- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да правя
Ами тази година съм осми клас.Досега през тези седем години всичко беше идеално.Имах толкова много приятели с които се смеехме заедно и въобще винаги имаше с кой да си говоря и т.н.И така до тази година.Изведнъж всички учители започнаха да изкарват мен виновна за абсолютно всичко,няма с кой да говоря и въобще се чувствам ужасно.В междучасията чета книга или просто си намирам занимание,сама.Наистина не знам какво да правя.Всичко и всички е против мен и сякаш от ден на ден става все по-лошо и по-лошо.Наистина ще ви бъда много благодарна,ако ми дадете съвет.
Мога да се преборя с облаците,но не мога да победя затъмнението
боли ме главата като мисля
ААаАаА за наденицата ли питате?
+++Първоначално написано от t0d1t0
Пуберитет..
Споко,ще ти мине :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
еми какво си седнала да четеш книги?
поговори с хората от класа ти,може пък да се окажат добри приятели![]()
абе аз са имам само 1 приятел и аз сам 8 клас наи добрите ми приятели заминаха по градовете и секо междучасие с тоа фр или в коридора са удряме (мн на кефи) или си казваме на кои тест кво е имало (за да знаея по кво да си уча за теста в междучасието) . така това което искам да кажа е че можеш да се забавляваш дори да имаш само 1 приятел/ка таи че не е трудно намери си приятел и са кефете на живота и без това е достатачно кратак
![]()
И аз сега съм 8-ми и не беше толкова трудно колкото го описваш..драми.Просто се запознахме и един на друг си паснахме .Ако седиш постоянно сама , по-лошо ще стане.Общуване му е майката
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?