- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-голямото разочерование )
Бихте ли споделили най-големия гаф на половинката си , когато най-много ви е злепоставила / разочаровала / предала и т.н.![]()
Преди около 3 седмици ми изневери
и оправданието му беше "Не си до мен и заместих близостта ти с тази на друга"...>>"мислех си ,че ти ми изневеряваш...".И то защото имах пречки с баща ми и тази седмица в която се бяхме разбрали да се видим ,съответно аз да отида и се отложи,а той направи това..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
изневяра
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Огромни гафове все още не е имал... определено не ме е злепоставял. Може би най-кофти ми стана днес, защото бях в скапано настроение, изпуших една едничка цигара ей тъй да не ми е нервно (не съм пушачка ни най-малко) и той ми се разсърди адски много и отказваше да ме целува или гушка няколко часа XD Просто беше детинско и глупаво. Могат по по-нормален начин да ни се разрешават проблемите.![]()
![]()
Заряза ме заради момиче (тя е бисексуална) майтап няма... Беше ми много кофти... Лол до сега на никого не бях казвал това :X
Лол ,тва определено си е адската бруталия ,моето явно е нищо..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Като всичко друго и това се преживява. Отначало беше дори травмиращо, но се преживява...
Защото вдигаме, вдигаме, вдигаме шум ! xD
ем излъга ме за адски мн работи и ме накара да изгубя всяка капка довериеноооооооооо го преживях за 5 часа
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не се и съмнявам ,че е било травмиращокх кх ...
Мдам така е. Добре ,че се приживява.Ама на мен още нещо не ми е минало..![]()
Дано ти мине по-бързо, готино е като му мине на човек*мечка*
А,дано ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
*мечка*
Ама пухкава![]()
![]()
едит - окей спирам да флуудя излишно темата![]()
Беше нервиран... Каза ми да вървя по дяволите![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
а мерсиПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
пак заповядай![]()
![]()
П.С. damn излъгах, че спирам с флууда.. Карай, не че му пука на някого![]()
![]()
Лъжи..лъжии..лъжии..другите неща ги оставям на заден план,не е като да няма ама лъжите най-мн са ме вбесили,наранили и злепоставили де,щото съм била прекалено наивна и излизам аз тъпачката,че съм се връзвала на очевидни bullshit4eta но тя нали любовта си е леко слепичка..а са не му вярвам даже за най-малкото..![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Събра се с мен след като скъса с мен и това за 1 седмица, залъгваше ме че сега всичко ще е нормално и след 2 седмици ме заряза отново. И накрая за капак вчера ми написа , че ако си мисля че той страда за това че ме е загубил бъркала съм ...![]()
Еми той може да си го начука!
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Ходих с едно момиче няколко месеца накрая и казах че не искам да сме повече заедно (съвсем нормално и го казах) и тя се съгласи такова... и след няколко дни тръгна да ми звъни казах и че не ми се говори с нея а тя ми каза че съм бил най-голямата грешка в живота и и съжелявала че ме е познавала![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
нямам големи разочарования, за сега.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
неискреност...
REGGAE BOOM <3
Става въпрос за бившия ми.Когато бях с него отначало всичко си беше наред както във всички връзки, но после той почти не ми отделяше време и внимание заради брейк-а, след което аз му казах да избира или мен или брейка.. той избра брейка и така всичко приключи, защото твърдеше, че ме обича и съм по-важна от брейк-а ,а после брейка стана по-важане от мен .. тогава той ме разочарова ужастно много![]()
Първоначално написано от izlishna
Това е гадно..
П.П нямал съм големи разочарования за сега![]()
Понякога хората са жестоики.. Не ти пожелавам да имаш нито малки, нито големи разочарованияПървоначално написано от ThePretender
![]()
и аз, и дано да нямам, опитвам се да избягвам всичко, което е дори малко възможно да ме нарани или унизи ...Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy