.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

10-те типа мъже, които ни дразнят

Има няколко типа мъже, които са в състояние да изкарат от нерви почти всяка жена и вместо пътя за леглото й да видят пътя към задната врата (защото не са достойни да бъдат изритани през централния вход).

Всезнайкото

1. Всезнайкото

Той разполага с всякаква информация – от това на какви места гнездят двадесетина вида птици до това каква е икономическата ситуация в Папуа Нова Гвинея. Но не това е лошото. Лошото е, че се опитва да сподели всичко това с нас още на първата среща.

Той обича да говори и да ни облива с ценна информация. А когато се опитаме да вземем думата и да споделим и ние нещо, обикновено казва: „Не си много права. Нещата всъщност стоят по малко по-различен начин…” И започва следващият монолог.

Той обикновено е „вътрешен човек” по много въпроси. Познава хората от млекопреработвателната индустрия и от най-големите секти. Знае кое как става и ей сега ще ни разкаже всичко.

Този индивид обикновено предизвиква у нас силно желание да го оставим да си говори сам – нещо, което може и да не му направи впечатление, докато се къпе в собствения си блясък.

Телефон

2. Задушаващо тръшване

Този вид дразнещ мъж буквално не ни оставя въздух за дишане. Може да се познаваме от вчера, но той вече иска да знае кога какво правим, къде сме и, най-важното, с кого. Ако телефонът ни не отговаря, той чисто и просто полудява.

Сроден на този тип е ревнивецът, за когото едва ли може да се каже нещо повече. Когато ревността му е неоправдана и всекидневна, това е повече от дразнещо.

Кула

3. Кула от слонова кост

Този тип мъж живее в собствен свят, който не признава реалността. Оградил се е в някаква своя кула и оттам гледа света под определен ъгъл. Той е решил, че жената на живота му има определени черти и качества и нищо не може да го разубеди. Вижда я чисто и просто идеална. Дори реалността да го удари през лицето, той ще реши, че му се е сторило. Този тип напомня онзи епизод от „Кентърберийски разкази”, където съпругът предпочита да вярва на това, което иска, а не на това, което вижда, а именно – как жена му му изневерява.

Да не се бъркаме – този тип мъж за определен тип жени може да е много изгоден, особено ако идеализмът му е финансово подплатен, защото е много лесен за лъгане. Ако жената обаче не е такъв тип (материално момиче), тогава този мъж бавно и упорито й лази по нервите.

4. Съвършеният егоист

Този тип мъж обича нещата да се случват тогава, когато той реши. Ако няма какво да прави тази вечер, той настоява да отидем при него и да се забавляваме заедно. И ако му кажем, че имаме работна вечеря, той ще отговори: „Ти никога не мислиш за мен! Не искаш да прекарваме време заедно!”

Жена

Този тип дразнещ мъж не обича жената до него да има други забавления като излизане с приятелки или половин ден в козметичен салон. Би предпочел тя да не ходи и на работа. Често се чувства изоставен и времето с половинката винаги му се струва малко.

5. Свалячът

Това няма какво да се коментира – ако мъжът, с когото сме, не може да спре да зяпа всяка втора жена на улицата, тогава може би просто трябва да му дадем повече свобода. Т.е., всичката му свобода.

6. Плямпалото

Той си казва всичко. Да, наистина жена, която говори много, е по-често срещано явление, но и при мъжете това се среща и е още по-дразнещо, именно защото е нетипично. Ако например въпросният тип шляпне половинката си по задника пред общи приятели и изкоментира: „Ама прашките, с които ми се показа снощи, бяха направо убиец”, това е мъж, който плямпа твърде много. Всеки, който изпитва желание да изкарва на показ лични неща, влиза в тази категория.

Нарцис

7. Самовлюбеният

„Днес станах и ядох овесени ядки. Ама от онези със сушени плодове. И оставих кафето да изкипи, представяш ли си? А пък колко се чудех коя риза да облека! Знам, че зелената ми стои добре, но пък черната на райетата, нали я знаеш, е по-тънка и държи по-хладно. И се чудих така бая време. После трябваше да нахраня кучето. Обаче то нещо беше нервно.”

И така още няколко минути. За него няма значение дали го слушаш или не. Важното е да говори. За себе си.

8. Здравей, как си приятелю

Приятелите са нещо много важно за всеки човек. Но когато станат системно предпочитани пред нас, това вече не ни харесва. Ако на пет излизания с приятели се пада половин с гаджето, това се класира като дразнещо поведение.

Anger Management

9. Буре с барут

Това е типът мъж, който се ядосва и изнервя от най-малкото нещо. И нервите му се проявяват в крясъци. За него понятието „спокоен разговор” е нещо като „бяла лястовица”. Няма проблем да крещи и на улицата. Може и да обижда.

10. Мрън!

Мрънкането е женска територия и мразим, когато някой навлиза в нея. На всеки се случва да има неприятности и ние нямаме нищо против да утешим мъжа до нас. Но когато това стане ежедневие, започваме да се замисляме дали да не се преквалифицираме в психотерапевт – ще правим същото нещо, но поне ще ни плащат. Мъж, който не може да събере сили и да си реши проблемите и вместо това предпочита да изразходи всичките ни запаси от носни кърпички, заслужава място в този списък.

Кой от всички сте вие?
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Аз съм тип 10в1 !!!! Ние поне се делим на няколко типа за разлика от жените, които са само един тип...

!!! НЕ ЗНАЕЩИ КАКВО ИСКАТ !!!

От кое деградирало списание я извади тая тема ?
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Аз съм тип 10в1 !!!! Ние поне се делим на няколко типа за разлика от жените, които са само един тип...

г/д си прав :д

а да попитам.. курви имаше предвид, нали?

