.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

случвало ли ви се е...

Ами незнам когато се сближа с едно момче и веднага започвам да изпитвам чуства много бързо към него..
    Винаги се получава така след това на мен ми е гадно.. ако не стане нищо с въпросното момче

Случвало ли ви се е ? И как го превъзмогвате ???
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми слу4вало ми се е.....превъзмогвам го като по4на да мисля за други не6та....но наи ве4е с времето забравям

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    еми да често аз мн бързо се привързвам към някой ( е не към всеки ест ..)
    If I played you like a toy?

Ами ако е свободен защо не опиташ с него Ако не мисли за друго

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ми слу4вало ми се е.....превъзмогвам го като по4на да мисля за други не6та....но наи ве4е с времето забравям
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

ами случвало ми се е...даже в момента ми е така.Ами кофти е,ама какво да се прави не винаги нещата стават както си ги представяме,гадно е ама се се надявам рано или късно да срещна подходящият и ти не се отчайвай,ако не този другия път ще се получат нещата,с когото трябва.Щом сега нещо не се е получило вероятно има защо.Ако започнеш да му мислиш прекалено,няма да забележиш новите възможностти пред теб

Супер фен
    Случвало ми се е, ама не винаги де.. и да подчертая НЕ с момчета

зависии .. от човека отново има дето мн бързо се провързват има и от 1 поглед любов има и мн бавно провързване ... има иии наранени мн който ги е страх вече от такива чуства така че ... отваряйте си дзъркелите и мъчете се да ги сваляте тея розови очила от време на време да виждате реално в какво се влюбвате

Мега фен Аватара на Hilary_
    Случваше м исе в началото когато мислех всички момчета за добри и мили .. После ми се случиха разни неща с някои индивиди и осъзнах, че не си заслужава толкова бързо да се привързвам към някой от тях камо ли да го допускам толкова близо до себе си, че да ме наранява .. нооо малко трудно спазвам това мое убеждение и все пак се старая!!!

Не към всички се привързвам.Но да почти със всички съм била така .. Как се превъзмогва ли, еми трудно.Докато не намериш някой друг.Когато попадам в такива ситуации, просто опитвам да съм силна и да продължавама напред, колкото и трудно и гадно да е.На този етап само до това решение съм стигнала

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Идея си нямаш колко добре те разбирам.
    Не точно привързаност. По-скоро винаги очаквам много, но не винаги го получавам..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Пловдив

Re: случвало ли ви се е...

Цитирай Първоначално написано от problem4ety
    Ами незнам когато се сближа с едно момче и веднага започвам да изпитвам чуства много бързо към него..
    Винаги се получава така след това на мен ми е гадно.. ако не стане нищо с въпросното момче

Много. Превъзмогвам го в банята

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

може би тря да ти спре да ти пука .. и аз сам като теб .. и вече с който и да трагна и не се получава по същата пречина .. и сега сам решила нищо сериозно .да не ми пука .. пробвай

аз пък изоообщо не изпитвам чувства.
    тоя свръх любовния период го преживях кога-кога. )
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да се запознаем ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    И аз доста бързо се привързвам към някого ,но се научих да не му отдавам толкова значение и да нямам толкова големи очаквания

--------------------------------------------------------

много си влюбчива..и аз бях така ама след 2-3 тия вечее се осъзнах малко.. добре си ма ще се оправиш..
    I don`t care .. ;] ..

Досега това писах. Общувай с повече момчета, за да свикнеш с общуването с тях, защото ти на тоя етап се хващаш като удавник за сламка - усмихне ти се, направи ти 2 комплимента и ти се обади веднъж, и вече си мислиш, че кой знае какво може да стане. Нямаш достатъчно приключения и затова се впечатляваш лесно.

И при мен е така, даже обичам хора които не познавам

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преди ми се беше случило. Разочаровах се. Отдавна не ми се е случвало Предпочитам да опозная добре човека и тогава да реша дали ми харесва, дали може да се получи нещо и т.н..
    Ако пък на теб ти се случва често, и си по-емоционална - не е добре. Така постоянно ще ти е гадно, ако не се получи връзка. Лесно се впечатляваш, както казаха Но това не е толкова лошо, просто преди да се впускаш в нещо, опознай човека по-добре. Това е, разбира се, ако искаш сериозна връзка, а не флирт
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от rima
    И при мен е така, даже обичам хора които не познавам
    Дано не говориш сериозно..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти не изпитваш чувства, а просто се привързваш прекалено бързо и после ти става криво, защото денят ти е бил свързан с Него. Почти на всеки му се случва... и на мен също Аз страшно бързо се привързвам към хората и после докато отвикна ми е много тегаво...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Нормално е и не можеш да го спреш ! и на мен ми се случва..сприятеля ли се с някое момиче и след време си идва само

Голям фен Аватара на darsit0

на мен ми се случва всяка година инъче няма за какво да мисля обаче аз нарочно оглеждам внимателно всички момчета от класа и в един момент си харесвам някого и се почва... после ами... много неща са се случвали... така става по-интересно ама накрая ми омръзва да мисля за него и си избирам друг и почвам пак отначало
    ЖЕНСК0 СЪМ

аз пък... май не съм момиче... ама и аз се обвързвам бързо.... всяка която се държи малкоооо по - мило от останалите... е моята любов Луди ли сте ее??? ... Това е защото сме получили малко внимание от противоположния пол
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си