.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

мм проблемче

здравейте! аз сам момче на 16 години уча в софия.
    аа значи с едно момиче от моя клас сме много добри приятели и сме много близки, но приятели ... нищо повече.А аз немога да си я избия от главата просто,постоянно си мисля за нея ... мисля че съм влюбен в нея.. а тя дори си има приятел. не сам и казал и се чудя какво да правя. далии да се опитам да забравя тези чувства , да се насоча към някое друго момиче например и да си останем приятели или ?!? даите мнение , предложение

останете приятели. тя си е намерила половинка, намери си и ти и ще спреш да мислиш за нея.

ша и казваш че я харесваш,ясно ми става..

земи и скайпа,кажи и мн та харесвам искам са гледаме по цял ден и си ровиме в пясъчника заедно и тва е
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Забрави я, защото тя те приема само като приятел Нямаш шанс с нея ...
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

мм направих грешка че писах тук ... трябва да ви обяснявам подробно за какво става на въпрос а не ми се занимава.. извинете за притеснението може да блокнете триете там каквото се прави с вече излишните теми
    п.п kidwestern изобщо не става въпрос да и кажа че я харесвам явно си зле или не си ме разбрал защото и аз не сам обяснил подробно , но няма значение >>>

Цитирай Първоначално написано от Nebezizvestniq
    мм направих грешка че писах тук ... трябва да ви обяснявам подробно за какво става на въпрос а не ми се занимава.. извинете за притеснението може да блокнете триете там каквото се прави с вече излишните теми
    п.п kidwestern изобщо не става въпрос да и кажа че я харесвам явно си зле или не си ме разбрал защото и аз не сам обяснил подробно , но няма значение >>>
    се в кут
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    no chance...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Зависи колко е сериозна връзката ѝ. Но може би е по-добре да биеш отбой отрано. Ако много я обичаш, а тя е на път да скъса със своето момче, и ти се чака, можеш да почакаш. И понеже се изразих по най-объркания възможен начин... Ако смяташ, че можеш да я забравиш, направи го, защото, ако се задълбочат чувствата ти, а тя те отреже, такава хубава депресийка ще си докараш, че "не е ти у памет" (казано по народному). Успех в подхода, който ще предприемеш и може после да споделиш какво е станало.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: мм проблемче

аа значи с едно момиче от моя клас сме много добри приятели и сме много близки, но приятели ... нищо повече.А аз немога да си я избия от главата просто,постоянно си мисля за нея ... мисля че съм влюбен в нея.. а тя дори си има приятел. не сам и казал и се чудя какво да правя. далии да се опитам да забравя тези чувства , да се насоча към някое друго момиче например и да си останем приятели или ?!? даите мнение , предложение
    аам... в клас хубава връзка не става... останете си приятели.. тъкмо ше имаш дама за бала забрави за любовта.. приятелството е по-важно... понякога не си струва риска

Какво да ти кажа...за мен най-прекрасната любов се получава именно от приятелството...В момента съм в такъв период,но си има и труднусти,защото не знаеш какво ще се случи с приятелството ви след края на това нещо,но наистина поне в моя случай това е най-красивата любов...Пробвай въпрос на риск е,за момент можеш да получиш нещо уникално,да изпиташ нещо прекрасно,но ако нещата станат сериозни...стигне се до връзка,след това до раздяла,ще загубиш приятел...това е гадното!

Ostanete si priqteli i se nasochi kym drugo momiche.. ne razvalqi tqhnata vryzka i vasheto priqtelstvo Uspeh

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аам... в клас хубава връзка не става... останете си приятели.. тъкмо ше имаш дама за бала забрави за любовта.. приятелството е по-важно... понякога не си струва риска
    +
    I don`t care .. ;] ..

абе вие луди ли сте,кажи и ,, па ако не стане карай
    Life is good , but isn't forever !

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Останете си приятели..Тя си има гадже,намери си и ти и ще я забравиш много бързо..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Намери си друго момиче, което да ти отвлича вниманието.
    В момента я чувстваш близка, с това момиче общуваш повече, отколкото с останалите и това те кара да се чувстваш по този начин - че си влюбен, че си намерил момичето за теб и т.н. Когато общуваш с повече момичета и свикнеш да си лафите на едно такова ниво, ще възприемаш такива отношения за нормални, без да се заблуждаваш, че става дума за любов.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си