.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: завист

Супер фен Аватара на vesinka899

завист

нормално ли е да завиждам на колежките си че зимат стипендии
    Става въпрос за една селянка която е егати грозната и тъпа ама е гадна зубърка и само се кефи че зима стипендия
    Много ме е яд направо се пукам от яд и нз как да го преодолея

Мега фен
    Нормално е. Селяните са напаст божия. Ама да не ти пука...и ти можеш да учиш, а стипендията колко пара е ?

Супер фен Аватара на vesinka899
    около 90 лв всеки месец

еми почни да учиш и ти и взимай и ти стипендия, бе, зле. точно пък такива като теб колко ги мразя, не е истина. не стига, че кухо, пък иска и пари да получава за никаква свършена работа.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Дори и да е селянка , твоята колежка си е заслужила да взима стипендия . Спри да завиждаш и започни да учиш, за да взимаш и ти

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пф ами като не учиш как искаш да вземаш стипендия...пф
    гледай първо себе си после другите...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    еми почни да учиш и ти и взимай и ти стипендия, бе, зле. точно пък такива като теб колко ги мразя, не е истина. не стига, че кухо, пък иска и пари да получава за никаква свършена работа.
    Съгласна. То не е достатъчно само да се пудриш през 5 минути, че да вземаш стипендия.

завистта е шибана човешка характеристика , която в някои случи се преобрадява в болест способна да те унищожи . Не е хубаво да си злобен ! Можеш да се разболееш супер лошо от такива чувста впрочем . Гледай да приобразуваш завистта и злобичката си в амбиция и се конкурирай с по-силните от теб .
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Дори и да е селянка , твоята колежка си е заслужила да взима стипендия . Спри да завиждаш и започни да учиш, за да взимаш и ти
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не знам какви са нещата с твоята колежка,обаче завистта само ще ти пречи,просто се стегни и учи и вземи и ти стипендия.А дали е нормално-мисля,че е напълно нормално да завиждаш,но не прекалено

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми доста завиждаш. Защо и казваш, че е грозна само хубавите ли могат да взимат стипендия? Ми учи си момичето и взима, седни си на задника и ти ще взимаш.

Град
    In the middle of Nowhere
    О Боже...Живей си живота,ако цял живот гледаш в паничката на другия ще останеш гладна
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Това се 90 лева, ако не за друго поне за дрехи може да ги похарчи. Както казаха и преди мен завистта е нормално човешко качество, но в случая мисля че селянката си ти. Миличка, тва че си от някое голямо гратче, не означава че ти си най-хубавата, най-умната, най-интелигентната, най-възпитаната и т.н (отнася се за всички с нейното мнение) А тва че си хубава, щот се гримираш по 5 часа, не означава че си достойна да взимаш стипендия! Момичето е от село, или може би малък град, за теб не е красива, но може би има момче което я обожава ... това не е ли достатъчно? А и като оставим това, тя се е доказала, приели са я в дадения университет и учи, старае се, доказала се е за да взима стипендия. Това че е от село не означава, че е нещо по-малко от теб или е по-тъпа.

Колкото до мнението след теб, напаст божия ... кви хора сте не мога да разбера, расисти, ГРАЖДАНИ, ... аман от идиоти. От такива като вас страната ни е в такова положение, след като продължават да се правят разлики ... независимо какви са и от къде са, хора сме в една страна, това че си от провинцията, не означава че не си талантлив, умен, интелигентен, способен!

Хора, живеем в една страна - България, всички тук имащи гражданство са българи! Всички сме с равни права, раждаме се с тях!

Очаквам критики ...
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

^^ шибан комунист

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Съгласна съм с gree_girl Аман от кухи кифли като теб. Зависта е нормално качество, но не и злобата. И аз завиждам, но никога не си позволявам да го показвам открито и да злобея, срам ме е от това!!!

ПП Селянията е качество, а не харектеристика на хората от провинцията. Може да си от най-големия град на света и пак да си супер селянка (на каквато впрочем правиш впечатление)

ПП2 90 лева не са чак толкова пари. Ако си намериш работа, ще печелиш повече. Или само да злобееш можеш?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Тая тема е За ключ
    Само обиди ще отнесеш автогол че си я пуснала
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Цитирай Първоначално написано от thegmin
    ^^ шибан комунист

Така, миличък(миличка), комунизма представлява равенство между хората и забранява изповядването на всякакви религии. Аз да съм се обявила срещу изповядването на религията? Равенството и религията са 2 различни неща. Равенството не заема ли сред първите места в Правата на човека? А за сведения, Правата на човека са световни! Това да не би да е световен комунизъм? Не мисля, че съм комунист, а съм справедлива.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

ми ти сама каза "зубрачка" еми учи момичето и взима стипендия
    ти вместо да злобееш и да завиждаш седни си на гъза да учиш без значение дали ще учиш с разбиране или зубрене и незнайно може да искараш успех за стипендия
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

А и като е "тъпа" как взима стипендия, а? Ако беше тъпа нямаше да взима ама в случая май ти си тъпата щот можеш само да злобееш и завиждаш .
    И ако въпросното момиче е от село е селянка да, но това не я прави селендурка, ъъъ не бъркай двете понятия.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    и в моя клас има няколко такива и не мога да ги търпя все едно някой друг им е виновен че не учат
    Humans need fantasy to be human.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си