.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79

Hybrid View

Град
    Русе
    Ако искаш да си с нея - бъди,само не насилвай нещата.Между мен и приятеля ми разликата също е 5 години,само дето аз съм на 16,а той на 21 и се чувствам прекрасно с него.Въпроса не е в това на колко години сте,а как се чувствате заедно

просто няма смисъл да насилваш нещата според мен .. ако трябва ще стане нещо пък ако ли не живейте си и двамата живота но само като добри познати.. 5 години не са наистина кой знае какво ама на 12 ддз малко странно ми се вижда на мен лично ама все пак поизчакай малко да видиш как ще подходи и тя към теб и дано се получи нещо

успех ти желая \/

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    izlishna ше спреш ли вече? Всички са прости за тебе ама като гледам не им отстъпваш особено... Кой те кара да се занимаваш 2 дни и да отговаряш? Нали си си изказала вече мнението - за кво продължаваш да спамиш тогава? Сега очаквам и мен да ме сложиш в графа "проста комплексирана селянка".
    Няма какво да те слагам в графата ;д ти сама си знаеш мястото и сама се постави там ето една примерна съфорумка И ако обичаш не ми говори кое защо .. при положение, че не си прочела всички коментари .. по-добре се скрийййййййййй

Град
    Таити
    Оф ай стига сте се карали тука флууднахте темата на момчето кой прост кой сложен разрешете си проблема другаде....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си