- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- полудявам !!!
хора ще полудея даите ми съвет .. в петък се напих и бях в полицията и в болница .. наще сега са ме наказали много злобно и нз кфо да праа умръзна ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от околко един месец съм наказан за някфи дребни работи и сега имам рожден ден на 26 ноември и майка ми не дава да го празнувам с приятели + тфа и няма да излизам / без телефон / без пари / без комп .. тфа никога не го е праила и ще полудея
![]()
![]()
![]()
идва ми да се самоубия кажете кфо да прааааааааааааааааааааааа ааааааааа???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като начало се напий пак. Но здраво. И гледай ваще да те видят. После им кажи, че в този живот си избра призванието да си алкохолик и дори сега да те опазят още 1-2-3 години - след това ще си наваксаш. Ще пиеш по 2 литра водка на ден и ще крадеш за да имаш пари за водка.
Ти така или иначе вече си регистриран в полицията ... и всеки път като те спрат за проверка срещу името ти ще излиза - алкохолик
на колко си години и от кой град ?
14 ся ще прая 15 Пловдив
Че като си решил да се правиш на големия мъж, ше си понасяш последствията като такъв.![]()
имаш 2 варианта
-да избягаш от вкъщи
-да си изтърпиш наказанието
Ти решаваш.
брее, не съм бил единствения на 22.11Първоначално написано от NoContinuation
пич.. щом си бил в изтрезвител... начи представям си колко си се отрязал.. кофти епреглътни го
В такъв случай си стой у вас и си търпи наказанието. Вашите са повече от прави. А рождения ден.. може пък да ти позволят да ги празнуваш. На много деца им забраняват, но като наближи..Първоначално написано от zlatko123
![]()
И все пак.. не се оплаквай и без това ти е рано да се правиш на свиня с тея напивания и болници.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Така става като някой олигофрен реши да се прави на много готин. Пиянства, полиция, болница и всичко тва за един ден без дори да нямаш 15 навършени години? Вашите даже са били много добри с теб. Обаче си и нагъл - след всичко това са ти и виновни, че горкото момченце няма да си празнува рождения ден с другите дечица от махалата.
Продължавай да си мечтаеш... лошо нЕма
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
алкохола е шит ! Винаги съм го казвала .
който търси - намира . ^^
+ 1Първоначално написано от AFT
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек