.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Град
    Знам ли и аз,майна
    Заразя ме заради един с БМВ М5,плешиф,фъфлещ и изрусен.А аз продадох Аудито,за да не привличам повече материалн кучки.Ше ходя на работа с рейса,може там да намеря мацка кат за мен.

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Заразя ме заради един с БМВ М5,плешиф,фъфлещ и изрусен.А аз продадох Аудито,за да не привличам повече материалн кучки.Ше ходя на работа с рейса,може там да намеря мацка кат за мен.
    това звучи трагикомично
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

материални или по точно .. гледащи някой да ги издържа защото те немогат .. много иначе при мен беше от типа "Ревнува от нищото" вглъбяваници и т.н. което е жалко ноо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нямала съм големи унизения или разочарования, но едно неголямо беше когато той се правеше, че всичко е наред, а не беше. От страх ли, от какво не знам. Но ме разочарова, с неискреността си. Падна ми в очите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Разочарова ме, когато не ми каза, че си е направил регирстрация в impulse.bg .. Разбрах го по възможно най - бруталния начин за мене си,, Един наш общ, в последстие само мой приятел ми прати линк към неговата страница и отдолу в приятели видях моя .. На всичкото отгоре имаше регистрация от повече от 3 месеца и толкова жестоко се беше зарибявал с момичета, 1-2 от който е водил `виртуална връзка`, на профила му беше написан импулса на друго момиче, с целувки и други влюбени човечета..
    В крайна сметка се оказа, че са били многоооо `влюбени` УЖ>... А ходехме от година и 3-4 месеца.. Връзката ни свърши след около още 8-9 месеца

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не е правил никакви гафове не ме злепоставял, обиждал, наранявал и тн.Имаше време, в което се чувствах наранена, но тогава бях и виновна, така че . .

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Става въпрос за бившия ми.Когато бях с него отначало всичко си беше наред както във всички връзки, но после той почти не ми отделяше време и внимание заради брейк-а, след което аз му казах да избира или мен или брейка.. той избра брейка и така всичко приключи, защото твърдеше, че ме обича и съм по-важна от брейк-а ,а после брейка стана по-важане от мен .. тогава той ме разочарова ужастно много

Същото и на мен ми се случи
    ;]

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Разочарова ме, когато не ми каза, че си е направил регирстрация в impulse.bg .. Разбрах го по възможно най - бруталния начин за мене си,, Един наш общ, в последстие само мой приятел ми прати линк към неговата страница и отдолу в приятели видях моя .. На всичкото отгоре имаше регистрация от повече от 3 месеца и толкова жестоко се беше зарибявал с момичета, 1-2 от който е водил `виртуална връзка`, на профила му беше написан импулса на друго момиче, с целувки и други влюбени човечета..
    В крайна сметка се оказа, че са били многоооо `влюбени` УЖ>... А ходехме от година и 3-4 месеца.. Връзката ни свърши след около още 8-9 месеца
    леле ;'[ ..Аз адски много ги мразя тия саитове за запознанства

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Не съм се разочаровала от някакви гафове тeхни, просто съм се разочаровала от самите тях - но не е имало точна причина...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Не съм се разочаровала от някакви гафове тeхни, просто съм се разочаровала от самите тях - но не е имало точна причина...

Някои просто не са сТока да

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Става въпрос за бившия ми.Когато бях с него отначало всичко си беше наред както във всички връзки, но после той почти не ми отделяше време и внимание заради брейк-а, след което аз му казах да избира или мен или брейка.. той избра брейка и така всичко приключи, защото твърдеше, че ме обича и съм по-важна от брейк-а ,а после брейка стана по-важане от мен .. тогава той ме разочарова ужастно много

Същото и на мен ми се случи
    Беше ти много SAD нали.. познато до болка

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Бяхме в период, когато той не беше наясно с чувствата си. Имахме уговорка да се видим. Той не дойде, като дори не ме предупреди... помислих, че нещо е станало, защото никога не се беше случвало да не се обади... а той бил с друго момиче... Когато ми го каза, аз му казах, че напук съм се обадила на друг и сме излезли(което беше вярно де). Казах му, че съм си прекарала страхотно с него и ми е направил услуга, като не е дошъл. Исках да го заболи, а вътрешно се борех със себе си. Думите ми бяха пълна лъжа... исках да видя ярост в него... исках да ревнува. Тогава той просто каза " и без това вече не те обичам" и ме погледна с онзи безразличен поглед. Разплаках се и го ударих. Толкова. Тези думи никога няма да ги забравя. Дори сега той да е коренно различен човек, добър и мил. Тогава той ме предаде.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Някъв тип я целуна и почнаха да се целуват...пред мен... xD фейлнах здраво тогава добре, че имах рожден ден на другият ден па да са понарадвам.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Цитирай Първоначално написано от bossychick
    Лъжи..лъжии..лъжии..другите неща ги оставям на заден план,не е като да няма ама лъжите най-мн са ме вбесили,наранили и злепоставили де,щото съм била прекалено наивна и излизам аз тъпачката,че съм се връзвала на очевидни bullshit4eta но тя нали любовта си е леко слепичка..а са не му вярвам даже за най-малкото..

