- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стига вече черни точке!!!
Здравейте, всеки нормален човек в нашата възраст има черни точки малко или много ..моля ви споделете как се справяте с тях аз лично съм пробвала с какво ли не.![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
То се е видяло, че ще се мажеш с какви ли не работи, ама дали нещо ще помогне това е друг въпрос..![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
ами,ся имам Гарниер Пюр 3в1..еми,ок е,.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Има едни лепенки, които много действат, но сега точно не мога да кажа как се казвахаПолзвам тях и си почиствам лицето с един лосион на "Гарниер"... Но попринцип нямам особено голям проблем с пъпките и черните точки
![]()
Трагедията е пълна...
може ли да кажеш какви са тези лепенки и колко струват?Първоначално написано от Korrnyy
значи с тях "отлепваш" черните точки ли..?![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Утре ще напишаПървоначално написано от liim0nka
Просто сега не са ми под ръка
Иначе да... нещо такова правят. Седи се с тях около 15-20 мин и като ги махнеш и точките се махат ама не става от първия път
Утре ще пиша подробности
![]()
Трагедията е пълна...
чакамеее...Първоначално написано от Korrnyy
![]()
Просто аз
Отива се на козметик,който ще ти изкара черните точки вътрешно,защото те са си мръсотия.След няколко сеанса ще се махнат.
при мен от първия път стана, но ми даде и нещо в шишенце, да си мия лицето с него ;д
Да такива са лепенкитеПървоначално написано от girl91
Продават се във всяка аптека и са към 8-9 лева
Има за нос и за брадичката
Но на мен често ми избиват и около носа /по бузките/ и там си слагам :P Мене лично ме изчистват
Ааа и да кажа... НЕ СЕ слагат всеки ден. Поне през ден - два :P
Трагедията е пълна...
Тея лепенски имам чувството,че избелват черните точки, а не да изтръгват мръсотията под черното.
Аз на първия сеанс на козметика си тръгнах с мека кожа и червено лице,без някаква видима разлика.
+++Първоначално написано от lizzy
Иначе една приятелка ползваше ексфолиращата маска на Дева
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
А кое от двете на Гарниер е по доброто червеното или онова с маската и кое ползвате.
ПС: И аз чух че били мн добри тея лентички ама в аптеките до нас няма трябва да се поразходя малко из София![]()
you say im going nowhere
Единственото , което ми помага е почистването на лице при козметик . Струва около 20-30 лв в зависимост от козметичния салон .
А някой да знае нещо повече за тея лентички?
you say im going nowhere
Аз използвам Clean&Clear Blackhead Clearing и при мен има доста голям ефект.
Тези комерсиалните марки Loreal, Garnier, Nivea .. и т.н, които се въртят по рекламите, са някаква пародия на качествен козметичени продукти.
I Love
Vania
Kabakova
Евтини има и по-добри от тяхПървоначално написано от BoRe
![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Първоначално написано от lizzy
Аз мисля да си взема ``Акне аут`` сега вече черните точки намаляха след като почти всеки ден си правя парня баня, но пък вече ми избива на пъпки.
Иначе по темата вземи си на гарниер 3в 1 и новото пюр актив скраб. И ако имаш свободно време парня баня през ден и ще им кажеш чао!
.....
а аз преди четох някаква рецепта дето в домашна,силна ракия се слага цвят от невен(продава се в аптеките),но не си я спомням точно как беше![]()
Ако някои я знае,нека да я каже..моля ви..![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Не е гаранция, че тези черни точки, ще изчезнат след пубертета. Разбира се, по-добре е да се махнат след известно време, но... не е със сигурност това.. за жалост.![]()
Иначе аз лично ползвам Гарниер Пюр 3в1 и новия, със силицилова киселина....нищо не помага...![]()