.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

полудявам !!!

хора ще полудея даите ми съвет .. в петък се напих и бях в полицията и в болница .. наще сега са ме наказали много злобно и нз кфо да праа умръзна ми от околко един месец съм наказан за някфи дребни работи и сега имам рожден ден на 26 ноември и майка ми не дава да го празнувам с приятели + тфа и няма да излизам / без телефон / без пари / без комп .. тфа никога не го е праила и ще полудея идва ми да се самоубия кажете кфо да прааааааааааааааааааааааа ааааааааа???

Град
    Sofia
    Като начало се напий пак. Но здраво. И гледай ваще да те видят. После им кажи, че в този живот си избра призванието да си алкохолик и дори сега да те опазят още 1-2-3 години - след това ще си наваксаш. Ще пиеш по 2 литра водка на ден и ще крадеш за да имаш пари за водка.
    Ти така или иначе вече си регистриран в полицията ... и всеки път като те спрат за проверка срещу името ти ще излиза - алкохолик

на колко си години и от кой град ?

14 ся ще прая 15 Пловдив

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Като начало се напий пак. Но здраво. И гледай ваще да те видят. После им кажи, че в този живот си избра призванието да си алкохолик и дори сега да те опазят още 1-2-3 години - след това ще си наваксаш. Ще пиеш по 2 литра водка на ден и ще крадеш за да имаш пари за водка.
    Ти така или иначе вече си регистриран в полицията ... и всеки път като те спрат за проверка срещу името ти ще излиза - алкохолик

на колко си години и от кой град ?
    умен си бе, лек, умен си..

Че като си решил да се правиш на големия мъж, ше си понасяш последствията като такъв.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Eми както гледам си намираш начини да сядаш на компа ,тъй ,че тва не е проблем .. Щом имаш комп / скайп не ти трябва телефон , на рожденния ти ден се съмнявам да не те пуснат ,все пак,но дори и да го направят се измъкни или отиди до баба / дядо ,или закъсней от даскало и отиди някъде с приятели и ги помоли да те черпят ,рожденник си
    :]

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    имаш 2 варианта
    -да избягаш от вкъщи
    -да си изтърпиш наказанието

Ти решаваш.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Eми както гледам си намираш начини да сядаш на компа ,тъй ,че тва не е проблем .. Щом имаш комп / скайп не ти трябва телефон , на рожденния ти ден се съмнявам да не те пуснат ,все пак,но дори и да го направят се измъкни или отиди до баба / дядо ,или закъсней от даскало и отиди някъде с приятели и ги помоли да те черпят ,рожденник си (И аз имам рд на 22)
    брее, не съм бил единствения на 22.11

пич.. щом си бил в изтрезвител... начи представям си колко си се отрязал.. кофти е преглътни го

Цитирай Първоначално написано от zlatko123
    14 ся ще прая 15 Пловдив
    В такъв случай си стой у вас и си търпи наказанието. Вашите са повече от прави. А рождения ден.. може пък да ти позволят да ги празнуваш. На много деца им забраняват, но като наближи..
    И все пак.. не се оплаквай и без това ти е рано да се правиш на свиня с тея напивания и болници.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    40 Miles from the Sun
    Така става като някой олигофрен реши да се прави на много готин. Пиянства, полиция, болница и всичко тва за един ден без дори да нямаш 15 навършени години? Вашите даже са били много добри с теб. Обаче си и нагъл - след всичко това са ти и виновни, че горкото момченце няма да си празнува рождения ден с другите дечица от махалата.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Така става като някой олигофрен реши да се прави на много готин. Пиянства, полиция, болница и всичко тва за един ден без дори да нямаш 15 навършени години? Вашите даже са били много добри с теб. Обаче си и нагъл - след всичко това са ти и виновни, че горкото момченце няма да си празнува рождения ден с другите дечица от махалата.

Продължавай да си мечтаеш... лошо нЕма
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

алкохола е шит ! Винаги съм го казвала .
    който търси - намира . ^^

Цитирай Първоначално написано от AFT
    + 1
    Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си