- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хапчета за отслабване
Ами по принцип съм против хапчетата,но майками отслабна ЗНАЧИТЕЛНО с хапчета Hollywood Slim. Но не пиеше само хапчета а и подбираше какво яде. И след това когато продължи да се храни здравословно,килограмите несе възвърнаха. Но майками е жена на 35-6 години а ти си само на 16 такаче неги препоръчвам за твойта възраст !
ами значи има едни хапчета Лида който не се пият повече от месец и за месец се свалят по 6,7 кг една приятелка на мама ги беши пила и нали за месец мисля че беше свалила 6кг, но тя не ги спряла и в най-горещите месеци на лятото тя си включвала печка и постояно и било студено но аз никога не бих пила хапчета за отслабване и на теб не го препоръчвам но все пак ти се решаваш и с времето ако се ограничаваш и спортуваш то няма начин просто да не да отслабнеш![]()
Реших да си направя експеримент със себе си и преди два дни започнах да пия Hollywood Slim и да правя упражнения в продължение на час - два всеки ден и все пак противно на всякакви мои очаквания, за голяма изненада резултата е на лице. За два дни кантара започна да показа с 3 килограма по - малко!
Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!
3 КГ. ?... Браво
... А щом казваш, че бедрата ти са добре ... Къде искаш да отслабнеш ?? Само корема ли ? ... Ако е само това не мисля, че трябва да се прибягва до толкова сериозни мерки
![]()
То в същност проблемните ми зони за задните части и паласките. Корема ми е доста добре...дори по добре от кракатавсе пак имам плочки на корема!
![]()
Ами аз съм момче и пия FAT burner за него можеш да прочетеш повече тук
http://www.bb-team.org/forums/
Vin diesel RULZZZZ
длъжна съм да се похваля, вече казахме "сбогом" на 5 килограма![]()
![]()
![]()
Радвам се за теб ... гледай само да не си навредиш с тия хапчета... а аз килограми свалям много трудно ... упражнения, коремни преси, обръч и велоаргометър от вече сигурно 3 седмици + ограничено хранене и само 3 кг.
![]()
щом до сега не съм предполагам няма и да успея да си навредя, за килограмите, то и аз ги свалям безумно трудно, пък и нямам време да ходя на фитнес или да тичам и незнам и аз как ги свалям сега с хапчетата
Приятеля ми е взел хапчета за отслабване защото искам да пробвам и да видя какъв е резултата,но им забравих името.![]()
С помоща на хапчета и добър режим свалих 5 кила преди година и не ги качих до ден днешенПиех Захир не знам колко помагат аз изпих половин кутия имам още половин и се чудя дали да не ги допия
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
L-carnitin + добър режим на хранене и ест. добри храни + бягане = -кг![]()
а, ако имаш повечно пари може да си купиш Lipo 6
<N>
2 фелии с чер пипер и маргарин макс на ден ще те оправят
Xenical действа безотказно, но първо е много скъп - 70 лв., второ без да те следи доктор не ти препоръчвам да го пиеш, защото крие рискове. Аз съм свидетел на хора отслабнали от него с по много килограми, но имай предвид, че ако го пиеш, ще има отделяне на мазнина при дефекиране.
ПС: И за разлика от разните му там измислени хранителни добавки и т.н. това е лекарство на Roche.
ПС2: Какато няколко човека казаха по-горе най-добре на ендокринолог-диетолог, защото може да имаш някаква резистентност и от там да идва проблема. Например, ако организмът ти произвежда огромно количество инсулин, но не може да разгради захарта, тогава пак може да дебелееш от малко ядене.![]()
тва дето прави Xenical същите неща правят л-карнитин-а и липо 6, но за разлика от нето тези две неща се препоръчват за отслабване, а и нямат странични ефекти за разлика от Xenical![]()
<N>
Нищо лично, но по ефект двете заедно не могат да стъпят на малкия пръст на Ксеникала, защото той ти извежда храната от организма преди да е усвоена и така организмът живее от мастните запаси. На Л-карнетина само рекламата му е голяма...Първоначално написано от Neftochimic
За това, че Ксеникала не е най-полезеното лекарство съм съгласен, но аз познавам доооста хора, които са го ползвали и, които не са имали проблеми с него.![]()
Друсай се с амфети и много бързо ще свалиш 10-15 килограма![]()
![]()
![]()
![]()
Обоснови си компетентното мнениеПървоначално написано от EternalEyes
![]()
В крайна сметка въпрос на личен избор е кой как ще отслабва! Защо толкова обичате да давате ъкъли?! Щом някой е преценил, че не иска да се поти над уреди и тренировки, щом този някой е решил и че не иска да гладува, значи може да опита каквото пожелае. Нали всеки сам си носи последствията?! Много на загрижени се правите понякога за чуждия живот![]()
Я ми разяснете малко повече за ЗАХИР ,който е ползвал,защото от малкото,което прочетох ми звучи леко като амфетамини-дава ти енергия и се отслабва.
А и тъй като изобщбо не съм наясно L-catrinite имат ли някакви странични ефекти за организма?
Аз пия Захир от 2 дена вече пила съм и предине съм връщала кила общо взето не ти се яде от тях направо ти се гади при мисълта за манджа. И когато хапнеш малко се чувстваш преял
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
По принцип Л-карнитина няма странични ефекти (предполагам, ако прекалиш с дозата, ще вреди, както всяко нещо).Първоначално написано от Amelly