.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Мм.. аз съм чувала че има ефект (и резултатите съм ги виждала при познати) от Xenical таблетките
    отслабва се ..
    но съм и чувала доста за вредата от тях
    А начина по който дестват е доста ... "кофти"
    По-добре НЕ с хапчета !

Голям фен
    Ами по принцип съм против хапчетата,но майками отслабна ЗНАЧИТЕЛНО с хапчета Hollywood Slim. Но не пиеше само хапчета а и подбираше какво яде. И след това когато продължи да се храни здравословно,килограмите несе възвърнаха. Но майками е жена на 35-6 години а ти си само на 16 такаче неги препоръчвам за твойта възраст !

ами значи има едни хапчета Лида който не се пият повече от месец и за месец се свалят по 6,7 кг една приятелка на мама ги беши пила и нали за месец мисля че беше свалила 6кг, но тя не ги спряла и в най-горещите месеци на лятото тя си включвала печка и постояно и било студено но аз никога не бих пила хапчета за отслабване и на теб не го препоръчвам но все пак ти се решаваш и с времето ако се ограничаваш и спортуваш то няма начин просто да не да отслабнеш

Реших да си направя експеримент със себе си и преди два дни започнах да пия Hollywood Slim и да правя упражнения в продължение на час - два всеки ден и все пак противно на всякакви мои очаквания, за голяма изненада резултата е на лице. За два дни кантара започна да показа с 3 килограма по - малко!
    Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!

Голям фен

-

3 КГ. ? ... Браво ... А щом казваш, че бедрата ти са добре ... Къде искаш да отслабнеш ?? Само корема ли ? ... Ако е само това не мисля, че трябва да се прибягва до толкова сериозни мерки

То в същност проблемните ми зони за задните части и паласките. Корема ми е доста добре...дори по добре от краката все пак имам плочки на корема!

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Ами аз съм момче и пия FAT burner за него можеш да прочетеш повече тук
    http://www.bb-team.org/forums/
    Vin diesel RULZZZZ

длъжна съм да се похваля, вече казахме "сбогом" на 5 килограма

Голям фен

-

Радвам се за теб ... гледай само да не си навредиш с тия хапчета ... а аз килограми свалям много трудно ... упражнения, коремни преси, обръч и велоаргометър от вече сигурно 3 седмици + ограничено хранене и само 3 кг.

щом до сега не съм предполагам няма и да успея да си навредя, за килограмите, то и аз ги свалям безумно трудно, пък и нямам време да ходя на фитнес или да тичам и незнам и аз как ги свалям сега с хапчетата

Приятеля ми е взел хапчета за отслабване защото искам да пробвам и да видя какъв е резултата,но им забравих името.

Няма смисал от такива глупости.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    С помоща на хапчета и добър режим свалих 5 кила преди година и не ги качих до ден днешен Пиех Захир не знам колко помагат аз изпих половин кутия имам още половин и се чудя дали да не ги допия
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    L-carnitin + добър режим на хранене и ест. добри храни + бягане = -кг
    а, ако имаш повечно пари може да си купиш Lipo 6
    <N>

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    2 фелии с чер пипер и маргарин макс на ден ще те оправят

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Xenical действа безотказно, но първо е много скъп - 70 лв., второ без да те следи доктор не ти препоръчвам да го пиеш, защото крие рискове. Аз съм свидетел на хора отслабнали от него с по много килограми, но имай предвид, че ако го пиеш, ще има отделяне на мазнина при дефекиране.

ПС: И за разлика от разните му там измислени хранителни добавки и т.н. това е лекарство на Roche.

ПС2: Какато няколко човека казаха по-горе най-добре на ендокринолог-диетолог, защото може да имаш някаква резистентност и от там да идва проблема. Например, ако организмът ти произвежда огромно количество инсулин, но не може да разгради захарта, тогава пак може да дебелееш от малко ядене.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    тва дето прави Xenical същите неща правят л-карнитин-а и липо 6, но за разлика от нето тези две неща се препоръчват за отслабване, а и нямат странични ефекти за разлика от Xenical
    <N>

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    тва дето прави Xenical същите неща правят л-карнитин-а и липо 6, но за разлика от нето тези две неща се препоръчват за отслабване, а и нямат странични ефекти за разлика от Xenical
    Нищо лично, но по ефект двете заедно не могат да стъпят на малкия пръст на Ксеникала, защото той ти извежда храната от организма преди да е усвоена и така организмът живее от мастните запаси. На Л-карнетина само рекламата му е голяма...

За това, че Ксеникала не е най-полезеното лекарство съм съгласен, но аз познавам доооста хора, които са го ползвали и, които не са имали проблеми с него.

Град
    BurgasS
    Друсай се с амфети и много бързо ще свалиш 10-15 килограма

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Защо се впрягате, че момичето пита?! Че то малко ли реклами ни заливат постоянно за какви ли не техники за отслабване Преди време рекламираха някакви дъвки за отслабване "Мотив" май бяха. Ако намалят апетита защо да не си ги купуваме? Така хем не се тормозиш с глад и тренировки (които зимата са почти невъзможни, а някой от нас не могат да си позволят фитнес за време или за пари), хем постигаш желания ефект.
    Моля те, не говори глупости
    Обоснови си компетентното мнение
    В крайна сметка въпрос на личен избор е кой как ще отслабва! Защо толкова обичате да давате ъкъли?! Щом някой е преценил, че не иска да се поти над уреди и тренировки, щом този някой е решил и че не иска да гладува, значи може да опита каквото пожелае. Нали всеки сам си носи последствията?! Много на загрижени се правите понякога за чуждия живот

Я ми разяснете малко повече за ЗАХИР ,който е ползвал,защото от малкото,което прочетох ми звучи леко като амфетамини-дава ти енергия и се отслабва.
    А и тъй като изобщбо не съм наясно L-catrinite имат ли някакви странични ефекти за организма?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Аз пия Захир от 2 дена вече пила съм и преди не съм връщала кила общо взето не ти се яде от тях направо ти се гади при мисълта за манджа. И когато хапнеш малко се чувстваш преял
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Я ми разяснете малко повече за ЗАХИР ,който е ползвал,защото от малкото,което прочетох ми звучи леко като амфетамини-дава ти енергия и се отслабва.
    А и тъй като изобщбо не съм наясно L-catrinite имат ли някакви странични ефекти за организма?
    По принцип Л-карнитина няма странични ефекти (предполагам, ако прекалиш с дозата, ще вреди, както всяко нещо).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си