.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Два въпроса

1. Тъй като през деня нямам време за тренировка, мога ли да я правя вечер преди лягане? Ще вреди ли по някакъв начин?
    2. И копирам от друга тема, тъй като може би малко я четат:
    Та имам един въпрос: околко 30 мин танцуване вечер достатъчни ли ще са ми, просто по цял ден съм на училище, връщам се уморена, вечерям и не остава време. Също така събота и неделя ще наваксвам-планирам всяка събота една дълга разходка, изкачване и .т.н. Целта ми е да се отърва от мазнините по корема. Мислите ли, че това, което мисля да правя, ще бъде достатъчно.

и аз ги правя вечер. не мисля, че е проблем. а иначе ходенето можеш да го замениш с леко бягане и ще имаш по-голям и по-бърз ефект.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    и аз ги правя вечер. не мисля, че е проблем. а иначе ходенето можеш да го замениш с леко бягане и ще имаш по-голям и по-бърз ефект.
    +1

Голям фен

-

Аз за мазнините по корема въртя обръч и коремни преси ... баща ми все ми повтаря, че вечер не се правят упражнения, защото сърцето се натоварвало ... нз доколко е вярно това, но аз пак ги правя вечер - просто нямам друго време ... не мисля, че ще ти навреди, но ако съчетаеш с обръч ефекта ще е много по - голям ... успех

И според мен няма проблем, че ще ги правиш вечер.
    Абе, хора, вие как тичате в тоя студ? Аз толкова много искам да тичам, ама съм 1ва смяна и няма как сутрин. Един път станах по-рано и като излязхох направо замръзнах. То на мен ми е студено само като ходя..

ами може вечерта примерно към 7-8 ? аз ако не мога сутрин, ходя вечер

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Няма значение кога ги правиш, а как. (:

Аха, значи няма проблем да правя половин час, каквото съм решила, взимам душ и лягам, така ли?

А иначе аз ходенето с бягане не знам дали ще го съчетая, но ако не бягане, то ще е бързо ходене.

Е от това, което изброих ефект дали ще има, макар и по-бавен?

Цитирай Първоначално написано от teengirl15
    Аха, значи няма проблем да правя половин час, каквото съм решила, взимам душ и лягам, така ли?

А иначе аз ходенето с бягане не знам дали ще го съчетая, но ако не бягане, то ще е бързо ходене.

Е от това, което изброих ефект дали ще има, макар и по-бавен?
    Щом спортуваш, няма как да няма ефект.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    без значение е кога ги правиш

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    1.нищо не ти пречи,че ги правиш вечер.
    2.еми мисля,че е достатъчно.Ефект ще има.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си