по цял ден в този форум и се е*авате с проблемите на другите ама не се замисляте вие какви тиняци сте
![]()
мерси за отделеното време и си спестете тъпите коментарчета относно отговора мидори няма да си направя тръда да се занимавам с вас
ай ходете при зрелите си приятели и приятелки и оставете хората да си живеят живота както на тях им е кеф а не както според вас е редно
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Не разбрах - какво комплексирам? И значи няма проблем ако си харесам някое 4 годишно момиченце?Първоначално написано от Sladurcho
![]()
ACϟDC
Първоначално написано от izlishna
Селянка!Остави mArMaLaDkAМного си проста!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Малка ми се вижда за тебе...Та аз на нейните години едва ли не с кукли си играехНяма зряло момиче на 12, може да не е лигава, да се държи добре, но тя си е дете...Друг е въпроса, че може да изглежда по-голяма ,то в днешно време е така...И все пак не мисля, че е добра идея...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Май ,тя не е зряла!Разбирам някъде 14,15,16 най-малко..Ама тя пич е на 12(каквото и да си говорим,си е още дете)Първоначално написано от cookie_master
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не говоря за теб а за тези които са писали някви идиотски отговори преди менПървоначално написано от FlashMX
и не казвам да си хванеш 4 годишно момиче а какъв е проблема да се хване човек с който си иска кои сме ние че да го съдим ?
There is no right or wrong, only fun or boring
Не си първия,спокойно.Тия неща вече са нормални.Само че аз все още не мога да ги възприема.
нз не е малка..пък и момчето пита кво да прави не за възрастта им.. чакай,всичко скоро ще си дойде на мястото..![]()
I don`t care .. ;] ..
Ей ку*во хои да лапаш и стига си обсъждала кой прост, кой умен.. писна ми 2 дена да се занимавам с такова глупаво дете като теб .. отивай да смучеш девствения мустак на приятеля си и стига си пискала като абортирала гугудка е ше ти е*а и номератаПървоначално написано от mOBSCENE
izlishna ше спреш ли вече? Всички са прости за тебе ама като гледам не им отстъпваш особено... Кой те кара да се занимаваш 2 дни и да отговаряш? Нали си си изказала вече мнението - за кво продължаваш да спамиш тогава? Сега очаквам и мен да ме сложиш в графа "проста комплексирана селянка".
По темата: според мен момичето си е още дете... прекалено малка е за връзка... Ти си на 17 и имаш нужди, които тя едва ли ще удовлетвори... 5 години не са много, но зависи в каква възраст - ако бяха примерно 16-17 с 21-22 се ядва ама чак 12 годишна с 17 годишен... Звучи ми педофилско малкоПо-добре недей да се захващаш с нея, защото току виж си навлечеш и проблеми с родителите й.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Виж според мен 5 години не са голяма разлика,но в случея сане са разлика,ако примерно ти беше на 22 тя на 17
Просто разликата е фрапираща
А и според мен щом си на 17 вече те вълнуват и други неща , за които тя е твърдв малка , ако ме разбираш
Но все пак ти решаваш
![]()
![]()
съгласна съм....Първоначално написано от SaintLucifer
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Изчакай малко... Аз с моя приятел имам 11 години разлика, така че според мен разликата няма много голямо значение. На години е малка - да...Но пък като се замисля с каква скорост се развиват поколенията от моите набори (93-94) и 95-96 има огроооомна разлика...