.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128

..

Вземи ме още тази нощ , сякаш за последен път. Нека да усещам твоята мощ, ръцете да немогат да се спрат. Люби ме бавно , после ритама смени.Изпивай жадно , мислите плени. Разтвори с поглед бедрата, нека да те искам. Ухапи ме по устата, към мен да те притискам. Целувай гръдта ми , накарай ме да стена. Спри дъха ми- нека бъда изтощена.Нахлуй в мен , тласък подир тласък.Да не знам нощ ли е или ден, а по мен твоя блясък щом настъпи кулминацията тъй желана за последно притисни ме. А аз лежаща на дивана ще ти кажа " Пак люби ме"

Град
    Добрич
    Абе не знам ко сте писали ама ето от мене:

"Абонат (вашето име) ви оведомява че ми дължите 1000000 целувки, ако не ги изплатите веднага щи ми дължите три бурно нощи...Бе ай да минем към нощите пък целувките ще се вместят в тях"

"(оператора на партнйора (м тел и т.н.) ви уведомява че ена гола мацка ви чака на леглото в/на (адреса ви) и е много мокричка...бягай бързоо"

"Колкото букви има името ти толкова пъти искам да ме пориш, сладур"

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от diditu97
    Вземи ме още тази нощ , сякаш за последен път. Нека да усещам твоята мощ, ръцете да немогат да се спрат. Люби ме бавно , после ритама смени.Изпивай жадно , мислите плени. Разтвори с поглед бедрата, нека да те искам. Ухапи ме по устата, към мен да те притискам. Целувай гръдта ми , накарай ме да стена. Спри дъха ми- нека бъда изтощена.Нахлуй в мен , тласък подир тласък.Да не знам нощ ли е или ден, а по мен твоя блясък щом настъпи кулминацията тъй желана за последно притисни ме. А аз лежаща на дивана ще ти кажа " Пак люби ме"
    Това е страхонто

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Оо раздруси ги, раздруси гии а така ох майко ОООО

Във тоси късен час пиша ти с пичката си аз и искам да ти лапам и искрено ти пожелавам до дойдеш и да ти разкажа играта =_=

ЩЕ ТИ ЛИЖА МАДОТО !!! ГОТОВ ЛИ СИ ?!?

FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Човече, ти си луууд! Може ли да говориш за майка си в такъв момент

В тази нощ безумна,
    искам аз да бъда шумна.
    Двама да се слеем в ноща,
    И да правим бурен секс до сутринта.

И свещи да наредим,
    всички пози ние да сменим,
    нежно да си поиграем,
    сутринта да неможем да станем.

От страст да ни боли,
    и през следващите дни...
    Ела с мен и го направи,
    Хмм можеш го нали?

Нещо такова предполагам

На кура калинка кацна, с ръка я вземи и в гъза си я наври; аз кура в гъза ти ще набия, таз калинка да убия.

Този е мноо смешен
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    то и за да си евтина, трябва мъничко акъл

Хора.. нали за това са чалга песните..?!?

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Аз пък мраза такива неща..... всичко тряя става очи в очи тяло в тяло ... аз предпочитам да се започне с леки прегръдки след това целуфки по вратлето и след това......... съществената част !!!!

Цитирай Първоначално написано от Hailie
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Човече, ти си луууд! Може ли да говориш за майка си в такъв момент

убивате ме,хора
    To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    По дяволите , мислех си че съм прочел всичко ... така мупривлечи вниманието к****чке малка ... ... прочети темата "голи снимки" и виж какво представляваш ... смешна картинка ...

научи се първо да мислиш и тогава давай идеи

защото само ти си наясно в момента какво искаш да кажеш

anonymous768631
    Guest

Егати смеха!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Цитирай Първоначално написано от ...
    Егати смеха!
    Тая ако е 97 майна е бая незаконно да се плющи
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:05
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

anonymous768631
    Guest

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Цитирай Първоначално написано от ...
    Егати смеха!
    Тая ако е 97 майна е бая незаконно да се плющи
    'ЩО?!
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:04

Чета и мисля, как момичетата се опитват да бъдат активни в техните си отношения с момчета, помагат си една на друга, и от време на време в темата се намесва някое момче, което започва да се майтапи или да намеква, че мръсните смс-и са "к*рвенска работа"...нали мъжете искат и ние да сме активни...

