Спирам темата !!!!
Омфг с братовчед. Ти си болна.
май ,май и той покрай тебе цитирам "мисли си за доста извратени неща".Първоначално написано от br3akth3wind
Май и двамата си нямате работа.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
1 ти си луда![]()
![]()
2. момчетата на хапят отпусни си ше намериш подходящ има време![]()
3 не е голяма разликата мозъка му е малко![]()
If I played you like a toy?
Точно това ми е въпроса ... 4 братовчеди счита ли се изобщо ? ... Сигурно има и хора, които са женени и може би не знаят, че са 4 или пък 5 братовчеди![]()
Правилно!Все още не бях чувала за обвързани 4ти братовчеди.Ненормална работа.Мисля, че знаеш отговора на въпроса ти - не се занимавай с т'ва.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Роднински връзки до 4ти братовчед е позволено!ЗАКОН!!!![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
авееее 4ти 10ти занимаваш ли се попадаш в куркапанПървоначално написано от darka1
![]()
Абе то това не са изобщо никакви братовчеди, ако питате мен.
Попринцип разликата не е голяма, но след като ти я усещаш, значи не си готова.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
глупави хора...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
айде не обиждай като не знаеш за какво става дума ... ако нямаш да кажеш нищо мълчи сиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
изразява мнение.. а и ко очаквашПървоначално написано от darka1
![]()
Очавкам малко разбиране ...... Да не мислиш, че мене не ме притеснява този факт ... ако беше така нямаше да пиша ... чувствам се ужасно зле заради всичко това
![]()
айде да пораснеш и тогава да ми казваш какво да правяПървоначално написано от darka1
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от darka1
Ма май... Нямам думи просто.... Това е толкова болно, че дори не искам и да си го помислям
едит - това чак сега го видях :Да да и мармота завива матряла в станиол.Първоначално написано от darka1
![]()
![]()
е добре we всеки казва квото мисли а и не е на добре тая твойта работа пфф толкова ли няма момчета земи си отвори малко устата както правиш тук и се запознай с някой няя те изде ..ако ле не има скайп зарибявайте се пращайте си мечки и целувки и ще натрупаш опитПървоначално написано от darka1
![]()
![]()
![]()
Моята подкрепа и разбиране:
Ти малоумна ли си да се обвързваш с 4-и братовчед???? Толкова ли няма други момчета да му се не види...