Цитирай Първоначално написано от GD95
Здрасти!Ще се опитам да бъда кратка.Хванах си гадже.Първоначално не го харесвах,но постепенно се влюбих в него (или поне така си мисля).Учим в едно училище.Всичко стана по време на грипната-беше си супер,излизахме и т.н.Каза ми няколко пъти колко много ме харесва,едва ли не не искаше да ме пусне и какво..?Почна у-ще и ме подминава като пътен знак.Опитах се да го прегърна,а той избяга,защото бързал. Хубаво де,казах си че може да го е срам.А и не държа да показваме на всички,но както казах не съм пътен знак.Не може ли поне да ме прегърне?И след това вечерта започна да ми разправя за някакво момиче,което му раздавало целувки. После ми поиска скайпа на една от моя клас и половин час ме разпитваше за нея,дали го е приела,да и кажа да го приеме,дали е разпитвала за него...По дяволите какво му прищрака?Днес дори не се поздравихме, защото му се ядосах и го попитах какво се опитва да направи,че ми е омръзнало и той нищо не отговори.За какво се опитва да ме дразни?Да не е 1ви клас?Исках да говоря с него,но просто не можах...Да го питам ли предполага ли се,че ходим,защото повярвайте-все едно нямам приятел.
като гледам от това, което си написала само ти си тази, която мисли че ходите..той май не е на това мнение