.hg
... и въпреки това, всичко ще се оправи.
Просто я попитай, дали и закъснява цикала.. ;\ Дано, не е забременялаПървоначално написано от aicho
Иначе ще си млад баща
![]()
Първоначално написано от aicho
1во думата не е "еректирАл" а "еякулирал"![]()
2ро тъп си като гъз самоубий се и крастете бебето боби
edit: има цензура и да зн че не си тъп като "задни части" а като "Г Ъ З"
УМНИК!![]()
xax.. ем, питай мацката дали и закъснява...дано да не е бременна.. ии другия път внимаваий повече![]()
Първоначално написано от Kidulthood
![]()
Ми ако и другите искаме да се кръсти на нас?![]()
Ами нека пие един Ескапел за всеки случай .... не чакайте да ставате родители заради една грешка,после детето цял живот ще страда![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Абе вие тоя ескапел за ментови бонбони ли го имате?Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Първоначално написано от Kidulthood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи ще е БОБИ!
![]()
хахаха, дано да е момичеПървоначално написано от CrAzYyYy
да ви видя тогава, как ще я кръстите ?
![]()
Буба![]()
Westside rollin' all day, every day
E чак сега ти признавам че по-голям некадърник от тебе няма на света ...1. може ако пишката ти е тънка 2.може да е излезнала сперма и 3. прави разлика между ЕЯКУЛАЦИЯ И ЕРЕКЦИЯ ... еректирал пенис означава надървен бе тапир
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
[quote="aicho"]искAм дA питAм нещо което е много спешно зA мен. ЗнAчи, прAвихме "любов" със приятелкAтA ми но когAто решихме дA сменим позAтA усетих че съм еректирAл (бях с презервAтив) но не обърнAх внимAние и продължих със същия презервAтив но зA мAлко, след AктA зAбелязAх че в презервAтивA нямA толковA спермA колкото преди дA не би дA е излязлA от презервAтивA (спермAтA) и товA дA причини зAбременявAне.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quo
Еректирал значи да ти се е надрЪвил[/b]
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
молете се за близнета или тризначетаПървоначално написано от CrAzYyYy
![]()
![]()
![]()
Детето ако не го кръстите Груьо ще ви се разсърдя ...
--------------------------------------------------------
Значи аз не съм опитен поради причината,че не съм правил секс обаче съм съгласен с CrAzYyYy,защото честата употреба на противозачатачни като escapell може да доведе до други странични ефекти като например,по - обилно окосмяване и промяна на гласа ... това е така ,защото противозачатъчните се произведът на базата на мъжки полови хормони ...![]()
Fitness
абе я спрете да препоръчвате на децата тия боклуци ..Първоначално написано от ladykeisy
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Уя ти вече не става. Явно не мята спермата както преди. Или главният нещо много се е прецакал. Та споко не е бременна. Ама и майка ти май не е трябвало да забременява.![]()
Станислава
Време е младото семейство да се ориентира към вестник "Позвънете" където да намери добър доход за запълване на гърлото, което нежната половинка от дуото ще "снесе" след 9 месеца. Йоу.![]()