Цитирай Първоначално написано от Sissy90
Щом имаш такъв огромен проблем с отслабването, възможно е да имаш хормонални проблеми. Това не е малък проблем и за да си спокойна е хубаво да си направиш ендокринологични изследвания. Няма смисъл да си даваш парите за хапчета, които я подействат, я не, а и може да ти навредят. По-добре отиди на диетолог, за да ти направи изследвания, да ти предпише диета и евентуално подходящи хапчета.
Ако толкова много не искаш да ходиш на специалист, пробвай с Л-карнитин (прочети в интернет как точно се използва, аз четох в bb-team).

До сега не се бях замисляла над вероятността да е на хормонална основа, но като се замисля до 12 годишна бях едвам 40 килограма, ядях като ненормална и не ми е лепеше и грам, но след като ми дойде за година две наддадох с 20 килограма. Опитах и с l carnitine , но не помогна. Съжалявам за глупавите въпроси но къде мога да си направя ендокринологични изследвания? Също така къде мога да намеря диетолог?

Зачетох една статя на по темата и пиеше, че се наблюдава бърз растеж, а аз в този период пораснах с около 17-20 сантиметра...хваща ме параноята май!