ами значи тръгнах с 1 мой мн добър приятел с който се познавахме от година и половина и ходихме 3 месеца .. като цяло не беше нищо особено,но се познавахме от бая време ..(то сегашната любов 3 месеца , вечната 5 месеца ;d .. ама както и да е)..и та всичко беше идеално,званяхме си,излизахме си и така.. тръгнахме на училище и няма и 2 седмици..и ми каза,че е излезнал с бившата си приятелка.. която си е курвичка не го казвам от омраза,има и други хора,които са съгласни с мене .. и ето,че скъсах с него,мислих си че мога без него,но уви. казах му,че мога да забравя за случилото се,но няма ..и 1 ден идва и ми казва че нямало да е нито с мен,нито с нея,ама вече минава сигурно1 месеци той е с нея apf. на всичкото отгоре въпросната госпожичка му изневеря,ама той не та не,опитах се да му кажа,но няма и няма.. даже сега ми казаха,че правил секс със нея,но презерватива се бил скъсал и имало опасност да забременее ,пила противозачатачни и май се оправила .. ... . в крайна сметка ми липства приятелството му..