+ 1 ...колко познатоооооооо...понякога се чудя какво толкова им прави удоволствие да лъжат..да зарибяват разни момиченца и тн...ебати странните хора има....говорят едно, а в следващия момент излиза, че е коренно различен човек.
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Бяхме в период, когато той не беше наясно с чувствата си. Имахме уговорка да се видим. Той не дойде, като дори не ме предупреди... помислих, че нещо е станало, защото никога не се беше случвало да не се обади... а той бил с друго момиче... Когато ми го каза, аз му казах, че напук съм се обадила на друг и сме излезли(което беше вярно де). Казах му, че съм си прекарала страхотно с него и ми е направил услуга, като не е дошъл. Исках да го заболи, а вътрешно се борех със себе си. Думите ми бяха пълна лъжа... исках да видя ярост в него... исках да ревнува. Тогава той просто каза " и без това вече не те обичам" и ме погледна с онзи безразличен поглед. Разплаках се и го ударих. Толкова. Тези думи никога няма да ги забравя. Дори сега той да е коренно различен човек, добър и мил. Тогава той ме предаде.
    Милата Това наистина е много гадно.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

; (((((((((((((

Супер фен Аватара на ScarletBite
    За себе си не знам, но един от твоите е правописната грешка още в заглавието...
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    нямам големи разочарования, за сега.
    Да, ама не ..
    Разочаровах се от приятелка, на която много държах.
    Ех, шанс.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Скъса ме, защото не можел повече така с разстоянието, което донякъде го разбрах, но естествено - голяма мъка, ала бала... после ми пише смс след 1 седмица "не мога без теб", на следващия ден тръгва с друга, не ми каза дори, че пак късаме, сама трябваше да го разпитам, накрая му казах да си ебе майката и той ми каза 'нали ми вярваш, че съм те обичал'
    ...lemme think.... NO

не спира да ти пука, спира да ти пука, че те боли.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от grotesque
    Скъса ме, защото не можел повече така с разстоянието, което донякъде го разбрах, но естествено - голяма мъка, ала бала... после ми пише смс след 1 седмица "не мога без теб", на следващия ден тръгва с друга, не ми каза дори, че пак късаме, сама трябваше да го разпитам, накрая му казах да си е** майката и той ми каза 'нали ми вярваш, че съм те обичал'
    ...lemme think.... NO

не спира да ти пука, спира да ти пука, че те боли.
    не спира да ти пука, спира да ти пука, че те боли. ++ така е
    Този "твоя" е много зле ,1-во не знае какво иска,2-ро явно е целял да те омотае,нарани..
    По- добре бягай от такива..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

разделихме се,защото се чувствал като в затвор,след това се видяхме,целуваше ме,говореше ми колко ме обича и му липсвам,как никога не е обичал друга като мен и накрая на вечерта ми заяви"това,коео се случи днес не променя нищо,не се събираме" това беше вчера...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    разделихме се,защото се чувствал като в затвор,след това се видяхме,целуваше ме,говореше ми колко ме обича и му липсвам,как никога не е обичал друга като мен и накрая на вечерта ми заяви"това,коео се случи днес не променя нищо,не се събираме" това беше вчера...
    Милата,сигурно ти е много гадно.. (мечка)
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    Милата,сигурно ти е много гадно.. (мечка)
    кофти наистина..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Днес сама си осъзнах някои неща.Повече не мога да търпя да ми се говори как все за нещо не ме бива...винг има критика..разочарована съм.

когато ми каза,4е никога не ме е искал (знам,4е не беше вярно,но пак болеше.....и въпреки 4е бе6е преди 2 години още си спомням как в онзи момент сърцето ми сякаш спря........ ).никога не бях се 4увствака толкова зле през живота си ...... и не мога да повярвам как изобщо все още му говоря
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си