- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проява на слабост ?!?
Всъщност е точно така.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти си лоша ! Сърдя ти се !![]()
АЗ ли ?![]()
Ако е за мен - добре, спирам. Няма повече. Обещавам. Наистина.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от LadyDi
Може и да си права, наистина не знам...
Казвам ти го от опит. Не че те съветвам да се тръшнеш на леглото сега и да си изревеш очите. Но наистина олеква, когато излееш емоцията по този начин.
И някой беше споменал дали си струва, за да го правиш заради друг човек. Винаги съм била на мнение, че плачът си е лично моя емоция и плача, за да ми е по-добре на мен.
Аз съм съгласен, че олеква това не мисля, че има човек който да не го е изпитал... Но лично аз мисля, че не си струва да плачеш за когото и да било (имам предвид любовни чувства). Пък не знам (:
Това се опитвам да ти кажа. Ти не плачеш заради самото любовно чувство. То е поводът, а не причината. Причината е да плачеш, за да се почувстваш ТИ по-добре.
Еми да ти кажа, смятам че заради друго се получава (при мен поне) но е прекалено дълго да го обяснявам, пък и няма да си разливам душата тука нито му е мястото, нито нищо... Иначе в крана сметка всеки има мнение и виждане за нещата. Ти го приемаш по един начин, аз по друг, трети по съвсем различен. А може и да си права, наистина не знам. Просто както казах, исках да видя как мислите вие по този въпрос.
Лека вечер от мен, че ме чакат навън =] Peace \\//
Така си е. Аз не ти налагам моето мнение, просто ти го обяснявам
Лека вечер и весело изкарване навън.
Според мен е нещо средно. Тоест зависи защо плачеш в случая.. Може да слабост, може да е силаНо е вярно, че след това ти олеква на душата и някак сякаш по-добре си подреждаш мислите..знам ли
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не мисля,че е проява на слабост.Че аз ако пред най-близките ми хора не мога да поплача,когато ми се е струпало много напрежение,пред кой тогава?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
+++++Първоначално написано от LovelyGirl
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За мен сълзите по каквато и да била причина са проява на слабост попринцип .. особено,когато страдаш.Просто мнение.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от BlueMushroom
Ами да ти кажа, колкото пъти съм плакал други свидетели освен стените не е имало ... xax
Според мен не е проява на слабост. Понякога ни се събират много и добри, и не чак толкова добри емоции на куп и трябва по някакъв начин да ги покажем - плача е идеален в такива случаи![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не е проява на слабост. Трябва да си крайно безчувствен и студено уравновесен, за да не можеш да се просълзиш за любим човек.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Проява на слабост - не. Ти плачеш за самата си слабост - човека който обичаш. (; Това е нещо, което дори и да не искаш се случва - човешко е.
Поздрав за всички с "The Cure - Boys Don't Cry"
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Проява на слабост ли е да плачеш за загубен роднина ? Ще кажете, че не е същото, ми кво е тогава ? Губиш близък до тебе човек (дали имате кръвна връзка или не е все тая)... Като загубиш някой, близък и обичан човек е признак на слабост ако НЕ се разревеш... Тогава ще покажеш само колко безчувствен/а и прост/а си ...
De-Phazz - Anchorless
зависи от чия гледна точка : )