- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ГО НО...
ходя с едно момче вече 1 месец.. много го обичам (доколкото е възможно за 1 месец) и той ми намекна за секс,няма да ми е първия,но се панирах и му казах че съм в цикал,просто нз кво да правя.... да "спя" ли с него или е мн рано![]()
ако ти кажа да се метнеш пред някой трамвай ше го направиш ли ?? вади си изводите от това за отговора ми на темата ти ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. - не го обичаш
2. - недей да спиш с него (все още)
И спря да се върти за миг земята..
1 ОБИЧАМ ГО! НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ 1 ДЕН БЕЗ ДА СЪМ ГО ВИДЯЛАПървоначално написано от xoxi
2 ....
НЗ КВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯЯЯЯ =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от vesito0
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5ce77bc4[/vbox7]Оиобичма
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Казвам ти да или не.. кво си избираш![]()
Лягайте си в това няма нищо лошо1 месец си е бая време , можел е да се ореди с секс за 1 месец . Така че той те цени
![]()
И да кажем Не ще не послушаш ли?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ПОНЕ ЩЕ ГО ИМАМ В ПРЕДВИТ! АЗ СЕ КОЛЕБАЯ И ИСКАМ ЧУЖДО МНЕНИЕ!Първоначално написано от miss_asi
п.с. дано си ме разбрал ..Първоначално написано от sl0w
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти си болезнено тъпа...К'во си тръгнала да ме питаш мене дали да спиш с него?
Баси... нима мнението на шепа непознати, без кой знае какъв житейски опит, може да повлияе на решението ти?Нима нашите постове биха ти казали повече от вътрешното ти Аз?Нима си мислиш, че има само правилно и само грешно, когато става въпрос за чувства и любов?
И какво си тръгнала да се самонавиваш... колко много го обичала, разбираш ли... Та ти дори не смееш да му споделиш истинските си чувства (от страх да не те помисли за ретард, убедена съм) - вместо това съчиняваш глупости, за да отложиш момента!
![]()
Искам от теб да се затвориш сама на полутъмно и тихо място, където никой няма да те безпокои (да не се навреш в някой шкаф, ей!За стая говорим) Заеми медитативна поза, може и върху възглавници.Направи всичко възможно, за да се почувстваш комфортно.Запали ароматна свещ, разположи се удобно.Пусни си успокояваща музика - природни звуци например.Затвори очи.
Игнорирай материалния свят.Спри да мислиш - абсолютно спри да мислиш.Възможно е да не се получи веднага, но опитай.Успокой се.Трябва ти чисто, изпълнено със спокойствие съзнание!Настрой се на вълна "по-висши емоции".
Извикай в съзнанието си неговия образ.Какво чувстваш?Вероятно ще кажеш "изпепеляваща любов" в началото.Но почакай!Постой така известно време.
Прещракай в съзнанието си като на лента по-силните моменти във връзката ви - и добрите, и лошите.Обръщай внимание на чувствата, не на събитията.
Опитай се да си представиш и бъдещето си с този човек.Реално ли ти се струва?Вярваш ли, че се допълвате взаимно?
Обичаш ли го?
Не отговаряй механично.Гмурни се дълбоко в душата си.
Е?Какво чувстваш?
Представи и как правите любов (забележи: не секс, а любов) - правилно ли ти се струва?
=> Мисля, че ще ти помогне да си избистриш ума \/
all day... all night... what the fuck?!
ScarletBite, беше достатъчно изчерпателна.
<-- ТВА ГО ЗНАМ АЗ ПРОСТО ИСКАМ СЪВЕТ,МНЕНИЕ !!!Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
Пусни му и да се радва![]()
Тя беше ,ама дали момичето ще направи всичко това?Леко ама леееко се съмнявамПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
И аз мисля, че няма да ни послуша, като си е наумила едно ще го направи, за к'во пуска теми и тя не знае!!Първоначално написано от DevilWish
![]()
С връзката ви е свършено.The horror.
тъпа си
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Обичаш го???? Хъ?! Ходите т 1 месец?!?!!? Хъ?!?! Глупавичка си, да.. особено затова, да питаш непознати дали да отвориш крачка или не..![]()
Направо хич не ми се ще да ми идва времето да отглеждам деца, че ми става страшно, като слушам такива като госпожицата...
Никой не може да ти каже дали е рано или не. Щом ти не се чувстваш готова, не го прави просто.
Животът е адът описан в Библията!