По темата: Искам те на тясно, да ме чукаш бясно;
    Нямаш и на идея какво ми се върти в главата;
    Намисли си нещо мръснишко...аз ще го изпълня... на мен това ми е в главата

П.П. Момичета направо ме изпълнихте, много сте добри :P
    n0 mus1с, n0 l1f3

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell Виж мнението
    страшна си.. чесно ... мерси много :*
    ето на някои хора им идва от вътре да ги мислят тия неща .. на мен не и за това искам помощ
    Той ако те иска,няма да има нужда от СМСи ма!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell Виж мнението
    хора, зарибявам се с едно момче което попринцип е от моят град, но работи на 200км от тука и в момента поддържаме връзка по телефон и скайп. Искам да възбудя желанието му, като му изпращам мръснишки смс-и, но не ми идва на ум какво да напиша. дайте някоя идейка
    И аз водя връзка от разстояние в момента и доста подобни неща практикуваме...:Д пиши му нещо от сорта нааа...

Ммм само от мисълта как ми разцепваш малкото п*тенце от е*ане се навлажнявам...
    Не издържам вече, искам да не спираш да ме чукаш адски брутално и грубо, защото аз съм твоята малка ку*ва...
    Ахх как искам да усетя сочния ти твърд х*й в малкото ми мокро п*тенце, да проникваш дълбоко, грубо и бързо в мен а аз да стеня непрестанно..
    Искам пак да ми напълниш устичката със сладката ти, вкусна сперма и да гледаш как се стича по тялото ми, как е размазвам по гърдите ми...

:Д И тук ще се спра преди да са ме нападнали :Д
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от diditu97 Виж мнението
    УжасТ

@OutlawGirl, не те нападам, но тея неща на приятеля си ли би ги написала, или по-скоро на някой, с който би се изчукала за една нощ? Не че нещо, ама ако тръгна да говоря/пиша така на човека до мен, ще го почувствам адски ..далечен и все едно ми е никакъв, а аз съм някаква загоряла (обидна думичка), която би си разтворила краката на първия заговорил я.
    Едит: Не казвам, че това, което си написала е ъъ лошо, но някак липсва всякакво чувство на... специалност. (?!)
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-21-2012 на 19:17
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на 102
    Аз не бих писал, а бих действал, ама от момиче не виждам по-секси sms от "искам да си в мен", "искам те в мен", etc.. и "искам да ме чукаш" примерно.. Кратко, точно, ясно, по същество.

Мега фен
    Град
    <3
    апфУ
    като се замисля... Обожавам секса, но когато се говори за това какво ще правим, как ще го правим, ама къде, ама кога.. и някак понякога (понякога!) ми убива желанието всичко това. Натрапчиво е. Като да искаш силно нещо и да ти го дадат веднага в ръцете. Ами толкова е лесно. Много повече ме привлича езика на тялото, сексуалното излъчване у човека, когато му се прави секс :3 и като цяло невербалната комуникация между индивидите. :3 Мисля, че ако искаш да кажеш нещо мръсно на този, с който искаш да правиш секс, би било много по-възбуждащо да му го кажеш с действия. (омг *възбужд*)
    Като някакъв танц, който разказва. В това например има толкова много секс ^^ http://www.youtube.com/watch?v=bcEq4...ure=plpp_video
    4XCOKИ

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

@OutlawGirl, не те нападам, но тея неща на приятеля си ли би ги написала, или по-скоро на някой, с който би се изчукала за една нощ? Не че нещо, ама ако тръгна да говоря/пиша така на човека до мен, ще го почувствам адски ..далечен и все едно ми е никакъв, а аз съм някаква загоряла (обидна думичка), която би си разтворила краката на първия заговорил я.
    Едит: Не казвам, че това, което си написала е ъъ лошо, но някак липсва всякакво чувство на... специалност. (?!)
    Когато водиш връзка от разстояние, това е един от малкото начини, по които разпалваш ''сексуалния живот''. На приятеля ми му допада, на мен също, пишем си, говорим си подобни неща и го намирам за адски възбуждащо.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    Съгласна съм, но използваните думички ми се виждат неподходящи.
    Така де... на мен не ми харесва. Щом вие сте ок с това, няма лошо.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Я не се туткай тука а разцепвай моята... зелка

- Навънка пее гугутка и от мерак потрепва моята... душа

- Ти ще бъдеш моята бройка, качвай се във Голфа тройка

Деса поетеса :
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си