.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

един потресаващ случай ..

ами значи тръгнах с 1 мой мн добър приятел с който се познавахме от година и половина и ходихме 3 месеца .. като цяло не беше нищо особено,но се познавахме от бая време ..(то сегашната любов 3 месеца , вечната 5 месеца ;d .. ама както и да е)..и та всичко беше идеално,званяхме си,излизахме си и така.. тръгнахме на училище и няма и 2 седмици..и ми каза,че е излезнал с бившата си приятелка.. която си е курвичка не го казвам от омраза,има и други хора,които са съгласни с мене .. и ето,че скъсах с него,мислих си че мога без него,но уви. казах му,че мога да забравя за случилото се,но няма ..и 1 ден идва и ми казва че нямало да е нито с мен,нито с нея,ама вече минава сигурно1 месеци той е с нея apf. на всичкото отгоре въпросната госпожичка му изневеря,ама той не та не,опитах се да му кажа,но няма и няма.. даже сега ми казаха,че правил секс със нея,но презерватива се бил скъсал и имало опасност да забременее ,пила противозачатачни и май се оправила .. ... . в крайна сметка ми липства приятелството му..

Град
    По балкана някъде..
    ?
    ACϟDC

слабо ме вълнува
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

най-чудно от цялата работа ми стана как аджеба след като е забременяла се е оправила с противозачатъчни,ама... явно аз не съм разбрала...та по темата,ами мисля,че ти е станало пределно ясно какъв е,за приятелката му да не говорим.Не се измъчвай,май повечето момчета са си такива идиоти,не че няма свестни,има просто минаваме и през такива докато намерим подходящия,пък и както казват моите приятели:"има много риба в морето....ама всичката заблудена ".На който му пука за теб сам ще те търси и той ще иска да е с теб...

ем с времето може и да му дойде акъла в главата
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    най-чудно от цялата работа ми стана как аджеба след като е забременяла се е оправила с противозачатъчни,ама... явно аз не съм разбрала...та по темата,ами мисля,че ти е станало пределно ясно какъв е,за приятелката му да не говорим.Не се измъчвай,май повечето момчета са си такива идиоти,не че няма свестни,има просто минаваме и през такива докато намерим подходящия,пък и както казват моите приятели:"има много риба в морето....ама всичката заблудена ".На който му пука за теб сам ще те търси и той ще иска да е с теб...
    Явно проблемът не е единствено в моя приемник

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    В крайна сметка за какво ти е неговото приятелство?
    Някъв дезориентиран,безотговоре хлапак-курвар.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    В крайна сметка за какво ти е неговото приятелство?
    Някъв дезориентиран,безотговоре хлапак-курвар.

+ т`ва за противозачатъчните...
    Много глупаво мислене имаш..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

е напално е вярно но като се замисля приятелството си заслужаваше много повече.. тогажа не ме интересуваше дали е курвар да не..ние просто бяхме добри приятели и си казвахме що годе всичко..

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    слабо ме вълнува
    Какъв смисъл, какво чудо...

Махни го тоя... Нито заслужава вниманието ти, нито трябва да ти пука.
    Смотан разглезен курвар

ПП Реагирах остро, защото имах подобен проблем
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    ?
    <N>

Те курвите и да искат не могат да се прикрияте, че са такива.. скоро ще се издъни мацката пак и той ще научи и ще я зареже.. а ти до тогава си намери друг После ще усети какво е загубил ама ще е късно

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Те к***те и да искат не могат да се прикрияте, че са такива.. скоро ще се издъни мацката пак и той ще научи и ще я зареже.. а ти до тогава си намери друг После ще усети какво е загубил ама ще е късно
    а,то,че се сещат в последния момент,това е сигурно...особено,ако вече немогат да имат нещо,иначе като са можели,праят се на недостъпни и тн.И накрая,се усещат и си задават въпроса:"защо го направих..." или по-скоро ги е яд,ама късно,късноо...е има естествено и изключения или поне искрено се надявам в това

Много сперма си гълтала май май

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: един потресаващ случай ..

Цитирай Първоначално написано от BornToBeBeWild
    тя забременяла,пила противозачатачни и май се оправяла
    all day... all night... what the fuck?!

ами да попринцип е така .. винаги се връщат но те са ходели преди.. и се чудя закво след като я ''обича'' не е се е варнал при нея преди да трагне с мен и да се стигне до изневяра ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от BornToBeBeWild
    ами да попринцип е така .. винаги се връщат но те са ходели преди.. и се чудя закво след като я ''обича'' не е се е варнал при нея преди да трагне с мен и да се стигне до изневяра ..
    Защото е видял заместител в твое лице А може би просто е бил с теб, за да я накара да ревнува.
    all day... all night... what the fuck?!

добра логика

Illidan Storrrrrmageeee !

Niiiiiightwishh

ами аз понеже не си поплювам и отидох веднага при нея на бой отива работата хаха.. но се оказа че той я е потарсил 1ви

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Според мен ти все още го харесваш . По-добре не се занимавай с него . Не вярвам да се полу4и нещо

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ся тебе кфо те ебе кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те ебе?? Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??

--------------------------------------------------------

Град
    Sофiiя City xD
    донякъде съм съгласна с BlueFace.. остави ги, забрави го тоя, явно не те заслужава
    и не е бил единствения ти приятел, нали? не се вкопчвай за него, сякаш е последния мъжки индивид на земята да го духа и тфа е бе

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ся тебе кфо те е** кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те е**?? Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    слабо ме вълнува
    Какъв смисъл, какво чудо...

Махни го тоя... Нито заслужава вниманието ти, нито трябва да ти пука.
    Смотан разглезен курвар

ПП Реагирах остро, защото имах подобен проблем
    тъпаци,остро не реагират.
    нали знаеш че и за тебе слабо ме вълнува?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си