.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Re: -

Цитирай Първоначално написано от darka1
    за бусколизина знам, че от него почва да тече по - силно
    Няма такова нещо,но от аспирина наистина става така
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    софия
    Аз пък преди цикъл ми излизат 1-2 пъпки и ме боли корема.Обаче точно когато ми дойде супер бързо се разстойвам даже веднъж се разревах като една съученичка ми каза ,че имаме домашно, а аз си мислех , че нямаме Не знам какво ми става...боли ме корема и за това пия Спазмалгон, а и кръста ме боли и така..

И аз съм голяма "късметлийка" Преди да ми дойде ми излизат пъпки,разтройвам се лесно,боли ме корема,подувам се,ходя често до тоалетна,ям повече сладки неща отколкото обикновено,не ми се тава от леглото и спя до към 1-2 часа следобяд ( когато имам възможност де) ,карам се с хората и никой да не е около мене ,боли ме кръста и понякога адски много се сдухвам....

Град
    vratca
    Аз ям като вълк дори да не съм в цикъл, настроението ми екста... ее понякога нещо се намръща още сутринта и така ми е цел ден иначе тва се случва доста рядко. Нормално е поне за мен.
    .....

Аз нямам АБСОЛЮТНО никаква промяна

ужасно съм чувствителна .. разплаквам се мн бързо .. преди да ми дойде ям наистина много .. първия ден ме боли прекалено много попринцип "но-шпа" не ми действа нито "бусколизин" нито "спазмалгон" ии пия "аулин",което не е много добре ама .. няма как
    (l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)

Град
    Wonderland
    ям повече,да. не знам дали ми се отразява,ебала съм го.
    ама съм адски,адски нервна.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    Пловдив
    ставам пъпчива и нервна и така
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на Infinity
    Преди цикъл ми излизат гадни пъпки + супер раздразнителна става, и всичко и всеки ми е крив , яде ми се яко сладко .
    Мноооого го мразя тоя период !!
    To infinity and beyond.

Няколко дена преди да ми дойде гърдите доста ме болят.Ужасно е!Аз както съм си свикнала да спя по корем-тогава е невъзможно. Не,сериозно..Ужасно е това с циците.
    Относно яденето..Хм.. Да,да,да!Преди цикъл ям като въъъъълк.По време-не чак толкова,но и тогава си ям май повече от обикновено,но няма чак голяма разлика.
    Иначе аз първите 2-3 дена се превивам от болки.Колко хапчета съм опитала-не помага нито едно.Пълни глупости са за мен.В учили ще едвам издържам,че понякога си тръгвам..То с такива болки не се издръжа.
    По някоя и друга пъпка може да се появи,но много малка.Слава Богу,нямам този проблем.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами преди да ми дойде няколко дена ям като циганин спрян от социялни на сватбата на брачеда си ;xxxx Също настроението ми е просто ;xx Мога да се разплача защото дистанционното ми не работи или защото ми се е подгънало листче от книгата Друго е, че в секундата в която ми дойде започва да ме бли корема. . молила съм се да умра от болки. . единственото, което поне успокоява болката е Спазмалгон-а. .без рецепта е. . друго е малко ракийка като пийна, да ми се смеси алкохола с кръвта : ))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Нито ме боли корема, нито гърдите нито нищо Нямам промяна в настроението, килограмите, косата, ноктите и т.н Перфектен си ми е
    Как ти завиждам
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Повече от фен Аватара на stylo
    и нямам никакви болки,но имам промяна в настроението,малко съм нервна.инак наистина си похапвам малко повечко ама не ми се отразява поне на мен

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    аз съм мноого зле последния път бях в болница защото два дни ме болеше страшно много корема без да спира

Супер фен Аватара на sunshine955
    Една приятелка се беше каносвала по време на цикъл но нищо не стана ..
    не ви го препоръчвам ,, нищо няма да станее ...

Според мен не е верно, че няма да надебелееш... А и тва са пълни въображения на психиката, че ти се яде повече преди и по време на цикъл.И аз до скоро си въобразявах, че от едни хапчета( които пия) ми идва апетита и наистина по едно време 2-3 дена ядах повечко докато пих тези хапчета, но после видях, че съм си въобразявала и че след тва си ям нормално , а още си ги пия.Всичко е психика и ако се настроиш да не ядеш като вълк, няма да ядеш кто вълк!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Леле най-мразя да ми идва.Първо,защото ми излиза някоя гадна пъпка (ам аз съм винаги готова за тях ,хващам спирта и кремче и до сутринта нямам и следа от пъпка).Корема ме боли страшно,пия Ибупром.Една вечер съм се драла в буквалния смисъл от болки и мама ми даде ибупром и ми мина и заспах.Промяна в настроението имам : започвам да си мисля за момчета предимно (не че и да не ми е дошло не си мисля) ,карам се с наще и така.Относно яденето си похапвам тогава доста.
    Завиждам на тези мацки ,които не ги боли корема .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си