.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как и за колко време мога да направя мускули???

Аз сам на 15 години висок сам 172 и тейа 51 кг какво да направя ем за да ка4а килограми ем за да заякна .. в момента правч коремни и лицеви опори само..

фитнес.. яко ядене, ако се наложи и добавки някакви взимай. ходи при фитнес инструктор за да се посъветваш, все пак. Успех

трябва доста килограми да качиш, те жените са по-тежки от теб ...

Цитирай Първоначално написано от torino
    хах пове4ето жени са с наднормено тегло..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Genadi1
    Цитирай Първоначално написано от torino
    хах пове4ето жени са с наднормено тегло..
    Съгласен

1.Един месец хапваш много здраво и започни да помпаш на лостове,успоредки и др.
    2.Намираш фитнес който ще можеш редовно да посещаваш.(Не ти препоръчвам повече от 3 пъти в седмица като за начало.)
    3.Купуваш 1 протейнче (Препоръчвам ти да е суроватка)
    Съответно от протейна ще те кара на глад и същевременно ще качваш(ММ) от протейна, и кг от храната.Не се ограничавай с някакви хранителни програми.Смисъл яж си каквото ти се яде. (Само не се тъпчи с много сладко.)
    Взимай по 2-3g на kg. от протейна.А ако разполагаш с повече пари си вземи 1 протейн и 1 креатин или креатин и трибестан.

не ти тряят тия лайнарски химий
    най добре си карай на естество

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от Kewl
    не ти тряят тия лайнарски химий
    най добре си карай на естество
    На теб ти трябва правописен речник.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Ти първо изчакай да станеш поне на 16-17 преди да тръгнеш по залите, а междувременно дотогава си увеличи яденето .
    Vor uns liegt deutschland, in uns marschiert deutschland, und hinter uns kommt deutschland..

Цитирай Първоначално написано от Himmler88
    Ти първо изчакай да станеш поне на 16-17 преди да тръгнеш по залите, а междувременно дотогава си увеличи яденето .
    И за какво да чака чакай до 60 да стане и тогава да тръгва.Аз сега съм на 17 хода не много редовно от 2-3 години.Има ефект.1.67 52-53 кила съм не изглеждам клщав

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    И за какво да чака чакай до 60 да стане и тогава да тръгва.Аз сега съм на 17 хода не много редовно от 2-3 години.Има ефект.1.67 52-53 кила съм не изглеждам клщав
    е да не изглеждаш защото си нисак ,а аз сам 1.72

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Браво с твойте 53 килца направо.. . Истинските резултати са след 18 годишна възраст. Но ако найстина желае да започне по от рано ПОНЕ да изчака да навърши 16 години.
    Vor uns liegt deutschland, in uns marschiert deutschland, und hinter uns kommt deutschland..

Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    2.Намираш фитнес който ще можеш редовно да посещаваш.(Не ти препоръчвам повече от 3 пъти в седмица като за начало.)
    Съответно от протейна ще те кара на глад и същевременно ще качваш(ММ) от протейна, и кг от храната.Не се ограничавай с някакви хранителни програми.Смисъл яж си каквото ти се яде. (Само не се тъпчи с много сладко.)
    Взимай по 2-3g на kg. от протейна.А ако разполагаш с повече пари си вземи 1 протейн и 1 креатин или креатин и трибестан.
    Разбирач... Защо не му кажеш и анаболи да взима ?!?!
    Няма нищо лесно.Ако искаш КРАСИВИ резуктати от времето прекарано във фитнеса плана е такъв------ Ядеш По 4-5 пъти на ден(това не означава да се тъпчиш).Отиваш при инструктор правиш си програма и след много време и постояноство ще има хубав резултат...

В протеиновата пудра, креатина и трибестана няма нищо лошо... не знам защо намесваш анаболите?

Гейнърите му е майката като за начало, за качване на килограми. Аз така качих доста кг за няколко месеца (разбира се че не сланина)

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    В протеиновата пудра, креатина и трибестана няма нищо лошо... не знам защо намесваш анаболите?

Защото един приятел пострада от тия протеини...

Цитирай Първоначално написано от afkforlife

Какво точно му се е случило.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Никога не съм имал проблем с качването.. винаги съм си имал масата, преди дори повече, отколкото ми се искаше

ядене, тренировки (умерени) и търпение... не търси бързи резултати. тренировките да станат част от ежедневието ти, тва е цаката

Цитирай Първоначално написано от afkforlife

Какво точно му се е случило.
    Бъбречна недостатъчност !

Мега фен Аватара на ZipFail
    Като не е бил достатъчно вода... ^^

Град
    във филма ..
    с тези 51кг не си все още за мускули покачи малко теглото си

Who's next!

Мислиш, че като си покачи теглото 1во, после ще качва по-лесно мускули ли? В грешка си. Бързият метаболизъм благоприятства изграждането на мускули, просто самата мускулна тъкан нараства много бавно. Това, което се качва бързо са гликогена и водата в клетките. Бързо се и губи.

kodi-1
    Guest
    Събери килограми и то доста ти трябват пък после ще му мислиш за фитнес

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от kodi-1 Виж мнението
    Събери килограми и то доста ти трябват пък после ще му мислиш за фитнес
    Тъпа логика

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Doomcryer Виж мнението
    Ти тази изумителна мускулатура така ли я постигна? С три грама протеин и креатин? Трибистан изобщо знаеш ли за какво се пие, защото е ленарство принципно и намира косвено приложение в залата? Правиш ли разлика между нещата за които си писъл и как работят?
    Авторе не вярвай на дървени философий. Почни си балансирана диета с тренировки, първо леки после с тежест. Хвани разнообразна техника в тренировките на щангите и работи за максимална сила. Добавките имат дмисъл след това. Като вземаш нещо бъди сигурен, че е за твоите цели и не вреди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си