- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно...
помоли го да излезете днес или утре и да си изясните отношенията.
бе ако продължава да ти се прави на интересен просто спри да се занимаваш с него,такива шматки,които се правят на недостъпни не си заслужават..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
ами простакизлезти обясни му ако не фане 1 майна и да се оправя
![]()
If I played you like a toy?
Той май не знае какво искаИзлезте и си изяснете ситуацията и интересите един към друг или вече си му безрзлична
Успех кукло!
Аз имам 2 варианта за теб ..
1 ) Изяснете се .. дали иска да ходите или не !
2 ) Зарежи го ..
м/у другото ... на каква възраст сте ?!
Може би има разлика между годините ви ..
За това го е срам![]()
Може да е гейййй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от AutomatiC
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми 15 годишно момче е все пак гледа да се перчи да се прави на мн оборотен и т.е. пък може и да е искал да се запознае с приятелката ти и да те е използвалл... знам ли
There is no right or wrong, only fun or boring
Еми то е яснода те подмине като пътен знак-без здрасти,без нищо.Че то защо се чудиш още?
Просто го отеби и ти![]()
Първоначално написано от GD95
оо,ти май искаш да го накараш да се почувства зле заради това..и ако да,няма смисъл да го правиш
не си заслужава..остави този фекалий в дълбините на канала..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Първоначално написано от peshost
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
точно и ясноПървоначално написано от peshost
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Сетих се за една история, която господина по музика ни разказа веднъж![]()
Ама да не се отклонявам.. Ако този продължава така го остави. Той ако те харесва ще те потърси, ако си е запълвал свободното време с теб, то тогава ще си сигурна, че нищо не си загубила.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да да сагласна сам с AutomatiC ..и моята бивша връзка се получаваше що годе така .. и на края ми изневери и му теглих майните ся сам с др а няма месецПървоначално написано от AutomatiC
..пробвай
май май " мн оборотен и т.е. пък може и да е искал да се запознае с приятелката ти и да те е използвалл... знам ли "Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Остави го... Не се занимавай,не си заслужаваИзяснете си отношенията,но той се подиграва с теб според мен
![]()
момчето яко те използва...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ммм не,не искам да му го връщам ако за това става на въпрос.Първоначално написано от BornToBeBeWild
Иначе да-искам да се почувства зле поне малко,защото тъпо постъпи
![]()
като гледам от това, което си написала само ти си тази, която мисли че ходите..той май не е на това мнениеПървоначално написано от GD95
![]()
I don`t care .. ;] ..