.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Моля , за съвет !

Здравейте приятели , нуждая се от съвет . Аз съм на 17 (момче) и момичето , което харесвам е също на 17 от едно даскало сме , аз я харесвам и тя мен говорим си по скайп , тел и когато се срешнем в даскалото , но няма хора около нас и проблема идва в това , че тя и аз искаме да тръгнем ама тя се страхува и срамува какво ще кажат другите от даскалото като ни видят заедно , казах и да не и пука какво ще кажат , че не те и управляват живота ами самата тя ама... нищо нестава . Моля дайте съвет , какво да и кажа , че да се отпусне и да излезем

Моля без спам !

Благодаря !

Супер фен Аватара на ScarletBite

И откога това какво ще кажат другите се превърна в пречка, когато има истински чувства?
    all day... all night... what the fuck?!

1. Може да не е имала гадже до сега и да я е срам наистина, най-вече от теб(въпреки, че е глупаво).
    2. Възможно е да я е срам другите да я видят, заради външния ти вид. Или представата, която хората имат за теб.
    3. Може да не те харесва вече толкова много и следователно да не иска да задълбочите отношенията си.
    4. А може просто гаджето й/момчето, с което флиртува да е в същото училище и да желае да си остави отворени вратички, а ако тръгне с теб, всички ще научат и... и няма да има отворени вратички.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    а може вината да не е в пича, а в оная скумрия?

Другия път като излезете пред даскало в голямото и пуссни 1 КИСЗСЗ
    The Spark

може да не е в това проблема а просто да не те харесва толкова или да имаш лош репотация и да не иска да си срине неината...ако не е в това просто и кажи да излезнете не е много сложно

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    а може вината да не е в пича, а в оная скумрия?

Другия път като излезете пред даскало в голямото и пуссни 1 КИСЗСЗ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

И откога това какво ще кажат другите се превърна в пречка, когато има истински чувства?
    Ами на тази възраст винаги е пречка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми да си ходи с "другите от даскало" тогава. BITCH.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Моля , за съвет !

Цитирай Първоначално написано от zoroz
    Здравейте приятели , нуждая се от съвет . Аз съм на 17 (момче) и момичето , което харесвам е също на 17 от едно даскало сме , аз я харесвам и тя мен говорим си по скайп , тел и когато се срешнем в даскалото , но няма хора около нас и проблема идва в това , че тя и аз искаме да тръгнем ама тя се страхува и срамува какво ще кажат другите от даскалото като ни видят заедно , казах и да не и пука какво ще кажат , че не те и управляват живота ами самата тя ама... нищо нестава . Моля дайте съвет , какво да и кажа , че да се отпусне и да излезем

Моля без спам !

Благодаря !
    тая ако живее от мнението на другите... значи не иска да е с тебе.. neeext

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами,ако толкова я вълнува,какво ще кажат другите-да ходи с тях,кат се интересува от мнението им
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

отвлечи я..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Кажи й: Кучко, ти си моя и ще си само с мен
    Айде ся малко по-сериозно.. значи тея тип момичета, защото ги има доста.. ги е срам не точно от теб, ами от мнението на другите и по-точно какво ще говорят за вас.. "страх" я е че ще говорят само глупости, цинизми и прочие.
    Единсвеното решение според мен е, когато има хора около вас отивош до нея, целуваш я и и казваш: "Ако искаш да си с мен ме позледвай и покажи на всички, какво означавам за теб, или си намери друг.."

Успех.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    съгласна със ScarletBite
    щом наистина те харесва не трябва да й пука какво ще кажат другите. Все пак не мисля, че плаща данък обществено мнение ...

Дам... Мерси на всички за отговорите по темата и извън темата... ако има още пишете , но по темата

къв срам бе .. тя ако те харесва няма да и пука за мненията на другите .. не иска да ви виждат .. е от тебе ли я е срам ?? не е някоя 12-13-14 годишна , вече е голяма малко да помисли ..
    {~}{}~}{~{}{}{}

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

Ами на тази възраст винаги е пречка.
    Не съм съгласна.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ахьхха .. найс ..

Иначе .. щом се "срамува от другите", което е адски глупаво и детско то тогава си вади сам изводите .. какъв е смисъла да си с момиче, което те харесва "тайно" .. пффф ..

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ахьхха .. найс ..

Иначе .. щом се "срамува от другите", което е адски глупаво и детско то тогава си вади сам изводите .. какъв е смисъла да си с момиче, което те харесва "тайно" .. пффф ..

точно така!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Момичето ти е яко зле...ако има повод да се срамува от теб,то това е обидно и лциемерно считайки че те обича.Уж.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Ами попитах я и тя ми заяви , че не я е срам от мен и ме обича , ами я било срам от съучениците ни като ни видят заедно , какво ще си кажат и т.н. ....

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Кажи й: Кучко, ти си моя и ще си само с мен
    Айде ся малко по-сериозно.. значи тея тип момичета, защото ги има доста.. ги е срам не точно от теб, ами от мнението на другите и по-точно какво ще говорят за вас.. "страх" я е че ще говорят само глупости, цинизми и прочие.
    Единсвеното решение според мен е, когато има хора около вас отивош до нея, целуваш я и и казваш: "Ако искаш да си с мен ме позледвай и покажи на всички, какво означавам за теб, или си намери друг.."

Успех.
    ++++

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Моля , за съвет !

Цитирай Първоначално написано от zoroz

Моля без спам !

Благодаря !
    Предложи и да се виждате без знанието на други. Демек да идва във вас, да ти лиже чурката и тн. Просто в училище се дръжте все едно нищо, а насаме включвайте оборотите. Един ден всички ще разберат. Въпрос на време е. Ако пак не иска я заебавай.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не е на 13-14 за да я е срам... Ако те харесваше достатъчно нямаше изобщо да и мине през главата тая мисъл Освен ако е по-затворен човек, който се притеснява от това как ще я приемат с гадже, което е супер тъпо
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    звучи като няк`ва `12 годишна
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на SilverRain
    Ако наистина те харесва, няма да и пука особено какво щели да кажат другите не мислиш ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си