- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека си припомним доброто старо време :Д
Гледам,че периодично се появяват теми напомнящи ни миналото и реших да направя тази.Вие на какво се радвахте и какво се спомняте?Бирички, такагочета и още много
Сега се сещам за киндерчетата дето бяха много нашумели със смърфчетата и как за 50 ст. мжехме да си вземем вафла и хамбургер.Аааа и онези цветните бонбонки и холидейчетата
![]()
Спомням си, когато не се пускаше всеки ден такава тема.
Grumpy old madman
Холидейките и сладкиша "Република" бяха най-доброто в сладкарската индустрия според мен.
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
спомням си че по това време преди 7-8 години не можеше да излезеш от вас от толко сняг,а сега ноември месец е 15 градуса и си ходя със суитчър на даскало![]()
Много такива теми вече , наистина. Няма смисъл да се изписва едно и също нещо за 10-ти път.
Не могат да стъпят на малкия пръст на добрите стари толумбички и реване поляти със сайдер.Първоначално написано от JelloBiafra
Grumpy old madman
И тва е вярно. Помня, че примерно 2001-2002-2003 си имаше 'арабията снежец в края на Ноември.
Някой помни ли прозрачните и по тумбести шишета на Ариана ?
Brutality and snobbery
киндер и холидейките още ги продават
аз като се върна назад се сещам за онези играчки с верото дето се правят балончетавсеки ден през лятото на терасата изхабявах верото на майка си. и друго дет си спомням са детските филмчета по канал едно, там ариел, аладин и тн
хубава програма беше тогава...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
И истинските шишета на Астиката, когато беше супер яка бира.Първоначално написано от JelloBiafra
Но най-култови си остават твърдите станиолени капачки на бурканите от кисело мляко. Много ме кефеха по някаква причина. Както и обичах да ям сухо мляко с лъжица и като ти полепне насвсякъде по устата ...
Grumpy old madman
Пък толумбичките винаги са ми били гадни.![]()
Ама холидейките са си класика. Като по-малка по цял ден карах само на такива и на някъв снакс във формата на кучешка лапичка(вътре имаше картинки на кученца, които си лепиш в албумче). А как писках на тате да ходи до магазина за холидейки, навън беше сняг до коленете сигурно, ама той милия ходеше всеки път, като исках.
Бонбони деЦка радост и теменужкиии...![]()
Нека си пишат...
Канисе - твърдите капачки на бурканите имаха и други приложения![]()
Brutality and snobbery
Сещам се,че беше голЕма робота да имаш кукла Барби с огъващи се ръце.Пък сега седят,ходят,говорят ехееее![]()
Това с дербитата между класовете си е живо,заряда е по-голЕм от Милан-Юве![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Едно време "чукани/свиркъ" бяха срещу "пет/петнайси" лв. съответно. Сега съотношението е "питнайси/триесе" лв.
И вестиник "Чук-чук" имаше.
"Сензации"-те за 20ст.
И левче за джойнт.
Пълнехме капути с вода и се замеряхме...
Луди времена бяха.
Аз пък си спомням дъвки турбо- черно, жълто,зелено и червено турбо!
Също така и за Куку-Руку вафла чудна.. пълна с течен динамит
![]()
![]()
Vor uns liegt deutschland, in uns marschiert deutschland, und hinter uns kommt deutschland..
О и аз си го спомням това, даваха го по време на футболните първенства мисля че?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аааа вафлата беше култува! Още имам някакви лепенки от нея някъде.Първоначално написано от Himmler88
А прясното мляко в пликчета?
Старият глобус на " По света и у нас"....и мелодията....
И тръпката да отидеш в МакДоналдс
то и към 2004 бяха пуснали една-две партидиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Хохо "По света и у нас"Първоначално написано от Loshotia
). Ами "Панорама"
. Нямах търпение да свърши и да започнат Досиетата Х :
![]()
Vor uns liegt deutschland, in uns marschiert deutschland, und hinter uns kommt deutschland..
Аз имах от Франция 98 някакво плетено фризби от Мак Донълдс, иначе като малък всяка седмица ходех там с баба ми да блъскам детски менюта, а имаше един чипс каспър беше някакви дребни пари и беше уникален![]()
И аз така. Времето, когато са открили МакДоналдс в България, аз бях с наште в Сирия( те на гурбет). И там в кампуса имаше момчета и момичета, които дойдоха след нас и говориха за МакДоналдс и ми беше цифра чудно какво е това...Иначе на първи учебен ден в далечната 97` си беше почти невъзможно да се влезе в МакДоналдс. Хубаво, че баща ми видя някакви познати от казармата да се разпореждат там.![]()
Не. Досиетата Х имам предивд. Мисля че бях 8 или 9 годишенкогато започнаха да ги предават. Започваха след Панорамата в петък вечер
.
Първоначално написано от JimmyGestapo
Аааааа не! Досиетата си бяха! Бяха ми забравили да ги гледам и тайно ги гледах в стаята на наште, докато те бяха в хола примерно. Спомням си даже, че ставах в 6 в събота да гледам повторенията на епизоди, които не съм гледала. Но този сериал си е класика. Миналото лято изгледах всички сезони и установих, че се правят големи бози в момента.
Имаше и едни червени капачки с шоколад в тях, ебати добрите бяхаИ тоблероните, които още си ги има де
И шоколадите "София" и кума лисата, дето сега ако хапна сигурно ще ми стане лошо, ама едно време си ме кефеше
![]()