- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- един потресаващ случай ..
ами значи тръгнах с 1 мой мн добър приятел с който се познавахме от година и половина и ходихме 3 месеца .. като цяло не беше нищо особено,но се познавахме от бая време ..(то сегашната любов 3 месеца , вечната 5 месеца ;d .. ама както и да е)..и та всичко беше идеално,званяхме си,излизахме си и така.. тръгнахме на училище и няма и 2 седмици..и ми каза,че е излезнал с бившата си приятелка.. която си е курвичкане го казвам от омраза,има и други хора,които са съгласни с мене .. и ето,че скъсах с него,мислих си че мога без него,но уви. казах му,че мога да забравя за случилото се,но няма ..и 1 ден идва и ми казва че нямало да е нито с мен,нито с нея,ама вече минава сигурно1 месеци той е с нея apf. на всичкото отгоре въпросната госпожичка му изневеря,ама той не та не,опитах се да му кажа,но няма и няма..
даже сега ми казаха,че правил секс със нея,но презерватива се бил скъсал и имало опасност да забременее ,пила противозачатачни и май се оправила
![]()
..
... . в крайна сметка ми липства приятелството му..
слабо ме вълнува
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
най-чудно от цялата работа ми стана как аджеба след като е забременяла се е оправила с противозачатъчни,ама...явно аз не съм разбрала...та по темата,ами мисля,че ти е станало пределно ясно какъв е,за приятелката му да не говорим.Не се измъчвай,май повечето момчета са си такива идиоти,не че няма свестни,има просто минаваме и през такива докато намерим подходящия,пък и както казват моите приятели:"има много риба в морето....ама всичката заблудена
".На който му пука за теб сам ще те търси и той ще иска да е с теб...
![]()
ем с времето може и да му дойде акъла в главата
I can't stop myself from loving you <3
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Явно проблемът не е единствено в моя приемникПървоначално написано от Balmy_I
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В крайна сметка за какво ти е неговото приятелство?
Някъв дезориентиран,безотговоре хлапак-курвар.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Първоначално написано от pwnage
+ т`ва за противозачатъчните...
Много глупаво мислене имаш..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
е напално е вярно но като се замисля приятелството си заслужаваше много повече.. тогажа не ме интересуваше дали е курвар да не..ние просто бяхме добри приятели и си казвахме що годе всичко..
Какъв смисъл, какво чудо...Първоначално написано от kidwestern
![]()
Махни го тоя... Нито заслужава вниманието ти, нито трябва да ти пука.
Смотан разглезен курвар![]()
ПП Реагирах остро, защото имах подобен проблем![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Те курвите и да искат не могат да се прикрияте, че са такива.. скоро ще се издъни мацката пак и той ще научи и ще я зареже.. а ти до тогава си намери другПосле ще усети какво е загубил ама ще е късно
![]()
а,то,че се сещат в последния момент,това е сигурно...особено,ако вече немогат да имат нещо,иначе като са можели,праят се на недостъпни и тн.И накрая,се усещат и си задават въпроса:"защо го направих..." или по-скоро ги е яд,ама късно,късноо...е има естествено и изключения или поне искрено се надявам в товаПървоначално написано от izlishna
![]()
![]()
Първоначално написано от BornToBeBeWild
![]()
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
ами да попринцип е така .. винаги се връщат но те са ходели преди.. и се чудя закво след като я ''обича'' не е се е варнал при нея преди да трагне с мен и да се стигне до изневяра ..![]()
Защото е видял заместител в твое лицеПървоначално написано от BornToBeBeWild
А може би просто е бил с теб, за да я накара да ревнува.
all day... all night... what the fuck?!
ами аз понеже не си поплювам и отидох веднага при нея на бой отива работата хаха.. но се оказа че той я е потарсил 1ви![]()
Според мен ти все още го харесваш . По-добре не се занимавай с него . Не вярвам да се полу4и нещо
Ся тебе кфо те ебе кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те ебе??![]()
Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
тъпаци,остро не реагират.Първоначално написано от kombarka
нали знаеш че и за тебе слабо ме вълнува?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?