Айде не с лошото. На ясно си, че по-голяма част от комплексите и гореспоменатите проблеми са предизвикани от жени като теб. Защо не напишеш нещо, с което да помогнеш на подобни индивиди, вместо да ги съдиш? Същата работа като политиката в България - всички говорят за проблемите, но никой не си мърда пръста. Вместо да философстваш, вземи и напиши нещо стойностно.

Приятен ден.

Град
    Ку*ва? Кво ще рече ку*ва? Аз не знам значението на тая дума... Просто ми е интересно да видя женската аудитория как ще ме нападнат Колкото и прав да съм, нито една от тукашните мацки няма да си признае, че не знае какво иска
    De-Phazz - Anchorless

и че е курва също ;д

Град
    Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    Айде не с лошото. На ясно си, че по-голяма част от комплексите и гореспоменатите проблеми са предизвикани от жени като теб. Защо не напишеш нещо, с което да помогнеш на подобни индивиди, вместо да ги съдиш? Същата работа като политиката в България - всички говорят за проблемите, но никой не си мърда пръста. Вместо да философстваш, вземи и напиши нещо стойностно.

Приятен ден.
    Жени КАТО мен ? Аз съм мъж бе... Това, че е пълно с комплексирани, недорасли, недоразвили се дечорлига, които просто имат повече годинки но не и акъл отиват в такива статии. Просто щом има нападка към мъжете, трябва и малко защита
    De-Phazz - Anchorless

Да отбележа - това са десетте типа, които ДРАЗНЯТ, никой не е казал, че няма свестни мъже!
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от lubomirky

а да попитам.. к**ви имаше предвид, нали?
    Я млък! Това че не те е огряло не значи, че трябва да разгонваш цялото женско съществуване..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

Приятен ден.
    Жени КАТО мен ? Аз съм мъж бе... Това, че е пълно с комплексирани, недорасли, недоразвили се дечорлига, които просто имат повече годинки но не и акъл отиват в такива статии. Просто щом има нападка към мъжете, трябва и малко защита

ха-ха .. това беше предназначено за авторката

Мързи ме да чета такава простотия.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от kombarka

Я млък! Това че не те е огряло не значи, че трябва да разгонваш цялото женско съществуване..
    ахах, да! права си..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ку*ва? Кво ще рече ку*ва? Аз не знам значението на тая дума... Просто ми е интересно да видя женската аудитория как ще ме нападнат Колкото и прав да съм, нито една от тукашните мацки няма да си признае, че не знае какво иска
    Ооо айде пак И в още 8427481 теми съм го виждала същото изречение.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Направо ме разби.. подкрепям те с вс рице и крака..коя е тя,че да съди цял свят

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Приятен ден.
    Това за мен ли е ? Статията е от една група във Фейсбук.
    + това не смятам, че на някой особени индивиди, ще им помогне каквато и да е помощ......

След това казах, че не всички мъже непременно трябва да спадат към тези групи!!!!!!!!!!!! Казах, че това са нещата, които ДРАЗНЯТ!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ооо айде пак И в още 8427481 теми съм го виждала същото изречение.
    Гледам на нфс си минала
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Тихичко !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ Тихичко !
    Там поне няма да убиеш някой(на заден ход)
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

@Vichko0o не ставаше въпрос за теб, а за авторката.
    А що се отнася до темата "Кой от всички сте вие?" не е ли малко наложително? Не се заяждам, просто го приех като лична обида. Сигурно и за повечето момчета не е било особено приятно. Имай предвид, че не всеки може да има проблеми от този жанр, а и няма безгрешен човек. Не сме под един знаменател все пак.

Град

Само за твое сведения имам доста щастлива малко повече от едногодишна връзка която тече в момента... Мен ли да не ме угрее ? Май ти си чегърташ "шушито" по цял ден и се чудиш в коя дупка да си бръкнеш ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ТЕМАТА Е ОТ ФЕЙСБУК !!!!! О КАКВА ИЗНЕНАДА !!!!!!!!! Мога да кажа само, че безгрешни хора наистина няма, но пък има доста ограничени и загорели женски същества, които пишат точно такивата теми и почват да топят мъжете и да им развалят живота... Всяка 2-ра тема в тоя раздел е "как мацката ходела с повече от 1/не знаела кво иска и за тва прекратявала връзката" и куп други такива (да не давам примери, че ще стане голям флъъд)... За това казах, че тези статии са долнопробна, лъжлива пропаганда с която се промиват мозъците на "момиченцата с разбитичките сърчица" ...
    De-Phazz - Anchorless

Само за твое сведения имам доста щастлива малко повече от едногодишна връзка която тече в момента... Мен ли да не ме угрее ? Май ти си чегърташ "шушито" по цял ден и се чудиш в коя дупка да си бръкнеш ...
    тя мен визираше, спокойно ;д

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    се едно само жените не знаят какво искат..
    ^^аз пък си признавам-да не знам какво искам..ама не сме само момичетата
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Или просто по-умни от тях мъже, което е реалност в 99% от случаите.

И като си копирате така може да упоменавате източника, защото иначе е плагиатство.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: 10-те типа мъже, които ни дразнят

Наистина, ако някое от тези качества са в прекалено количество е лошо. Но да си самовлюбен не означава да говориш като някоя кокона и да обясняваш какво си изгладил и какво си облякъл. Самовлюбеността се изразява по-много начини, но не и по този...

Тези така да ги нареча лоши качества съм ги срещал при жените почти 10 пъти повече, отколкото при мъжете. Като чета все едно ми описвате жена.

Не мога да видя себе си в нито 1 от изброение.

Доста грешни определения има за Свалячът, Самовлюбеният... Ако гледаш чужди, докато си с приятелката ти не означава, че си сваляч, а по-скоро дзяпач.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си