- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преди и по време на цикъл ...
Няма такова нещо,но от аспирина наистина става такаПървоначално написано от darka1
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз пък преди цикъл ми излизат 1-2 пъпки и ме боли корема.Обаче точно когато ми дойде супер бързо се разстойвам даже веднъж се разревах като една съученичка ми каза ,че имаме домашно, а аз си мислех , че нямамеНе знам какво ми става...боли ме корема и за това пия Спазмалгон, а и кръста ме боли и така..
![]()
И аз съм голяма "късметлийка"Преди да ми дойде ми излизат пъпки,разтройвам се лесно,боли ме корема,подувам се,ходя често до тоалетна,ям повече сладки неща отколкото обикновено,не ми се тава от леглото и спя до към 1-2 часа следобяд
( когато имам възможност де) ,карам се с хората и никой да не е около мене ,боли ме кръста и понякога адски много се сдухвам....
![]()
Аз ям като вълк дори да не съм в цикъл, настроението ми екста... ее понякога нещо се намръща още сутринта и така ми е цел дениначе тва се случва доста рядко. Нормално е поне за мен.
.....
Аз нямам АБСОЛЮТНО никаква промяна![]()
![]()
![]()
ужасно съм чувствителна .. разплаквам се мн бързо .. преди да ми дойде ям наистина много.. първия ден ме боли прекалено много попринцип "но-шпа" не ми действа нито "бусколизин" нито "спазмалгон" ии пия "аулин",което не е много добре ама .. няма как
![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
ям повече,да. не знам дали ми се отразява,ебала съм го.
ама съм адски,адски нервна.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ставам пъпчива и нервна и така![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Преди цикъл ми излизат гадни пъпки + супер раздразнителна става, и всичко и всеки ми е крив , яде ми се яко сладко
.
Мноооого го мразя тоя период !!
To infinity and beyond.
Няколко дена преди да ми дойде гърдите доста ме болят.Ужасно е!Аз както съм си свикнала да спя по корем-тогава е невъзможно.Не,сериозно..Ужасно е това с циците.
Относно яденето..Хм.. Да,да,да!Преди цикъл ям като въъъъълк.По време-не чак толкова,но и тогава си ям май повече от обикновено,но няма чак голяма разлика.
Иначе аз първите 2-3 дена се превивам от болки.Колко хапчета съм опитала-не помага нито едно.Пълни глупости са за мен.В учили ще едвам издържам,че понякога си тръгвам..То с такива болки не се издръжа.
По някоя и друга пъпка може да се появи,но много малка.Слава Богу,нямам този проблем.
Ами преди да ми дойде няколко дена ям като циганин спрян от социялни на сватбата на брачеда си ;xxxx Също настроението ми е просто ;xx Мога да се разплача защото дистанционното ми не работи или защото ми се е подгънало листче от книгатаДруго е, че в секундата в която ми дойде започва да ме бли корема. . молила съм се да умра от болки. . единственото, което поне успокоява болката е Спазмалгон-а. .без рецепта е. . друго е малко ракийка като пийна, да ми се смеси алкохола с кръвта : ))
Как ти завиждамПървоначално написано от Korrnyy
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
и нямам никакви болки,но имам промяна в настроението,малко съм нервна.инак наистина си похапвам малко повечкоама не ми се отразява поне на мен
![]()
аз съм мноого злепоследния път бях в болница защото два дни ме болеше страшно много корема без да спира
![]()
Една приятелка се беше каносвала по време на цикъл но нищо не стана ..
не ви го препоръчвам ,,
нищо няма да станее ...
Според мен не е верно, че няма да надебелееш... А и тва са пълни въображения на психиката, че ти се яде повече преди и по време на цикъл.И аз до скоро си въобразявах, че от едни хапчета( които пия) ми идва апетита и наистина по едно време 2-3 дена ядах повечко докато пих тези хапчета, но после видях, че съм си въобразявала и че след тва си ям нормално , а още си ги пия.Всичко е психика и ако се настроиш да не ядеш като вълк, няма да ядеш кто вълк!
Леле най-мразя да ми идва.Първо,защото ми излиза някоя гадна пъпка (ам аз съм винаги готова за тях ,хващам спирта и кремче и до сутринта нямам и следа от пъпка).Корема ме боли страшно,пия Ибупром.Една вечер съм се драла в буквалния смисъл от болки и мама ми даде ибупром и ми мина и заспах.Промяна в настроението имам : започвам да си мисля за момчета предимно (не че и да не ми е дошло не си мисля)![]()
,карам се с наще и така.Относно яденето си похапвам тогава доста.
Завиждам на тези мацки ,които не ги боли корема .