- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на цикъл адски нервни ли сте..?
Предната ми приятелка беше малко на рандом...
един месец въобще никаква промяна, все едно нищо и няма
другия е силно раздразнителна, не й се излиза никъде, кара ми се за дреболии
следващия пак и е ок.
Точно преди да й дойде, гърдите й стават твърди като скала и ми е казвала, че има чувството, че ще й се пръснат. И налита на секс все едно е стояла 3 месеца на сухо![]()
Не искам да кажа, че нямам ПМС. Първите два дни страшно много ме боли корем.Хапчетата не винаги ми помагат.При мен гърдите се подуват седмица преди да ми дойде и са страшно чувствителни.Дори леко да ги докосна ме боли.
Исках да кажа, че е глупаво като сте нервни, защото ви е дошло, да си го изкарвате на всички около вас.Да, неприятно е, че боли и всякакви други работи, но не това е начинът.Другите не са ви виновни за нищо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
оххх вчера ми дойде и неска само здрасти да ми каже някой почвам да му крештя като луда .На една съочиничка така и изкрещях че сигорно и умрелите съм сабудила!!! Отврат!!!![]()
Ето това имах предвидПървоначално написано от stelit0
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И приятелката ми е така... преди да и дойде и като и е дошло гледам да не и говоря мн на въпреки че голямо пискане пада... аз не мога да разбера за кво сте такива бе ... щот кръвта ви изтича ли![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
хах когато съм в цикъл гледай да не си ми насреща![]()
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Нъцки
рядко![]()
Просто аз
С приятелката ми е абсолютно същата история . ;дПървоначално написано от Sladurcho
Странна работа са жените ей .![]()
![]()
ПатриkПатрисия
Рядко :P
+Първоначално написано от Hilary_
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Nikoga ne sam razbirala kakvo ob6to ima cikala s lo6oto nastroenie,li4no na mene ne mi vliqe...![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
различно..на единия ден за най-малкото се цупя и се ядосвам,на другия ден все едно нищо ми няма..шашава работа![]()
ДА!!! МНОГО!!!
...ъъъ упс?
GTA Stunting
Дразня всички около себе си преди да ми дойде,даже дразня и себе сиПървоначално написано от t0d1t0
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...