- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Необичайно
\Първоначално написано от sottoo
/
Режи с най-голямата ножица.![]()
![]()
хаха то може да е преди много време .. но ако си била за него ценна..сега сигорно и той се чъди кво да прави с теб..ддз според мен трай го ама до 1 време когато ти стане ясно кво иска..или до като си писнеПървоначално написано от Marrisa
![]()
![]()
Нека ти го върне... да видиш кво е... ти що не легна с брат му? Сигурно щеше да ти прости...Първоначално написано от vesito0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
хах аз съжалявам и мисля че трябва да оцени това че съм отишла и съм му го казала в очите пък и аз няма да го направя ей така, има няква пред история...
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Бъди сигурна, че ще ти го върне много лошоТи не си постъпила добре, а той е чакал момента...
Животът е адът описан в Библията!
не се бяхме чували седмица и вчера ми писа че ме обичали до там
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Нааааайййс.Първоначално написано от Marrisa
И след това се опитваш да се изкараш жертва?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не се захващай с бивши.То чувствата не се забравят ама лошите спомени и вече прекъснатата връзка също,така че.. bye,bye,beautiful by my opinion.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
не е задължително,че ще ти го върне и аз така ходих с ендо момче,след 2 години отново,но не с цел да ми го върне,защото 1 път аз постъпих зле с него, е естествено,че 2рия аз страдах,но не беше по негова вина..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Да не си му изневерявала.... Аз никога не бих го простила. Не знам как е при момчетата![]()
Трагедията е пълна...
Да му го беше показала първия път .. сега вече той ти няма доверие (нормалноПървоначално написано от Marrisa
) ии според мен изобщо няма смисъл да си с него ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Иска отмъщение на 100% и като гледам желанието ти да го виждаш...планът му успява.
и кво толкова губи?!Пак да му изневери,много ясно,че няма да те иска ... тоя е обречена кауза!Първоначално написано от soul1199
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Хората са казали "Там кадето един път си се посрал , втори път не си давай гъза" , та зарязвай го ... има други момчета които биха те направили щастлива ... аве не разбрахте ли че живота е колело .. върти се върти се ... срещаме все нови и нови хора ...няма страшно , гаджета да искаш![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg