- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преди и по време на цикъл ...
Преди и по време на цикъл просто ям като вълк ... една приятелка ми каза, че по време на цикъл колкото и да ядеш не се отразявало ... колкото и да си ядеш по време на цикъл нямало да надебелееш ... вярно ли е това и как се чувствате вие по това време от месеца ? ... промяна в настроенията ? храната ? косата ?![]()
Аз нямам менструални болки и настроението ми е добро само понякога ми е нервно а и не ям много както и преди цикъла. Промяна в косата не съм забелязала.![]()
Humans need fantasy to be human.
Аз си похапвам повече сладко по време на цикъл, но ест. в умерени количетва.
Иначе не забелязвам някакви други промени.
Аз ям повече от обикновено и на мен не ми се отразява на килограмите, промяна в косата не съм забелязала. :P
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Нито ме боли корема, нито гърдите нито нищоНямам промяна в настроението, килограмите, косата, ноктите и т.н
Перфектен си ми е
![]()
Трагедията е пълна...
Аз също знам,че не се напълнява все пак ти се прочиства организма...иначе аз се чувствам много зле,в повечето случаи го изкарвам на легло,изнервена съм,косата нямам проблеми само където ми се появяват малко пъпки по-лицето,което ме дразни адски много
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Коремна болна, с всички се карам, също вълчи глад, лесно се разплаквам . . ей такива![]()
)
И на мен ми се появяват пъпки, но изчезват след 4-5 дни. Боли ме корема.. всеки път даже преди няколко дни беше непоносимо. Можете ли да ми препоръчате някакви хапчета за менструални болки без лекърско предписание.
![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
На мен никакви хапчета не ми помагат,но преди 2 дни си взех Упфен успокоява временно болкатаПървоначално написано от Blackfish
На мен ми се яде преди да ми дойде.Когато ми дойде ми минава глада веднага :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
no-spa(ношпа)Първоначално написано от Blackfish
на мен ми помага защото мн ме боли и се налага да го пия
![]()
^Дават ли го без рецепта,защото на мен последният път не искаха![]()
Първоначално написано от stelit0
+1 ... дават го без рецепта ... и аз го пия и ми помага ... понякога имам непоносими болки, чак съм ревала от болки![]()
Не вярвам да има период, седмица или дори ден в живота, в който си "застрахован" от дебелеенеКакви вицове пускате бе, хора
![]()
мене тогава апетита ми хич го нямаа промени в косата не мога да забележа понеже болката ми изпива силите
![]()
На мен нош-па-то не ми действа. Трябва да е нещо като нимезил, аулин... : ( Но болката си е доста силна.
на мен no-spa ми го дават без рецепта ама ся да неси помислите 4е съм свежа като репичка като пия пак ме боли но то моето е зверска работа и това ме успокоява![]()
едит:рекламират някакво ново по телевизията за менструално болки и тн.![]()
Аз съм от "късметлийките" с всички шитове свързани с цикълаизлизат ми пъпки,силно желание за секс,раздразнителност,нерв на съм,гърдите ме болят,а за корема нямам думи за жалост нито аулини нито бусколизини нищо не ми помага ;( гинеколожката ми ми каза,че след като родя щели да ми минат болките..ама са 1 ден в месеца търпи се
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Боли ме два,три дена преди да ми дойде,май като предупреждение хаха,подувам се - ужасно е!Боли ме и първите два дена.Скапано ми е настроението постоянно,за нервността я изпитвам седмица преди цикъла или няколко дена и съм адски нервна!Излизат ми 1,2 пъпки към края.И аз се разгонвам,хаха. ^
Другооо....пак преди да ми дойде имам вълчи апетит по време на не ми се яде изобщо,но мисля,че е защото се чувствам постоянно подута и не ми е приятно и да се тъпча с храна.Ходя и често по голяма нужда,когато съм в циъкл,на вас така ли ви е?!Преди не ми беше така,попитаха ме казах не и от тогава се започна , така беше и с болките в стомаха,хаха.Похвалих се,че не ме боли и на следвъщият път ме "сцепи" от болки.
преди да ми дойде ми излизат пъпки и ме болят гърдите.А като ми дойде,в началото мн ме боли корема
и ям предимно шоколад
Понягога съм мн ама наистина нервна
и се разстройвам от най-малкото нещо
седмица преди да ми дойде съм адски нервна ,агресивна , непоносима. После вече по време на самия цикъл съм малко по спокойна и да ям доста повече ... имам болки понякога но аулинчето ме оправя и така..
мии промяна в настроението нз болки не големи търпими даже ги забравям просто ми е тежко за храненето не съм забелязала нещо кой зн колко различно
ами ям доста по време на цикъл,мн ме боли корема..ужас,ама бусколизина ми помага.По принцип настроението ми си е ведро..промяна в косата,нокти..не съм забелязала,само където ми излизат пъпчици.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
за бусколизина знам, че от него почва да тече по - силно![]()