- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля , за съвет !
Здравейте приятели , нуждая се от съвет . Аз съм на 17 (момче) и момичето , което харесвам е също на 17 от едно даскало сме , аз я харесвам и тя мен говорим си по скайп , тел и когато се срешнем в даскалото , но няма хора около нас и проблема идва в това , че тя и аз искаме да тръгнем ама тя се страхува и срамува какво ще кажат другите от даскалото като ни видят заедно , казах и да не и пука какво ще кажат , че не те и управляват живота ами самата тя ама... нищо нестава . Моля дайте съвет , какво да и кажа , че да се отпусне и да излезем
Моля без спам !
Благодаря !
![]()
![]()
![]()
И откога това какво ще кажат другите се превърна в пречка, когато има истински чувства?![]()
all day... all night... what the fuck?!
1. Може да не е имала гадже до сега и да я е срам наистина, най-вече от теб(въпреки, че е глупаво).
2. Възможно е да я е срам другите да я видят, заради външния ти вид. Или представата, която хората имат за теб.
3. Може да не те харесва вече толкова много и следователно да не иска да задълбочите отношенията си.
4. А може просто гаджето й/момчето, с което флиртува да е в същото училище и да желае да си остави отворени вратички, а ако тръгне с теб, всички ще научат и... и няма да има отворени вратички.![]()
а може вината да не е в пича, а в оная скумрия?![]()
![]()
Другия път като излезете пред даскало в голямото и пуссни 1 КИСЗСЗ![]()
![]()
![]()
The Spark
може да не е в това проблема а просто да не те харесва толкова или да имаш лош репотация и да не иска да си срине неината...ако не е в това просто и кажи да излезнете не е много сложно![]()
![]()
Ами на тази възраст винаги е пречка.Първоначално написано от ScarletBite
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми да си ходи с "другите от даскало" тогава. BITCH.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тая ако живее от мнението на другите... значи не иска да е с тебе.. neeextПървоначално написано от zoroz
![]()
ами,ако толкова я вълнува,какво ще кажат другите-да ходи с тях,кат се интересува от мнението им![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
отвлечи я..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Кажи й: Кучко, ти си моя и ще си само с мен![]()
Айде ся малко по-сериозно.. значи тея тип момичета, защото ги има доста.. ги е срам не точно от теб, ами от мнението на другите и по-точно какво ще говорят за вас.. "страх" я е че ще говорят само глупости, цинизми и прочие.
Единсвеното решение според мен е, когато има хора около вас отивош до нея, целуваш я и и казваш: "Ако искаш да си с мен ме позледвай и покажи на всички, какво означавам за теб, или си намери друг.."
Успех.
съгласна със ScarletBite
щом наистина те харесва не трябва да й пука какво ще кажат другите. Все пак не мисля, че плаща данък обществено мнение ...![]()
Дам... Мерси на всички за отговорите по темата и извън темата...ако има още пишете
, но по темата
![]()
![]()
къв срам бе .. тя ако те харесва няма да и пука за мненията на другите .. не иска да ви виждат .. е от тебе ли я е срам ?? не е някоя 12-13-14 годишна , вече е голяма малко да помисли ..
![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
Не съм съгласна.Първоначално написано от LadyDi
![]()
all day... all night... what the fuck?!
ахьхха .. найс ..Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе .. щом се "срамува от другите", което е адски глупаво и детско то тогава си вади сам изводите .. какъв е смисъла да си с момиче, което те харесва "тайно" .. пффф ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
точно така!
Момичето ти е яко зле...ако има повод да се срамува от теб,то това е обидно и лциемерно считайки че те обича.Уж.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ами попитах я и тя ми заяви , че не я е срам от мен и ме обича , ами я било срам от съучениците ни като ни видят заедно , какво ще си кажат и т.н. ....
Предложи и да се виждате без знанието на други. Демек да идва във вас, да ти лиже чурката и тн. Просто в училище се дръжте все едно нищо, а насаме включвайте оборотите. Един ден всички ще разберат. Въпрос на време е. Ако пак не иска я заебавай.Първоначално написано от zoroz
Не е на 13-14 за да я е срам... Ако те харесваше достатъчно нямаше изобщо да и мине през главата тая мисълОсвен ако е по-затворен човек, който се притеснява от това как ще я приемат с гадже, което е супер тъпо
![]()
Трагедията е пълна...
звучи като няк`ва `12 годишна![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ако наистина те харесва, няма да и пука особено какво щели да кажат другитене мислиш ли
![]()