- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашите обеци
lovey0u , vampirediaries от София съм![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Жирафите са много яки... Аз си падам по дългите, ходя от време на време в SIX в подлеза на НДК, там има по-изчанчени видове. Някои ако знае друго подобно магазинче, плс нека сподели...
А може ли да ми обясните с много подробности къде точно е Six в подлеза, защото колкото пъти минавам от там се оглеждам, оглеждам, оглеждам и никога не го намирам![]()
Ето това са повечето от моите обеци![]()
Не съм снимала сребърните и златните ми , но незнам къде съм сложила кутийката с тях![]()
А иначе често си правя и сама(( в подписа ми ))
![]()
HeavensMaiden Много хубави обеци.От къде са ти жирафчетата?
mecheeeee И товите са страхотни!![]()
![]()
Sirgina, това е точно след като подминеш Амор (посока обратна на НДК) и продължаваш продължението на подлеза, има едно отворено местенце на подлеза (там май сега има китайски ресторант, преди беше кафе "Галерия") и както си вървиш и оп от лявата страна ще ти се появи СИКС![]()
![]()
аз мойте много ги губясе оставам с по 1,но инъче имам достаа всеки ден мога да си купувам обици
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
цял магазин можеш да направишПървоначално написано от mecheeeee
![]()
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
xxYOxx жирафчетата си ги взех само като медальончета от Hand made магазинче близо до попа и после само си сложих това за закачането![]()
before nia711
Хорааа търся си ето такива обеци !!!
http://cityburns.com/wp-content/uplo...0_11.jpg<br />
Някой да може да ми каже къде да ги намеря в София ? Много ще съм благодарна![]()
before nia711
ммм...ако говориш за тия кръглите черните - това май са флешки и доколкото мога да преценя са 10тки
ако искаш дупка на ухото с един сантиметров диаметър можеш да отидеш в някое студио за татуси и пиерсинги![]()
rastard тва не са флешове, а просто обеци които приличат на флешове, но не са ! аз имам малко флешче не ми трябват повече![]()
before nia711
http://prikachi.com/images.php?images/680/2489680j.jpg - тези са най-новите
Страхотни са!Първоначално написано от des1t000
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
я кой бил тукПървоначално написано от des1t000
обеците не са лоши
![]()